Bergfreunde.dk

Alle anmeldelser

Bergfreunde.dk

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Bergfreunde.dk

Danmark er ikke kendt for sine høje bjerge og spændende tinder, men heldigvis er vi omgivet af lande, hvor alle entusiaster kan prøve kræfter af på klipperne, og for de rigtig hærdede kan turene på sigt gå mod mere eksotiske rejsemål og de mest berømte tinder, der kræver sin mand eller kvinde. Men det kræver noget godt udstyr til turen.

Om Bergfreunde
Navnet siger helt sig selv, når det kommer til Bergfreunde. Det er klatreentusiaster, der har stiftet firmaet, så alle, der deler deres passion, kan få adgang til det helt samme gode udstyr som dem. Den største garanti er nemlig, at det er udstyr til det hårde udendørsliv, som de selv bruger, og de viser det gerne frem på deres hjemmeside.
Du finder alle de kendte og gode mærker som Adidas, Buffalo, Fischer, Terra Nova, Schwalbe og mange flere, så der findes tøj og udstyr til alle former for bjergbestigning og udendørsliv samlet et sted. Du kan også vælge at indskrænke din søgning efter fx bjergbestigning eller cykling, lige som du kan søge på tøj alene, hvis det er det, du er på udkig efter.

 

Services hos Bergfreunde
Der skal ikke meget i din indkøbskurv, før du får det hele leveret uden at skulle betale for fragten. Desuden har du ikke kun 14, men hele 30 dage, hvis der er noget, du gerne vil returnere. Det kan være jakken eller støvlerne ikke helt passede, eller at farven ikke lige var dig til formålet. Der behøver ikke være en grund til dette. Du kan endda returnere endnu længere tid op mod jul, så der er gode muligheder for at købe gaver til familien her også, uden at skulle bekymre dig om en eventuel returnering af det hele.

Kundeservice og klager
Er du selv entusiastisk omkring udendørslivet, så er Bergfreundes kundeservice helt perfekt. De har den samme passion, og deres viden om udstyr og hvad, du skal og kan bruge til de forskellige aktiviteter er uovertruffen. Du kan derfor altid være sikker på at få en rigtig god vejledning, der sikrer, du får lige præcis det udstyr eller det tøj, der passer til dig og dine behov. Det er vigtigt at være klædt ordentligt på, ikke kune til vejret, men også til de aktiviteter, du har lyst til at foretage dig, når du skal ud. Uanset om det er her i landet eller steder i verden, hvor naturen er noget mere barsk og vild, og som derfor kræver så meget mere af dig og det udstyr, du har med og på.

Anmeldelse af Bergfreunde
Om din passion er cykling eller bjergbestigning, eller om du bare kan lide at holde fødder og krop varm, når du er udenfor i Danmark om vinteren, det er underordnet, for du finder udstyret hos Bergfreunde, og du kan her skrive en anmeldelse af dine oplevelser, om deres varesortiment, om deres vejledning eller noget helt andet. Ved at dele dine oplevelser med andre, kan du hjælpe dem til bedre oplevelser, når det er deres tur til at handle på nettet.