Rains

Alle anmeldelser

Rains

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Rains

Vejret er omskifteligt her i Danmark, men en ting kan alle være helt sikre på, og det er regn og rusk. Der kommer altid meget nedbør, og der kommer altid masser af vind. Særligt regn kan være irriterende, for bliver du fanget udendørs, så bliver både du og dine ting våde, og at blive våd og også kold, det er ikke en fornøjelse på nogen måde. Rains er her heldigvis til at holde dig tør.

Om Rains
De fleste danskere kommer til at eje en regnjakke i løbet af deres tilværelse. Den er praktisk til vejret, og med så mange cyklister, så er den nærmest uundværlig for de fleste af os. Men mange regnjakker er ikke ligefrem kendt for deres smukke og moderne design. De er lavet til at holde dig tør. Her kommer Rains på banen med stilfulde jakker til ham og hende, der holder dig tør og sørger for, du ser godt ud imens. De passer også på dine ting, for du kan få en fed og ikonisk rygsæk, der er lavet af det samme materiale som jakkerne. Din pc og telefon og alt andet er tørt, når du kommer frem. Og er det koldt, så kan du iføre dig et lag med quilted termotøj inderst inde. Så er du tør og varm.

Services hos Rains
Rains er meget dansk og dermed meget praktisk. Det gælder om at holde dig og dine ting tørt, og der leverer de til fulde. Designet er enkelt, og det passer til alle os nordboere. Desuden kan du få tasker i mange størrelser, så de kan bruges til studiet og indkøb, eller du kan vælge en mindre og diskret en, der kan bruges til og fra arbejde. Jakkerne sidder til, og der er lommer til alt det, du ikke kan undvære. Det hele kan du bestille direkte fra deres hjemmeside, og du finder også en størrelsesguide, hvis du er i tvivl om, hvad du skal bestille.

Kundeservice og klager
Du kan følge med på sociale medier, og du kan også kontakte Rains, hvis du har spørgsmål. De sidder klar ved telefonerne, og du kan også sende en mail med din forespørgsel eller din klage. Der er selvfølgelig garanti på dine produkter, og blev du mod forventning våd, ja så er det bare at tage fat i dem og få løst problemet med det samme. Du kan også kigge efter svar i deres FAQ, og hvis du foretrækker at opleve deres varer i en forretning, så er der rigtig mange forhandlere, og du finder en oversigt over dem alle på firmaets egen hjemmeside.

Anmeldelse af Rains
Har du erfaringer med Rains? Hvis ja, kan du give en anmeldelse og din vurdering samt bedømmelse af firmaet på denne hjemmeside. Det er både produkterne, men også dine oplevelser med kundeservice, levering og returnering, du kan fortælle om, så andre danskere derude kan vurdere, om det er et firma, de gerne vil handle med. Desuden kan firmaet selv se, hvad kundernes vurdering af dem er, og de kan ændre det, der ikke virker, og beholde det, der gør.