RunnerInn

Alle anmeldelser

RunnerInn

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

RunnerInn

En af de mest populære sportgrene er løb. Noget som alle kan dyrke, og som man hver dag året rundt kan se folk i alle aldre dyrke for helbredet og fornøjelsens skyld. Hos Runnerinn kan du finde alt det, som du skal bruge af tøj, fodtøj og andet for at din løbetur bliver så fornøjelig som mulig. Runnerinn er en af de specialforretninger, der er under Tradeinn konceptet, hvor de er en masse specialforretninger, som alle giver kunderne den bedste vejledning, og det er vigtigt, for kunderne er som bekendt en krævende flok, som hurtigt finder en anden forretning, hvor de kan få noget bedre, hvis du ikke leverer varen.

Om Runnerinn
Konceptet Tradeinn er en paraplyforretning, og den er Runnerinn med i. De har lige nu 15 specialforretninger, som beskæftiger sig med en specifik sportsgren hver, og Runnerinn er løb. Hos Runnerinn kan du let få alt det, som gør, du kan blive bedre til at løbe. Det er fra fodtøjet over det tøj, som du skal bruge, til elektroniske hjælpemidler, som gør, du let kan holde øje med tider, puls og andet, som kan være med til at gøre løbeturen bedre og sikre, du får det meste ud af din løbetræning. Du kan desuden få hjælp til at finde det udstyr af folk, som brænder for løb og altid kan finde det, som lige passer dig.

Services hos Runnerinn
Hos Runnerinn er det løb, som det handler om, og det er noget, som de ved alt om, og de har i deres store og velassorterede sortiment alt det, som du som både amatør eller konkurrenceløber skal bruge for at få det meste ud af din træning. De har det bedste fra alle de store mærker i deres sortiment, og der er også en stor alsidighed, for de kan sikre, at alle i familien få det rigtige i alt fra sko over tøj til elektronik og tilbehør, så du let kan holde øje med træningen og se, om der er fremskridt eller måske tilbagegang. Du kan sikre dig, du altid er på forkant med det sidste nye, og der er altid hjælp at få hos personalet.

Klager og kundeservice
Hvis du har en forespørgsel eller måske en klage, så er det meget let at komme i kontakt med kundeservice. Du kan selvfølgelig henvende dig i forretningen, men du kan også skrive til Runnerinn eller tage fat i dem på telefonen, og begge de oplysninger kan du hurtigt og let finde på hjemmesiden. Fælles for alle tre metoder er dog, at du hurtigt får god service, om du så kommer med en klage eller en forespørgsel.

Bedømmelse af Runnerinn
Der er mange, som søger oplysninger på de firmaer, som de vil handle med, og det er vigtigt med bedømmelser, som er objektive, så derfor er der nu en ny hjemmeside, hvor du hurtigt og let kan give din mening til kende, når du har handlet med firmaet. Det er muligt at give din mening til kende og med konstruktiv og objektiv kritik eller ros give et realistisk billede af firmaet og deres produkter til glæde for andre forbrugere.