Om os

Den nationale erfaringsside i Danmark!


 

DanskeAnmeldelser er en side, der samler erfaringer fra brugere. Sammen fortæller vi fremtidige kunder, om de skal købe hos en bestemt virksomhed eller ej. På den måde, vil du vide på forhånd, hvordan tingene virkelig er, og du vil ikke blive snydt.

Vi tror på et gennemsigtigt marked, i dag, ser de fleste lige gennem salgs snak, der er for mange kunder, der kan fortælle om, at noget ikke er som det skal være. Og det er netop det vi arbejder på at gøre. Bare ærligt og pålideligt. Hvis du er glad, fordi en virksomhed eller en butik tilbyder en god service til den rigtige pris, bør du dele det med verden. Ærlig snak. Den virksomhed har det, vi kalder retten til at eksistere. Salgs snak er ikke godt for nogen.

Du kan også gå i detaljer. En indboforsikring kan se fin ud på papiret, men hvad sker der når du har en vandskade? Hvad betaler selskabet når uheldet er ude? Tegn ikke en forsikring uden at vide, hvad du kan forvente. Her kommer DanskeAnmeldelser ind i billedet!

For virksomheder
Tør du dele dine kundeoplevelser med hele Danmark? Så kan du få en firmaside gratis hos DanskeAnmeldelser! På denne måde har du en pålidelig, ekstern og uafhængig part du kan bruge til at vise hvor godt dit produkt og din kundeservice er! Se på vores side om virksomheder for mere information.

Hvilke firmaer kan du finde hos DanskeAnmeldelser?

Forsikringsselskaber
Vi har stort set allesammen som minimum et par forsikringspolicer. Uanset om du er studerende med (kun) en forsikring til studerende eller bilforsikring, eller husejer med en indboforsikring, glasforsikring og ansvars- eller ulykkesforsikring, er det noget vi alle skal tage stilling til. Selv hvis du skal på skitur, er en forsikring til vintersport ikke en luksus. Desværre kan en masse gå galt, og vi ved at der er så faktorer du skal tage hensyn til når du bestiller din forsikring. Det forstår vi! Det er derfor vi har gjort det til et af vores pejlemærker og giver dette område fuld fokus. Vi ved hvor vigtigt det er at sikre sig en god police, der dækker alle ens ting. Det er kedelig oplevelse når forsikringen kun betaler 5.000 kroner til dig, og dine stjålne smykker var mindst tre eller fire gange så meget værd. Det er derfor vi tager et nærmere kig på bilforsikringer, hjemmeforsikringer, campingforsikringer og bådforsikringer. Vi går endda så langt som forsikring til juridiske udgifter, sundhedsforsikring og endda hunde- eller katte forsikring.

Energiselskaber:
Hvad koster strøm og energi mig egentligt per måned? Er der nogen forskel på udbyderen? Det er jo bare strøm og energi, det må vel koste, hvad den slags koster? Det er de spørgsmål vi gerne vil besvare og med din hjælp. Hvad, hvis du leder efter Grøn Energi, fra sol eller vind, hvad koster det? Og hvor går jeg hen? Og hvilken service kan jeg forvente, er det samme service eller skal jeg passe på, hvad der står med småt? Hjælper dit energiselskab dig med at sørge for en god tryg sikkerhed, gør det nemt for dig og du føler du kan stole på dem, eller føler du, at du har problemer med afregninger eller betalinger? Læs oplevelserne på vores side, så ved du med sikkerhed at du har fundet det rigtige selskab, første gang. Læs andres anmeldelser og bedøm selv. Vi forbliver uafhængige og giver dig ingen råd, den del lader vi være op til alle andre kunder!

Telefoni:
Telefonselskaber, og aftaler af alle art, det er forudbetalte kort, abonnementer og internetudbydere. Hvis du allerede har et alt-i-et abonnement så bifalder vi dig. På dette område er det virkelig en jungle at finde rundt i alle de tilbud og muligheder, der findes. Det er svært at finde den rigtige udbyder og hvad passer til dit behov? Derfor har vi lavet en oversigt, og du kan selv bedømme hvad er det rigtige for dig, samtidig kan du læse alle andres oplevelser, gode som dårlige, og du kan selv dele dine oplevelser. Du har måske købt et domænenavn for senere at opdage du blev snydt på prisen, eller du har haft en toårig kontrakt og oplevet hvor stor en fælde du gik i med den kontrakt, eller din udbyder sendte dig et tilbud da kontrakten løb ud og det var egentlig ikke så godt et tilbud. Læs med her, del selv og vær sikker på du bliver ordentligt behandlet.