DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser lookfantastic

  Vi kender alle til det, vi skal bruge en gave eller noget til os selv, og det må godt være lidt lækkert, så lidt god creme, lidt lækker parfume, eller måske skal vi bare bruge en ny skægtrimmer til os selv eller til manden derhjemme. Det er her lookfantastic kommer ind i billedet, for de har alt indenfor personlig pleje og lidt til. Der er alt det, som du kan tænkes at bruge, på deres hylder, og det er til hele familien og i alle kategorier, du kan finde ting til personlig pleje fra makeup over trimmere til parfumer og andet duftevand.

  Om lookfantastic

  Lookfantastic er startet helt tilbage i 1996, og de har siden udviklet sig til at have alle elementer indenfor skønhed på deres hylder. De har i dag over 20.000 forskellige produkter på deres hylder, de har produkter fra flere end 600 forskellige firmaer, og de har ingen intentioner om, at de skal have færre produkter på deres hylder i fremtiden. De har et personale, som alle er uddannet indenfor personlig pleje og skønhedsprodukter, og de sikrer, der er en kontinuerlig uddannelse af alle, så de står med en god ballast, når de skal rådgive kunderne om det enorme sortiment.

  MobilePay Aktiver dit Dankort

  Services hos lookfantastic

  Hos lookfantastic får du skønhedsprodukter i enhver afskygning. Er det et produkt, som bruges til at forskønne dit ydre eller dit indre, så er det noget, som du finder på hylderne hos lookfantastic. Sortimentet er over 20.000 produkter fra flere end 600 firmaer, og det er mange af de store mærker, som du finder hos dem indenfor næsten alle dele af skønhedsplejen og lidt til endda. De har selvfølgelig også et nyhedsbrev, som du kan følge, så du altid er opdateret på det nyeste, som kommer på markedet, eller hvilke mærker, som nu er blevet tilføjet til deres sortiment.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i lookfantastic, fordi du enten har en klage eller en forespørgsel, så er det noget, som du kan gøre ganske let, for du finder hurtigt og nemt både mail og telefonnummer på hjemmesiden, så du kan kontakte dem. Det giver sig selv, at de svarer hurtigt på telefonen, men også på mail vil de svare hurtigt, og det er altid det samme kompetente personale, som sidder og svarer, lige meget om det er en forespørgsel eller en klage, som du henvender dig med. Det, som er vigtigt for lookfantastic, er, at du som kunde føler, du har fået den bedst mulige service og føler dig godt behandlet.

  Anmeldelse af lookfantastic

  Hvis du vil være en af dem, som i fremtiden er med til at gøre det sådan, at andre finder de gode firmaer, så er der nu kommet en ny hjemmeside. En side, hvor du som forbruger let kan give en meget konstruktiv bedømmelse og i fremtiden være en af dem, som andre bruger, når de gerne vil finde et firma, som de vil handle med. For vi kan jo godt blive enige om, at det ikke er alle firmer, som lever op til det, som de lover os.

  lookfantastic
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om lookfantastic

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er lookfantastic et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af lookfantastic I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette lookfantastic?

  lookfantastic er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van lookfantastic gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.