WeightWorld

Alle anmeldelser

WeightWorld

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frederik Y.
Ordren blev afsendt og ankom rettidigt. Produktet var ubeskadiget og ser ud til at fungere fint. Jeg er tilfreds med min ordre. Jeg bestiller herfra igen, når jeg løber tør for produktet (produktet...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min kone siger tak

  Ordren blev afsendt og ankom rettidigt. Produktet var ubeskadiget og ser ud til at fungere fint. Jeg er tilfreds med min ordre. Jeg bestiller herfra igen, når jeg løber tør for produktet (produktet er svært at finde, så jeg er glad for, at dette firma har det på lager).

  Produktet ankom i god tid. Min kone bad om dem som en gave, så jeg kan ikke på nuværende tidspunkt vurdere effektiviteten af vægttabspillerne. Men hun er interesseret i at prøve dem. Alt i orden fra WeightWorld, ingen problemer og hurtig levering !!!

  Det var en fed oplevelse, glæder mig til at handle hos jer igen


Andre læste også

Logo Do Fasting

Do Fasting

0 anmeldelser

Hvis man ser nærmere på menneskets historie, vil man opdage, at fasten er dybt forankret i vores biologi. I tidligere tider var adgange...

Logo Dokter Online

Dokter Online

0 anmeldelser

Dokter Online kan hjælpe med let behandlelige helbredsproblemer. Med information, der er skrevet sammen af ​​læger og en r&...

Logo Med24

Med24

0 anmeldelser

Hos Med24 drømmer de om at give dig sundhed til din krop og dit sind. Uanset hvor du er i livet, vil de gerne hjælpe dig med at n&arin...

Logo Your Super

Your Super

0 anmeldelser

Du fortjener at vide, hvad du fodrer din krop med. Deres superblandinger indeholder 5-6 naturligt tørrede superfoods – det er det! All...

WeightWorld

Der er fokus på den personlige velvære, og selvom mange af os har lidt for meget på sidebenene, så er der også mange, som træner hårdt for at få den krop, de ønsker sig. Det er faktisk noget, som er i stigning, og du kan let få råd, vejledning, tilskud og andet inde på WeightWorld.dk, for de har alt det, som du skal bruge for at få trænet hårdt og korrekt og se store forskelle, for det er jo den krop, vi ønsker os i morgen, vi træner for i dag, som verdens mest berømte bodybuilder, Arnold Schwarzenegger, siger i en af hans motivationsvideoer online.

Om WeightWorld.dk
WeightWorld.dk er startet i 2005 og ramte derved starten af fitnessbølgen, og siden da er de kun blevet større, som deres kunder også er hvis de har brugt deres produkter og trænet rigtigt. WeightWorld.dk beskæftiger sig med vægtkontrolsprodukter, men de gør det på en saglig og forsvarlig måde, for de lover dig ikke guld og grønne skove, det er dig, som skal gøre arbejdet. De har bare nogle tilskud, som kan gøre det hele lettere og være med til at få dig på ret køl hurtigere. WeightWorld.dk er en af de store på markedet, og deres sortiment er enormt, men heldigvis er deres personale godt uddannet og kompetente og kan altid rådgive dig.

Services hos WeightWorld.dk
Hos WeightWorld.dk får du alle de produkter, som netop du skal bruge til at kunne holde vægten og samtidig få mest muligt ud af din træning. Det er produkter som superfoods, det vil sige enkle madprodukter, som gavner forbrænding, opbygningen af muskler eller noget helt tredje for dig, din træning og din mentale og fysiske velvære.
Du kan også få tilskud, når maden alene ikke kan gøre det. Det er kosttilskud, som kan hjælpe med at optage de dele af din kost bedre, så du får mere ud af træningen. Alle produkter er holdt så rene som muligt, ikke testede på dyr, og det hele er så bæredygtigt som muligt.

Klager og kundeservice
Hos WeightWorld.dk går det hele faktisk ganske let med kundeservice, for på deres hjemmeside finder du både telefonnumre og mailadresser, så du hurtigt og let kan kontakte dem. Det giver sig selv, at de reagerer lidt hurtigere på telefonen, men du skal ikke vente længe på svar, når du skriver en mail til dem. Om det er en klage, en almidelig forespørgsel eller rådgivning, som du kontakter dem med, er lige meget. Det vigtigste er, at kunderne alle som en får den samme gode behandling hver gang.

Anmeldelse af WeightWorld.dk
Når du leder efter firmaer, som du vil handle med, så er du nok som alle os andre en, der kigger på firmaets bedømmelser fra andre kunder. Der er nu en mulighed for, at du kan blive en af dem, som andre i fremtiden lytter til , for der er nu kommet en ny hjemmeside, hvor der er mulighed for at giv en objektiv bedømmelse. Noget som andre forbrugere og måske endda firmaerne selv kan bruge i fremtiden.