Mecindo

Alle anmeldelser

Mecindo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Mecindo

Helsekost, Kosttilskud og Håndkøbsmedicin online, nemt og bekvemt fra et dansk site

Om Mecindo.dk
Mecindo.dk tilbyder et bredt sortiment indenfor helse og skønheds-produkter, billige priser og har fremragende kundeservice. Virksomheden drives af Mecindo Web ApS og er etableret i 2017, virksomheden har til huse i Hvidovre  og havde i 2018 omkring 8-10 ansatte. 

Mecindo.dk varer og ydelser
I mange år var vi danskere tvunget til at skulle gå på apoteket, men heldigvis blev det nemmere at kunne købe en hovedpine tablet eller en hudcreme på håndkøb dordi siden 01. Januar 2018 er det blevet muligt for butikker at stille håndkøbsmedicin på hylderne. Mecindo.dk har ikke fysiske hylder du henter varerne fra men du kan derimod nemt og bekvemt sidde hjemme i stuen og købe det du behøver til bekæmpelse af alt fra hovedpine, forkølelse eller udslæt til Vitaminmangel, og det helt uden at bevæge dig uden for døren. Du bestiller simpelthen online og får tilmed gode priser på det du behøver, online shoppen har et rigtig stort udvalg i medicin mod alt fra Akne og blærebetændelse til Fnat og Diarre.


Du finder nemt præcis det du skal bruge og kan bruge praktiske filtre i din søgning, vælg f.eks. efter mærke eller sygdom. Ud over håndkøbsmedicin finder du mange andre interessante varer og artikler på siden. Kig efter Sygeplejeartikler, varer inden for Bolig & Livsstil, alt i Kosttilskud og helse-kost, ting til din Personlige pleje, alt du behøver til i kategorien Slank & fitness. Du kan finde blodtryksapparater og støttebind, hjemmetest og førstehjlæpsudstyr, find alt du behøver i kost tilskud både til dig selv og dine børn, ja selv til din hund eller kat. Du finder også et udvalg af Økologisk tøj og rengøringsmidler, diæt varer og proteinpulver find pelspleje til katten og mad til hunden. Vi køber ofte ind af varer i disse kategorier, og derfor har Medicino oprettet en klub du kan melde dig ind i og få gratis forsendelse og altid rabat på dine varer, det koster lidt hver måned men til genglæld kan du jo samle dine indkøb af varer inden for alle disse kategorier og spare penge i længden. Når du har fundet de varer du vil købe lægger du dem i kurven og går til betaling, betaling foregår nemt og enkelt, du kan oprette dig som kunde og med en profil (med eller uden medlemskab af klubben) eller du kan fortsætte som gæst og handle simpelt og hurtigt uden at registere en brugerprofil. Du vælger nemt og enkelt en logistik partner enten DAO eller Postnord og du vælge selv at hente i en pakkeshop eller betale lidt mere og få leveret til døren. Betalingen foregår flexibielt med alle de gængse betalingsmidler online som VISA, Dankort, og Mobilepay og Viabill. Varerne leveres inden for et par dage.

Mecindo.dk kundeservice
Hvis du oplever problemer med din ordre, eller blot har spørgsmål du ikke kan finde svar på, sidder virksomheden klar i kundeservice til at hjælpe dig. Når du kontakter kundeservice vil du altid blive betjent af en venlig medarbejder, som vil gøre sit bedste for at hjælpe dig. Mecindo kundeservice er åben alle hverdage mellem 10.00 – 11.30 på tlf. 89 88 44 80, mail info@mecindo.dk. 

Har du erfaringer med Mecindo.dk
Så hører vi gerne fra dig, skriv en anmeldelse på siden her, tak.