DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Luxplus

  Selvforkælelse og lidt luksus til den personlige pleje, det er noget, som vi alle godt kan lide, men det er ikke altid det lige er til at få til en god pris, og er det til en hel familie, der alle fortjener det, så er der nogle gange dem i den, som bliver valgt fra, for der er ikke altid råd til alle.Men så er det jo gode, der findes firmaer som Luxplus, for hos dem kan du få alt det, der skal til for at forkæle hele familien med lidt parfume, lækker creme eller måske nogle kosttilskud til at leve en sundere hverdag, eller du kan finde noget til at klare nogle af hverdagens små genvordigheder uden at skulle på et apotek.

  Om Luxplus

  Luxplus er et forholdvis nystartet firma, som giver deres medlemmer muligheden for at få store rabatterluksusvarer til personlig pleje. Det er noget, som vi alle godt kan bruge, men det er tit noget, som vi vælger fra på grund af økonomien, for hvem har råd til en shampoo til hundrede af kroner eller andet, som koster det samme, til alle i en stor familie. Luxplus forlanger som noget af det eneste, at du melder dig ind i ders plusklub, og der kan de så give dig de store rabatter og sikre, du får de bedste tilbud på personlig pleje til hele familien.

  Bliv fundet på google

  Services hos Luxplus

  Hos Luxplus får du personlige plejeprodukter, du får det med en meget stor rabat, og det er noget, som for de fleste er værd at at tage med, for op til 80 procent i rabat i forhold til det, som du normalt giver for et luksusprodukt, er rigtig godt. De har en gratis prøvemåned, og derefter koster det 89 kroner, men det er let og hurtigt tjent ind igen på det, som du kan spare på de produkter, som du køber, og jo mere du køber, jo større bliver din rabat.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i kundeservice med enten en klage eller en forespørgsel, så er det faktisk ganske let, for på deres meget overskuelige hjemmeside finder du hurtigt og let både telefonnummer og mailadresse, så du kan få fat i dem. Det giver sig selv, at de svarer hurtigtst på telefonen, men skriver du en mail til dem, vil du også få et hurtigt svar, det er det samme kompetente personale, som sidder og svarer på begge dele, og det er lige meget, om du henvender dig med en klage eller noget andet, de giver dig en rigtig god behandling.

  Anmeldelse af Luxplus

  Hvis du er som os andre, så tjekker du også de firmaer, som du overvejer at handle med online, på de sider, som lader andre bedømme dem. Der er nu kommet en ny hjemmeside, som lader dig være en af dem, som bedømmer firmaerne, og den hjemmeside giver dig også en mulighed for at give en mere objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget som andre forbrugere kan læne sig op ad i fremtiden, når de selv skal vælge et nyt firma, som de skal handle med.

  Luxplus
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Luxplus

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Luxplus et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Luxplus I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Luxplus?

  Luxplus er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luxplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.