Skriv for os

Hos DanskeAnmeldelser tror vi fast på, at forbrugere bør have adgang til informative og pålidelige bidrag om produkter og virksomheder på tværs af forskellige brancher. Vores mål er at drive en platform, hvor sandfærdige oplevelser kan deles, fremme et fællesskab af informerede forbrugere. Vi anerkender kraften af kollektiv ekspertise, der kan påvirke vores læseres forskelligartede perspektiver. Derfor inviterer vi eksperter, tankeledere og almindelige forbrugere til at bidrage til vores berigende informationspool.

Hvordan du kan bidrage til DanskeAnmeldelser

Dine indsikter er meget værdsat hos DanskeAnmeldelser. Vi forstår, at kun klar og ærlig indhold fører til gode forbrugerbeslutninger. Er du klar til at dele din viden med os? Sådan kan du blive involveret:

Hvad vi leder efter

Artikler skal være unikke, upartiske og faktabaserede. Vi er begejstrede for engagerende fortællinger, omfattende guider og indsigtsgivende anmeldelser, der afspejler professionalisme og autenticitet. Når der adresseres følsomme emner, bedes du behandle dem med den nødvendige omhu og respekt. Visse emner kan kræve godkendelse, før de kan offentliggøres, og vi vil informere dig om dette på et senere tidspunkt.

Emner vi tilbyder

Vi inviterer bidrag om en bred vifte af emnekategorier, inklusive teknologi, mode, sundhed & velvære, finans, rejser og mere. Du finder en komplet liste i slutningen af denne side. Hvis du er passioneret om at give indsigter, anmeldelser eller råd om produkter eller tjenester, ser vi frem til at modtage dit bidrag!

Indsendelsesproces

 • Præsenter dig selv og din ekspertise ved at sende en e-mail til beata@reviews-international.com.

 • Skitsér de nøglepunkter, du gerne vil dække i din artikel.

 • Vores team vil gennemgå dit indsendte materiale. Hvis det opfylder vores retningslinjer, vil næste skridt være udkast. Yderligere revisioner kan foretages før endelig godkendelse og offentliggørelse.

Redaktionel gennemgangsproces

For at sikre kvaliteten og pålideligheden af bidrag på DanskeAnmeldelser, gennemgår alle indsendelser grundig gennemgang:

 • Vores redaktionelle team gennemgår hver artikel for at sikre, at den opfylder vores standarder for kvalitet, unikhed, relevans og nyttighed for vores læsere

 • Hvis nødvendigt, kan vi anmode om revisioner for klarhed, nøjagtighed eller yderligere information.

 • Du vil blive underrettet, når din artikel er accepteret og klar til offentliggørelse.

Formatering

Artikler skal være objektivt og interessant skrevet med et ordantal på 750 - 1200 ord. 

 • Brug overskrifter, underoverskrifter, lister eller tabeller for at forbedre læsbarheden.

 • Artiklen skal indeholde en introduktion og en afsluttende paragraf.

 • Alle artikler skal indsendes til vores redaktionelle team i Google Docs format.

Fordele ved at blive offentliggjort på DanskeAnmeldelser

Ved at bidrage med artikler til DanskeAnmeldelser, skriver du ikke kun for os; du får en platform til at sprede dit budskab og etablere dig selv på en anerkendt hjemmeside. Her er et par flere grunde til, at du kan drage fordel af dine publikationer på vores side:

Nå ud til et stort publikum: Drag fordel af den høje trafik på vores hjemmeside og gør dine artikler tilgængelige for et bredere publikum.

Varierede nicher: Vores besøgende kommer fra alle brancher, hvilket giver dig et bredt spillefelt for dine bidrag.

Promover din profil: Forfattere kan integrere links til deres hjemmesider eller sociale medieprofiler.

Engagement: Vi er stolte af høje engagementrater og sikrer, at dine bidrag ikke kun bliver set, men også opfordrer til meningsfuld interaktion.

Præsentation

Din artikel vil blive fremtrædende præsenteret på vores platform, herunder:

 • Integration i relevante kategorier.

 • Præsentation på områder med relaterede artikler.

Retlige meddelelser

Vi tager retslige aspekter alvorligt for at beskytte både vores forfattere og vores platform.

Hver artikel skal overholde gældende love og regler. Æreskrænkende, injurierende eller ulovligt indhold er strengt forbudt.

Forfattere er ansvarlige for at respektere privatlivspolitikker og ophavsretlige love. Sørg for, at du har alle nødvendige tilladelser til tredjepartsindhold inkluderet i din indsendelse.

Vi ser frem til et samarbejde med dig for at tilbyde vores samfund værdifulde og pålidelige bidrag. Del din ekspertise, oplevelser og indsigter med et stort publikum og etablér dig som en ekspert i dit felt på DanskeAnmeldelser. Er du klar til at skrive for os? Kontakt os i dag på beata@reviews-international.com.