Haglöfs

Alle anmeldelser

Haglöfs

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Stine G.
Vi er store fans af Haglofs og deres produkter har aldrig svigtet os, men for nylig havde jeg et problem med en dyr GoreTex Pro-jakke, hvor forhandleren næsten havde vasket deres hænder af probleme...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  God kundeservice

  Vi er store fans af Haglofs og deres produkter har aldrig svigtet os, men for nylig havde jeg et problem med en dyr GoreTex Pro-jakke, hvor forhandleren næsten havde vasket deres hænder af problemet. Det er sjældent, at en producent træder til, men den service, jeg modtog, var fantastisk (takket være Monika hos Haglöfs), og en produktiv diskussion førte til, at livstidsgarantien blev overholdt ordentligt. Haglöfs personale håndterede mit problem med en sådan kundeorienteret tilgang, som er så sjælden i disse dage.

  Jeg bestilte derefter et par par bukser for at prøve i forskellige størrelser. Jeg returnerede et par ved at bruge deres gratis retur, og tilbagebetalingen blev udstedt omgående. Også gratis levering. Jeg bestiller gerne direkte fra Haglöfs igen.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Haglöfs

Sverige er et land med ekstremt vejr og store landskaber. Hvor bølgende sletter og brusende floder viger for tætte skove og sneklædte bjerge. Et sted, hvor det at være udendørs ikke bare er et fjernt sted, men en del af deres kultur og samfund. I Sverige udforsker det med nysgerrighed og en forpligtelse til at skabe udstyr, der ruster enhver, hvor som helst til deres eget udendørs eventyr, fra vandreture gennem skoven til at nå en bjergtop.

Haglöfs historie
Jagten på innovation er kernen i Haglöfs's historie. De blev grundlagt i 1914 af Wiktor Haglöfs, en visionær mand med en drøm og en værktøjskasse. Som tømrer af fag, var Wiktor fast besluttet på at udvikle en rygsæk, der kunne modstå de nødvendige rejser på tværs af landet under alle forhold. Fra en beskeden begyndelse har deres historie udviklet sig, og det samme har vores produkter. I den konstante søgen efter fremskridt har de begivet os ind på nye områder, skabt tekniske design, der sætter en ny standard inden for håndværk, og forpligtet sig til at gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at det store område stadig vil være der for fremtidige generationer at udforske. Haglöfs har sat en ny standard for perfektion, men ligesom Wiktor holder vi aldrig op med at udvikle os.

Hos Hagloefs er de "outsidere af natur." De rykker grænserne, tænker ud af boksen og lever uden for deres komfortzone. Haglöfs tilskynder til udforskning, både fysisk og mentalt, ved at omfavne det udendørs.

Vi tror på, at alle kan opleve udendørslivet - uanset vejret
Hagloefs laver funktionelt fodtøj, jakker og rygsække til alle former for bjergsport som skiløb og trekking. Når de udvikler deres produkter, ser de på hver enkelt detalje fra brugerens perspektiv. Dette giver dem mulighed for at skabe helt ekseptionelle produkter.

Udover fantastiske designs påvirker materialevalget også produktets ydeevne. Hagloefs går ikke på kompromis og bruger derfor kun holdbare, funktionelle materialer fra kendte producenter som GORE-TEX og Polartec.

Haglöfs har mestret kunsten at producere funktionstøj af høj kvalitet. Deres produkter er fantastiske til udendørs- og bjergsport, da virksomheden fokuserer på både funktionalitet og brug af materialer af høj kvalitet. Hagloefs laver al slags tøj, lige fra funktionelle baselag og trøjer til fleece, hardshell og softshell skitøj.

Modern byggemtoder
Hagloefs er også kendt for at bruge moderne byggemetoder og teknologier til fremstilling af fodtøj. Virksomheden producerer herre- og damesko, der er specielt designet til klatring, bjergvandring og trekking, med funktioner af høj kvalitet som Vibram-såler og GORE-TEX-membraner.

Det svenske firma tilbyder en bred vifte af rygsække, lige fra klatrerygsække til bjergrygsække og skuldertasker. Det, der startede med simple tasker for næsten 100 år siden, da virksomheden blev grundlagt, har udviklet sig til nutidens sofistikerede tasker.

De har specielle designs, såsom Interact-bæresystemet, for at sikre maksimal komfort. Derudover giver deres blandinger af forskellige materialer, såsom Dyneema eller ripstop nylon, slidstyrke og lav vægt. Rygsækkene er de perfekte ledsagere til dem, der elsker at være ude i det fri.

Har du også handlet hos Haglöfs?
Der er rigtig mange der gerne vil høre din erfaring omkring dit køb fra Haglöfs. Vi glæder os til at høre den!