Med24

Alle anmeldelser

Med24

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Do Fasting

Do Fasting

0 anmeldelser

Hvis man ser nærmere på menneskets historie, vil man opdage, at fasten er dybt forankret i vores biologi. I tidligere tider var adgange...

Logo Dokter Online

Dokter Online

0 anmeldelser

Dokter Online kan hjælpe med let behandlelige helbredsproblemer. Med information, der er skrevet sammen af ​​læger og en r&...

Logo Your Super

Your Super

0 anmeldelser

Du fortjener at vide, hvad du fodrer din krop med. Deres superblandinger indeholder 5-6 naturligt tørrede superfoods – det er det! All...

Logo Simple Feast

Simple Feast

0 anmeldelser

Simple Feast handler om vejen til en mere bæredygtig livsstil fuld af forkælelse, smagsoplevelser og gode oplevelser. Baseret på ...

Med24

Hos Med24 drømmer de om at give dig sundhed til din krop og dit sind. Uanset hvor du er i livet, vil de gerne hjælpe dig med at nå dine mål og føle dig bedst.

Med24 vil gerne inspirere dig til at leve en sundere livsstil, og de lægger vægt på at give dig personlig rådgivning. Derfor har de hyret fagfolk, som kan rådgive dig om deres produkter og hjælpe dig med alt fra livsstilsændringer til specifikke tweaks, du ønsker.

Deres professionelle personale omfatter farmaceuter(farmaceuter og farmakonomer), materialister, diætister, kosmetologer og frisører/barberere.

Apotek, sundhed, wellness og skønhed - 360 graders indkøbsoplevelse
Med24 er nordisk, hvilket betyder, at de kan tilbyde dig et helt unikt produktsortiment. De har et apotek i Oslo med et komplet apotekssortiment. Derudover er der mange tusinde produkter inden for sundheds-, wellness- og skønhedskategorierne, som de har bygget op gennem tiden. Det betyder, at de i dag kan tilbyde dig en 360-graders indkøbsoplevelse med et kæmpe udvalg af produkter til en sund krop og sind, kombineret med mulighed for at få rådgivning fra vores eksperter og lynhurtig levering.

Miljøvenlig emballage
Hurtig levering med fokus på miljøet. Deres logistikcenter ligger i Løkken, hvorfra de dagligt kan levere til både Danmark, Norge og Sverige. De pakker og sender alle ugens dage, hele året rundt.

I deres emballage har de taget en række initiativer for at sikre, at deres distribution er så miljøvenlig som muligt. De har blandt andet udviklet ny og innovativ emballage, der betyder, at de stort set fjerner "luft" i deres pakker, og brugen af ​​emballagefylder er minimal.

Historien bag Med24
Med24 er stiftet af to barndomsvenner, Nils Træholt og Kristian Brinckmann. De havde en stor fælles interesse for e-handel og drev allerede små netbutikker som hobbyer ved siden af ​​deres respektive job som e-handelschefer hos Danfoss og advokater hos Kromann Reumert i Aarhus.

I 2005 tog de springet til at forfølge e-handel på fuld tid. Med deres familier flyttede de tilbage til Løkken, hvor de begge var vokset op. Som klassiske iværksættere indrettede de kontor i en garage hos Kristian og et lager i et udhus hos Nils. De første medarbejdere blev ansat, og i efteråret 2005 gik Med24.dk også på nettet.

Visionen om et dansk onlineapotek
Tanken bag Med24.dk var at skabe et onlineapotek i Danmark, hvor forbrugerne kunne købe både et langt bredere udvalg af produkter og meget lavere priser end på fysiske apoteker. Denne udvikling var allerede sket i flere nabolande, hvor apotekerne havde åbnet op for nethandel og udvidet deres sortiment til eksempelvis at omfatte helsekostprodukter.

Med24.dk er stiftet i viden om, at den daværende lovgivning ikke tillod andre end apotekere at drive et apotek. På den politiske scene var der dog mange tegn på, at markedet ville blive liberaliseret, så drømmen om et onlineapotek kunne blive en mulighed på sigt. Her 15 år senere er det dog sådan, at der er sket liberalisering i alle vores nabolande, men ikke i Danmark.

På grund af de manglende muligheder for apoteker i Danmark, har Med24 åbnet apoteker i Norge. Det har base i Oslo og derfra betjener det kunder i hele Norge ud fra de værdier, som Med24 er bygget på.

Din mening er vgitig for os
Skriv en anmeldelse hvor du fortæller om din erfaring.