DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Rains

  Vejret er omskifteligt her i Danmark, men en ting kan alle være helt sikre på, og det er regn og rusk. Der kommer altid meget nedbør, og der kommer altid masser af vind. Særligt regn kan være irriterende, for bliver du fanget udendørs, så bliver både du og dine ting våde, og at blive våd og også kold, det er ikke en fornøjelse på nogen måde. Rains er her heldigvis til at holde dig tør.

  Om Rains

  De fleste danskere kommer til at eje en regnjakke i løbet af deres tilværelse. Den er praktisk til vejret, og med så mange cyklister, så er den nærmest uundværlig for de fleste af os. Men mange regnjakker er ikke ligefrem kendt for deres smukke og moderne design. De er lavet til at holde dig tør. Her kommer Rains på banen med stilfulde jakker til ham og hende, der holder dig tør og sørger for, du ser godt ud imens. De passer også på dine ting, for du kan få en fed og ikonisk rygsæk, der er lavet af det samme materiale som jakkerne. Din pc og telefon og alt andet er tørt, når du kommer frem. Og er det koldt, så kan du iføre dig et lag med quilted termotøj inderst inde. Så er du tør og varm.

  Rain Sounds 10 Hours:The Sound of Rain Meditation,Autogenc Training, Deep Sleep,Relaxing Sounds

  Services hos Rains

  Rains er meget dansk og dermed meget praktisk. Det gælder om at holde dig og dine ting tørt, og der leverer de til fulde. Designet er enkelt, og det passer til alle os nordboere. Desuden kan du få tasker i mange størrelser, så de kan bruges til studiet og indkøb, eller du kan vælge en mindre og diskret en, der kan bruges til og fra arbejde. Jakkerne sidder til, og der er lommer til alt det, du ikke kan undvære. Det hele kan du bestille direkte fra deres hjemmeside, og du finder også en størrelsesguide, hvis du er i tvivl om, hvad du skal bestille.

  Kundeservice og klager

  Du kan følge med på sociale medier, og du kan også kontakte Rains, hvis du har spørgsmål. De sidder klar ved telefonerne, og du kan også sende en mail med din forespørgsel eller din klage. Der er selvfølgelig garanti på dine produkter, og blev du mod forventning våd, ja så er det bare at tage fat i dem og få løst problemet med det samme. Du kan også kigge efter svar i deres FAQ, og hvis du foretrækker at opleve deres varer i en forretning, så er der rigtig mange forhandlere, og du finder en oversigt over dem alle på firmaets egen hjemmeside.

  Anmeldelse af Rains

  Har du erfaringer med Rains? Hvis ja, kan du give en anmeldelse og din vurdering samt bedømmelse af firmaet på denne hjemmeside. Det er både produkterne, men også dine oplevelser med kundeservice, levering og returnering, du kan fortælle om, så andre danskere derude kan vurdere, om det er et firma, de gerne vil handle med. Desuden kan firmaet selv se, hvad kundernes vurdering af dem er, og de kan ændre det, der ikke virker, og beholde det, der gør.

  Rains
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Rains

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Rains et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Rains I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Rains?

  Rains er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rains gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.