DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser JD Sports

  Vi har alle det tøj, som vi ifører os til weekenden, eller som vi bruger til at træne eller hygge i. Det er tøj, som er komfortabelt, som voksne gemmer lidt væk, men som de unge gerne bruger til hverdag, og så må vi jo ikke glemme sneakers, eller rettere det som vi ”gamle” kalder gummiskoene. Noget, som er rykket ind i den moderne mands tøjstil, og som er noget, mange i dag går op i på samme måde som med alt andet. Det er netop disse ting, som JD Sports kan levere. Specielt det, som de kalder sneakers, er noget, som de gør sig i, og der er noget for enhver smag og til enhver stil.

  Om JD Sports

  JD Sports er et firma, som er godt og etableret. Det er både som onlineforretning og med adskillige forretninger, hvor du kan komme ind og prøve deres mange forskellge sneakers og få en snak med personalet. Firmaet hænger en stor del af deres image op på at være nummer 1, når det gælder sneakers. De har til hele familien og til alle årstider, så der er lige nu en god mulighed for at få nye sneakers, vintersko eller vinterstøvler til alle, hvis det skulle blive nødvendigt.

  DK - VIP Night. Penge tilbage på handler.

  Services hos JD Sports

  Hos JD Sports kan du få alt i sportstøj til hele familien, og de har specialiseret sig i gummisko, eller som de kalder det sneakers, for det er noget, som er blevet en del af modebilledet, og noget, som mange bruger både tid og kræfter på. Sneakers er også der, hvor deres sortiment er størst, og de bruger meget tid på at være sikker på, de er på forkant med den udvikling, der er på området, så de altid kan tilbyde deres kunder det sidste nye. De giver også deres kunder mulighed for at modtage et nyhedsbrev for at holde sig opdateret, og de er at finde på alle sociale medier.

  Klager og kundeservice

  Hvis du som kunde gerne vil have i kundeservice for enten at klage eller spørge om noget til et af de produkter, som JD Sports sælger, så er det noget, som du kan gøre ganske let. For ikke nok med, at du kan gå ned i en af deres forretninger og få svar på alle dine spørgsmål, så kan du også finde mail og telefonnumre på deres meget overskuelige hjemmeside. Det er en selvfølge, at de svarer hurtigere på telefonen eller ved personlig kontakt, men også på mail vil du få en hurtig og kompetent betjening, og det er for dem lige meget, om det er en klage eller en forespørgsel, du henvender dig med.

  Anmeldelse af JD Sports

  Der er mange, som kigger på nettet, når de skal finde et firma at handle med, og der er mange hjemmesider, som er med til at bedømme firmaerne og lade forbrugerne skrive en bedømmelse. Der er nu kommet en ny side, som lader forbrugeren gøre det samme, men denne hjemmeside giver en mulighed for at skrive mere nuanceret og objektivt. Noget, som mange andre forbrugere i fremtiden kan bruge, når de skal finde det firma, som de gerne vil handle med. Der er desuden den mulighed, at firmaerne selv kan bruge det til at blive bedre, hvis de tager det, kunderne skriver, til efterretning. Hvad er din erfaring med JD Sports? Efterlad din anmeldelse!

  JD Sports
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (3)

  3.2
  67% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  4.6
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Cheaters

  Horrible experience, the shoes are not coming even after 14 days. I can see that people were waiting more than 50 days for their products. Customer service is very bleak and not helpful. They of course took my money immediately.

  Af: ivanhoe15-06-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  5
  rating

  JD Sports stinker

  I bør alle være utrygge over JD Sports.
  De snyder så vandet driver. Bliver ved med at komme med dårlige undskyldninger og gør ingenting. Varerne kommer ikke. I skal ALDRIG handle der. Der er tusindvis af andre steder at handle. Brug pengene der. Desværre kan man ikke give 0 stjerner.

  Af: Morten Ipsen09-03-2021
  Morten Ipsen09-03-2021

  ........og nej jeg skal ALDRIG handle der igen.....

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  2
  rating

  Utrygge

  Hej JD sports jeg har læst virkelig dårlig anmeldelser om jer jeg har lige bestilt nogen sko og er ret utryg om min pakke vil nå her til kan man måske tage over til JD sports ved strøget og snakke med dem fra den utrygge kunde

  Af: Sarah21-02-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om JD Sports

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er JD Sports et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af JD Sports I gennemsnit. De modtog følgende 3.2 ud af 10 med 67% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette JD Sports?

  JD Sports er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van JD Sports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.