KLAR... PARAT? START!

Vi er på en mission!

Internettet bør være et sikkert og trygt sted at handle. Det ønsker vi at underbygge, ved at hjælpe med at gøre alle virksomheder gennemskuelige. De er naturligvis et stort stykke arbejde, men ved hjælp af vores fem kerneværdier, arbejder vi på at nå dette mål.

 • Vores kerneværdier
  Vi tror på et marked, med høj gennemsigtighed

  Reklamer og salgsmaterialer runger efterhånden meget tomt, idet alt for mange forbrugere oplever, at de i mange tilfælde ikke reflekterer sandheden omkring en virksomhed og dens produkter og tjenesteydelser. Vi arbejder derfor at opnå et marked der er gennemsigtigt, ærligt og pålideligt.

  For os selv og for alle, der ønsker at være en del af fællesskabet, har vi fastlagt 5 kerneværdier for at sikre denne gennemsigtighed.

 • 01

  Sammen

  Sammen står vi stærkere og vi kan hjælpe hinanden, ved at dele uafhængige og saglige anmeldelser. Sammen stræber vi efter det bedste udfald, når vi handler online.

 • 02

  Pålidelig

  Ærlige og saglige. Sammen tager vi kampen op mod lyssky virksomheder og dårlige online-oplevelser, og sammen fremhæver vi de pålidelige virksomheder.

 • 03

  Relevant

  Vores mission tager tid - men på vores rejse vil vi konstant forny os, for at forblive relevante og for at forbedre online verdenen, sammen med vores brugere.

 • 04

  Sikkert

  Ærlighed kommer først! Det samme gælder online sikkerhed og muligheden for at anmelde virksomheder anonymt, så vi bedre kan værne os mod falske konti og forfalskede anmeldelser.

 • 05

  Nemt

  Vi mener, at det er vigtigt for både forbrugere og virksomheder, at have en tilgængelig platform, hvor det er nemt og ligetil at skrive, læse og dele reelle anmeldelser af virksomheder.

Til og af danske forbrugere

Forbrugere deler deres erfaringer på vores platform og hjælper således andre forbrugere med at vælge en bestemt virksomhed. Dette vil hjælpe med at skabe gennemsigtighed og et bedre marked. Sammen med kerneværdierne nævnt ovenfor, er forbrugeroplevelser det vigtigste redskab til at sikre gennemsigtighed!

Super praktisk for virksomheder

Som virksomhed håber du selvfølgelig altid, at dine kunder bliver tilfredse med den service, du har leveret eller det produkt, de har købt. Du håber sikkert også kun, at du vil modtage 5-stjernede anmeldelser. Virkeligheden er naturligvis nogle gange en smule anderledes. Konkurrenceforhold blandt virksomheder er intens, især inden for e-commerce, og det er nu mere udfordrende end nogensinde at skille sig ud som virksomhed. Det er derfor ikke underligt, at forbrugerne er blevet mere kvalitetsbevidste.

Vi tilbyder ikke kun virksomheder en widget til at fremvise deres kundeanmeldelser på deres egne hjemmesider, men også en direkte forbindelse til deres kunder. Virksomheder, der lytter til kunderne og reagerer på negative anmeldelser, kan langt mere effektivt løse problemerne og skabe kundeloyalitet. Sådan vender man en negativ anmeldelse til en positiv oplevelse og endnu bedre: til en højere score!

Bliv en del af fællesskabet

Vi er en del af ReviewsInternational®-platformen, som allerede er aktiv i 30 lande. Vi står for uafhængige og pålidelige anmeldelser af virksomheder over hele verden. Sammen er vi stærke!

Registrer dig som brugerRegistrer dig som virksomhed