DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser SwimInn

  Swiminn er svømmetøj og udstyr i alle former. Fra det, som du skal bruge til en sjov dag på stranden til konkurrencedragter over det udstyr, som du bruger når du dykker. Det vil sige tør- og våddragter, alt efter hvad der kræves til det område, hvor man skal dykke. De har dog også andet udstyr til svømning i deres store sortiment, og de er altid klar på at give dig en hånd med at finde det, som er det rigtige for netop dig, for der er stor forskel på, om du er fritidsdykker eller dyrker det som sport eller som erhverv.

  Om Swiminn

  Swiminn er stedet, hvor alle vandhunde kan få deres lyst styret. Det er nemlig her, man kan få alt til det element, som dækker over 80 procent af jordens overflade. Du kan få alt i udstyr og tøj til hele famiien, der er til alle, som gerne vil have tøj, legetøj eller udstyr til at boltre sig i vandetferien eller til hverdag. På hylderne har de alle typer af dragter, der skal bruges til at svømme og dykke, og de har udstyr, som du kan bruge til både sjov og til træning, hvis du nu er en af dem, som dyrker svømning eller en anden vandsport som vandpolo eller udspring.

  Services hos Swiminn

  Hos Swiminn kan du finde alt i de bedste mærker af udstyr, tøj, træningsudstyr, hele dragter og alt andet til de mange timer i det våde element. Swiminn garanterer, de har de laveste priser, som du kan finde online, så de har tillid til deres forretningskoncept. De har også alt i elektronik, som du kan tænkes at bruge til svømning. Det er ure, dybdemålere og meget andet, og det hele kan bestilles let og hurtigt på hjemmesiden og bliver sendt til dig hurtigst muligt, så du ikke skal sidde i ugevis og vente på dine varer.

  Kundeservice og klager

  Der er altid en fra kundeservice, som står klar hos Swiminn, for de ved nemlig, at er de ikke hurtige til at svare, så er der andre som tager deres kunder. Om du har klager eller forespørgsler, så er det let at få fat i kundeservice, for du finder let både e-mail og telefonnummer til firmaet på deres hjemmeside, og der vil du få vejledning, gode råd og andet, som har med vandsport og leg at gøre. Det er vigtigt at kundeservice er hurtige til at svare og give vejledning og god service.

  Bedømmelse af Swiminn

  Der er en enorm kamp om kunderne alle steder i dag. Den er onlineforretningerne med på, og de ved også, at det er vigtigt, at de får gode bedømmelser af deres kunder, og det er der her en rigtig god mulighed for, at de kan få, for nu har kunderne deres mulighed for at give et objektivt syn på de firmaer, som de overvejer at handle hos. Det er noget, som mange gerne vil gøre brug af, og mange vil gerne lade deres mening komme til kende, både det, som er godt, og det som er mindre godt.

  SwimInn
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  2
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  manglende levering

  Jeg har bestilt et nummerbælte, pengene er trukket, men varen er IKKE leveret. Jeg kan IKKE tracke min bestilling og det er umuligt at komme i kontakt med firmaet. ØV ØV

  Af: Bente Morild18-10-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om SwimInn

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er SwimInn et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af SwimInn I gennemsnit. De modtog følgende 2 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette SwimInn?

  SwimInn er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SwimInn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.