Luxplus

Alle anmeldelser

Luxplus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Luxplus

Selvforkælelse og lidt luksus til den personlige pleje, det er noget, som vi alle godt kan lide, men det er ikke altid det lige er til at få til en god pris, og er det til en hel familie, der alle fortjener det, så er der nogle gange dem i den, som bliver valgt fra, for der er ikke altid råd til alle.Men så er det jo gode, der findes firmaer som Luxplus, for hos dem kan du få alt det, der skal til for at forkæle hele familien med lidt parfume, lækker creme eller måske nogle kosttilskud til at leve en sundere hverdag, eller du kan finde noget til at klare nogle af hverdagens små genvordigheder uden at skulle på et apotek.

Om Luxplus
Luxplus er et forholdvis nystartet firma, som giver deres medlemmer muligheden for at få store rabatterluksusvarer til personlig pleje. Det er noget, som vi alle godt kan bruge, men det er tit noget, som vi vælger fra på grund af økonomien, for hvem har råd til en shampoo til hundrede af kroner eller andet, som koster det samme, til alle i en stor familie. Luxplus forlanger som noget af det eneste, at du melder dig ind i ders plusklub, og der kan de så give dig de store rabatter og sikre, du får de bedste tilbud på personlig pleje til hele familien.

Services hos Luxplus
Hos Luxplus får du personlige plejeprodukter, du får det med en meget stor rabat, og det er noget, som for de fleste er værd at at tage med, for op til 80 procent i rabat i forhold til det, som du normalt giver for et luksusprodukt, er rigtig godt. De har en gratis prøvemåned, og derefter koster det 89 kroner, men det er let og hurtigt tjent ind igen på det, som du kan spare på de produkter, som du køber, og jo mere du køber, jo større bliver din rabat.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i kundeservice med enten en klage eller en forespørgsel, så er det faktisk ganske let, for på deres meget overskuelige hjemmeside finder du hurtigt og let både telefonnummer og mailadresse, så du kan få fat i dem. Det giver sig selv, at de svarer hurtigtst på telefonen, men skriver du en mail til dem, vil du også få et hurtigt svar, det er det samme kompetente personale, som sidder og svarer på begge dele, og det er lige meget, om du henvender dig med en klage eller noget andet, de giver dig en rigtig god behandling.

Anmeldelse af Luxplus
Hvis du er som os andre, så tjekker du også de firmaer, som du overvejer at handle med online, på de sider, som lader andre bedømme dem. Der er nu kommet en ny hjemmeside, som lader dig være en af dem, som bedømmer firmaerne, og den hjemmeside giver dig også en mulighed for at give en mere objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget som andre forbrugere kan læne sig op ad i fremtiden, når de selv skal vælge et nyt firma, som de skal handle med.