BetterMe

Alle anmeldelser

BetterMe

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Yoga International

Yoga International

0 anmeldelser

Mennesker verden over har i dag adgang til flere ting end nogensinde før, da internettet har åbnet en helt ny verden online: man ...

Logo Bodystore

Bodystore

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange et træningsmærker, man kan kigge på....

Logo Painhunter

Painhunter

0 anmeldelser

Hvis du er en af dem, der har prøvet næsten alt, er der stadig håb. Du har sikkert set eller hørt om en massagepistol f&o...

Logo Gorilla Sports

Gorilla Sports

0 anmeldelser

"TRÆNINGSUDSTYR ALLE HAR RÅD"Gorilla Sports blev grundlagt i 2005 med en vision om at levere professionelt sports- og træningsuds...

BetterMe

BetterMe er en fitness-app, der tilbyder forskellige kropsvægttræninger, som du nemt kan udføre hjemmefra. Det tilbyder også sine brugere en personligernæringsplan. Appen kan tilpasses og fokuserer stærkt på vægttab. Alle funktionerne er rettet mod at tabe sig og blive slankere. BetterMe har en effektiv vandindtagsmonitor, der bliver ved med at minde brugeren om at drikke vand. Med BetterMe kan du blandt andet træne, følgekostplanen og overvågekalorieindtaget. For at pifte træningen op tilbyder BetterMe andre ting som en guidet sukkerfri udfordring for at gøre det mere interessant. I denne BetterMe-anmeldelse lærer du alt om det: Det gode, det dårlige og grundene til, at BetterMe er rigtigt for nogle mennesker og ikke for andre.

BetterMe baggrund
BetterMe-appen blev grundlagt i 2016 af Victoria Repa og Vitaly Laptenok. Victorias barndomsdrøm var at skabe en app, der kunne hjælpe folk med at tabe sig. Til gengæld ville denne app give hende trøst og helbrede hendes smerte fra barndommens kampe. Da det blev tid til selv at bygge virksomheden op, bad hun Vitaly om hjælp, da han havde erfaring med at skabe videoindhold til markedsføring på sociale medier.

BetterMe har over 159.000 aktive brugere på Google Play og er blevet installeret over 60 millioner gange i 10 lande i løbet af de 5 år siden starten. I dag beskæftiger virksomheden over 100 dygtige fagfolk med det mål at transformere fitnessrummet positivt.

Hvorfor BetterMe
BetterMe er meget tilpasselig. Når du åbner appen, bliver du stillet en række spørgsmål såsom dit køn, kropstype, livsstil, mad, du kan lide eller undgår osv. Derefter tilbyder den dig en skræddersyet plan, der hjælper dig med at træne regelmæssigt og fokusere på dine kalorier og vandindtag.

Når du downloader appen, vil du blive stillet et par spørgsmål for at hjælpe dig med at finde det perfekte match til dig og dine behov. Disse spørgsmål handler om dit køn, kropsform osv. Det, vi fandt interessant, var livsstilsspørgsmålene, såsom om du går dagligt, arbejder til fods, arbejder siddende eller er inaktiv derhjemme. Fitness betyder selvfølgelig ikke kun et par minutter i fitnesscenteret. Deres mål bør være at inkorporere en eller anden form for aktivitet i vores daglige liv. BetterMe tager højde for dette og hjælper med at bygge træning ind i din dag.

Programmet er mere rettet mod vægttab end generel kondition og toning. Derfor er det mere fokuseret på at tabe sig overskydende vægt og blive slankere. Det betød også, at vi ikke kunne vælge et andet mål end "tabte".

Træning
Træningen er opdelt i 3 sektioner: Begynder, Mellemliggende og Avanceret. Du kan enten vælge din egen træning eller gennemføre den træning, som appen foreslår hver dag. BetterMe præsenterer dig for en ny øvelse og en anderledes opskrift hver dag. Øvelserne retter sig mod alle dele af kroppen, så hver øvelse inkluderer en opvarmning og nedkøling. Sammenlignet med andre fitness-apps er BetterMe-træning en smule begrænset, men der er live-demoer og tips til at hjælpe dig med at holde dig i form.

Tak fordi du læste om BetterMe
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad BetterMe kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.