KLAR... SÆT? GÅ!

Vi er på mission!

Internettet skal være et sikkert sted at afgive en ordre. Vi ønsker at opnå dette ved at gøre alle virksomheder gennemsigtige og pålidelige. Det er selvfølgelig et stort job, men ved hjælp af vores fem kerneværdier arbejder vi mod dette mål.

 • Vores kerneværdier
  Vi tror på et gennemsigtigt marked

  Salgssnak er næsten altid gennemboret i dag, fordi der simpelthen er for mange forbrugere, der synes, det ikke er sandt. Og det er præcis det, vi prøver at opnå. Et gennemsigtigt marked. Bare ærlig og pålidelig.

  Vi har etableret for os selv og for alle, der ønsker at vide, fem kerneværdier for at sikre gennemsigtighed.

 • 01

  Sammen

  Sammen er vi stærke og ansvarlige for uafhængige og objektive gennemgange. Sammen bevæger vi os mod det bedste resultat.

 • 02

  Pålidelig

  Ærlig og uafhængig. Sammen kæmper vi mod skyggefulde virksomheder, kedelige online oplevelser og belønner de ærlige virksomheder.

 • 03

  Relevant

  Vores mission kan tage lysår, men gennem hele vores rejse vil vi konstant forny os til at være relevante og erobre verden sammen med vores anmelder.

 • 04

  Sikkert

  Ærlighed kommer først, men også sikkerhed og evnen til at klage anonymt, mens vi kæmper mod troldkonti og falske anmeldelser.

 • 05

  Let

  Vi mener, at det er vigtigt for både forbrugere og virksomheder, at vi forbliver den platform, hvor det er lige så nyttigt og let at skrive en anmeldelse om en virksomhed.

På vegne af forbrugerne

Forbrugere efterlader deres erfaringer på vores forum og hjælper således andre forbrugere med at vælge en bestemt virksomhed. Dette vil sikre gennemsigtighed og et bedre marked. Sammen med kerneværdierne nævnt ovenfor er forbrugeroplevelsen det vigtigste redskab til at sikre denne gennemsigtighed!

Meget nyttigt for virksomheder

Selvfølgelig håber du altid at tilfredsstille dine kunder med den leverede service eller det købte produkt. Måske håber du kun på 5-stjernede anmeldelser, men virkeligheden er selvfølgelig anderledes. Konkurrencen, især online, er hård, og det er mere udfordrende end nogensinde at skille sig ud som en virksomhed. Ikke underligt, at forbrugerne bliver mere kritiske!

Vi tilbyder ikke kun virksomheder en widget til at vise gennemgangspunkter for hjemmesiden, men også et direkte link til kunder. Praktisk at komme i kontakt med forfatteren af ​​den negative gennemgang for at løse tvisten. Sådan gør du en negativ anmeldelse til en positiv feedback og endnu bedre: højere score!

Deltag i community

Vi er en del af ReviewsInternational®-platformen, som allerede er aktiv i 30 lande. Vi står for uafhængige og pålidelige anmeldelser af virksomheder over hele verden. Sammen er vi stærke!

Registrer dig som anmelderRegistrer virksomhed