Haglöfs Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

S
Stine G.
Vi er store fans af Haglofs og deres produkter har aldrig svigtet os, men for nylig havde jeg et problem med en dyr GoreTex Pro-jakke, hvor forhandleren næsten havde vasket deres hænder af probleme...Læs om
J
johanna
Jeg bestilte en Stuga 3-i-1 jakke, og jeg er virkelig tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering. Jeg vil helt klart købe hos Haglöfs igen.Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  God kundeservice

  Vi er store fans af Haglofs og deres produkter har aldrig svigtet os, men for nylig havde jeg et problem med en dyr GoreTex Pro-jakke, hvor forhandleren næsten havde vasket deres hænder af problemet. Det er sjældent, at en producent træder til, men den service, jeg modtog, var fantastisk (takket være Monika hos Haglöfs), og en produktiv diskussion førte til, at livstidsgarantien blev overholdt ordentligt. Haglöfs personale håndterede mit problem med en sådan kundeorienteret tilgang, som er så sjælden i disse dage.

  Jeg bestilte derefter et par par bukser for at prøve i forskellige størrelser. Jeg returnerede et par ved at bruge deres gratis retur, og tilbagebetalingen blev udstedt omgående. Også gratis levering. Jeg bestiller gerne direkte fra Haglöfs igen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  God kvalitet og hurtig levering

  Jeg bestilte en Stuga 3-i-1 jakke, og jeg er virkelig tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering. Jeg vil helt klart købe hos Haglöfs igen.


Andre læste også