Sensilab

Alle anmeldelser

Sensilab

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Tjasa
Jeg har godt resultat - ingen sukker trank - har tabt 2-3 cm om maven på 3 uger. Vil gerne købe flere.Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  FatOut 1+1 Gratis

  Jeg har godt resultat - ingen sukker trank - har tabt 2-3 cm om maven på 3 uger. Vil gerne købe flere.


Andre læste også

Logo The Protein Works

The Protein Works

0 anmeldelser

Vi har alle hørt om det, proteintilskudene, som gør, du kan træne hårdere, og som også gør at du kan restitu...

Logo Immu52HD

Immu52HD

0 anmeldelser

Sundhed og godt helbred er højt på de fleste menneskers dagsorden, og flere danskere har nu en meget aktiv tilgang til ...

Logo Bulk Powders

Bulk Powders

0 anmeldelser

I adskillige år har der været øget vækst i Fitness og Sundhedsindutrien. Dette betyder, at flere forbrugere investerer i p...

Logo Altisundhed

Altisundhed

0 anmeldelser

Vi skal passe godt på os selv. Det er ikke altid lige nemt at huske med hverdagens mange gøremål og distraktioner. Men det er vi...

Sensilab

Sensilab's historie begyndte med et simpelt ønske: At give tilbage til folk, hvad der aldrig skulle have været taget fra dem. De har bevaret dette ønske indtil i dag: At give dig dit helbred tilbage og hjælpe dig med at føle dig godt tilpas med naturens kraft. De tror virkelig på, at dette er den rigtige måde at opnå en højere livskvalitet på.

Sensilab har forstærket den traditionelle viden om mennesker, der lever tæt på naturen med kraften fra de seneste videnskabelige landvindinger. Fordi de overholder de strengestefarmaceutiskestandarder, indeholder deres produkter kun sikre og effektive naturligestoffer.

Sensilab-produkter har fundet vej i hele Europa, Østen og udenfor
Ønsket om effektivt at kombinere naturlige og videnskabelige løsninger var drivkraften bag Sensilab-mærkets fædre. Tre eksperter - Marko Dolžan, Bojan Ščukovt og Branko Belčič - havde forladt en af ​​de største medicinalvirksomheder i Slovenien og startet en ny - de byggede den på grundlaget for videnskab og natur. Med tiden fik de selskab af deres sønner, kolleger og andre anerkendte eksperter fra forskellige områder. Sensilab blomstrer stadig i dag, i harmoni med naturen og fremskridt.

Sensilab tror på en personlig tilgang
Her hos Sensilab ved de, at hver person er unik. Derfor er det yderst vigtigt for os at yde personlig pleje til deres kunder. Deres brede udvalg af produkter hjælper deres kunder med at opnå deres indre balance og en højere livskvalitet ved at tilbyde dem komplette og skræddersyede løsninger.

Titusindvis af tilfredse kunder over hele verden er beviset på, at de er på rette vej. De vil fortsætte med at give naturen tilbage til mennesker og berige dem med de seneste videnskabelige innovationer.

Alle Sensilab-produkter er fremstillet efter den højeste farmaceutiske standard, GMP, som garanterer 100 % ingrediens- og produktsikkerhed. Men hver person (og hver krop) er unik, og du kan opleve, at nogle produkter ikke passer dig. Du kan drage fordel af Senislabs 30 dages tilfredshedsgaranti. Send dem produktboksen med din kvittering, og du får dine penge tilbage.

Hvor længe skal jeg tage AquaSlim?
Du bør tage AquaSlim i mindst 10 dage (der er 10 breve pr. æske). Du kan tage det så længe du vil. Hvis du spiser meget forarbejdet eller salt mad, ofte er oppustet eller kæmper med vandretention, anbefaler de at tage AquaSlim i længere tid.

Hvor sikre er dine kosttilskud?
Alle deres kosttilskud indeholder ingredienser af høj kvalitet fra pålidelige kilder. Alle ingredienser og produktbatcher er testet for potentielt skadelige tungmetaller og mikroorganismer. Deres produkter indeholder næringsstofkoncentrater eller andre stoffer med ernæringsmæssige eller fysiologiske effekter.

SlimJOY kosttilskud fremstilles i henhold til GMP- og HACCP-standarder i moderne produktionsfaciliteter i EU. Alle kosttilskud er EFSA-kompatible. Kosttilskud er ikke beregnet til at erstatte en afbalanceret kost, men at supplere den.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Sensilab?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.