lookfantastic Anmeldelser

: 30
67% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-14
Foundation
Jeg bestilte en Foundation på Lookfantastic med lidt tvivl om kvaliteten, fordi sproget virkede l...Læs om
Borg

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-04-12
Køb af produkter for £100
Jeg er en trofast kunde og stor fan af det brede udvalg af mærker og rabatter, de tilbyder. Jeg l...Læs om
kirsten

Mest stemmer anmeldelse

  2023-03-01
Alle mine makeupprodukter
De har nogle fantastiske tilbud på rigtig mange produkter! De gør det rent faktisk sjovt at købe ...Læs om
Anne Jensen

Anmeldelser (30)

  (17)

 (2)

  (8)

  (2)

  (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk hjemmeside

  Jeg har altid været glad for de produkter, jeg har modtaget fra LookFantastic. Denne gang modtog jeg kun et af de 2 produkter jeg bestilte. Danielle J. lovede straks efter klagen at sende det manglende produkt fra min ordre samme dag. Tak til Danielle og det hurtige svar og service.

  Fantastisk hjemmeside meget gode tilbud på meget af den makeup jeg bruger. Masser af valgmuligheder, let at gennemse webstedet med masser af information om, hvad du køber. Det er rart at kunne stole på et websted som Look Fantastic. Alle køb ankommer i perfekt stand. Look Fantastic er det bedste valg for mig, når jeg skal købe makeup osv.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Alle mine makeupprodukter

  De har nogle fantastiske tilbud på rigtig mange produkter! De gør det rent faktisk sjovt at købe makeup og cremer, fordi man kan få en masse rabatter og gratis gaver. Købte eksempelvis nogle Aveda hårprodukter og fik så ovenikøbet et ekstra Aveda produkt med i købet gratis, plus en masse prøver på nogle fantastiske produkter. Der var eksempelvis en virkelig lækker avocado creme til øjnene. Hvis man holder øje kan man ofte få 22% rabat, 30% rabat og nogle gange ekstra rabatter oven i rabatterne.
  Leverer altid hurtigt og sender afsted med det samme.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min køb var enkelt og hurtigt

  Jeg har handlet fra LF flere gange nu, og jeg må sige, at jeg altid har haft en positiv oplevelse. Bestillingen var nem og hurtig, og jeg fik min pakke leveret med hurtig levering som lovet. Kundeservicen har også været god, da de hjalp mig med et spørgsmål, jeg havde. Prismæssigt synes jeg, at produkterne er rimeligt prissat, og der er ofte gode tilbud at finde. Alt i alt har jeg været tilfreds med min shoppingoplevelse hos LF.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Beauty box purchase

  Jeg bestilte en sommer skønhedsæske fra Lookfantastic, håbede den ville være fyldt med produkter perfekte til sommer og ferier. Da jeg endelig modtog æsken, manglede der desværre 4 produkter ud af de 11. Jeg sendte en besked til virksomheden på Instagram, og de svarede hurtigt og sendte en erstatningsæske, som jeg fik leveret allerede næste dag. Kan virkelig ikke klage over den service!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Lip balm and mascara

  Min oplevelse med Lookfantastic var virkelig dårlig! Jeg bestilte en læbestift og en mascara, men da jeg ikke var hjemme, blev min pakke sendt til det lokale posthus, og de har kun åbent i begrænsede tider. Jeg kan ikke hente min pakke på grund af mit skema. Da jeg kontaktede kundeservice, var de ikke særlig hjælpsomme, og jeg kunne ikke engang annullere min ordre. Jeg vil aldrig bestille fra dem igen! Jeg fandt ud af, at Sephora er meget bedre med hurtigere levering og bedre priser. En virkelig skuffende oplevelse!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min seneste bestilling

  Efter min sidste bestilling har jeg desværre stadig ikke fået mine penge tilbage. Jeg har ringet til kundeservice flere gange, men har stadig ikke fået en løsning, der er tilfredsstillende. Jeg vil blive ved med at følge op hver dag, indtil jeg får mine penge tilbage.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Mascara og ansigtsrens

  Jeg elsker at handle på lookfantastic, det er altid en fornøjelse! Selvom leveringstiden kan være lidt længere, har jeg ingen klager. Priserne er rimelige og der er altid gode tilbud at finde. Det er skønt at kunne finde mine favoritprodukter her, og pakken er altid godt pakket ind. Kundeservicen er også super venlig og hjælpsom, så jeg føler mig virkelig velkommen som kunde.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min køb var en mascara og en læbepomade.

  Jeg kendte allerede produkterne, så det var nemt at bestille dem. Jeg var lidt skuffet over, at den hurtige levering på 1-2 dage ikke var muligt for levering til min adresse. Men den danske oversættelse af siden er virkelig god, så det var let at finde rundt på siden. Jeg vil helt sikkert handle her igen, især for produkter jeg ikke kan finde i min hjemby.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Foundation

  Jeg bestilte en Foundation på Lookfantastic med lidt tvivl om kvaliteten, fordi sproget virkede lidt mistænkeligt. Men jeg blev positivt overrasket! Pakken kom før forventet, de trak kun det rigtige beløb, og jeg fik endda besked om den forventede leveringsdato. Jeg kan helt klart anbefale denne hjemmeside til andre, der leder efter billigere produkter.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Skønhedsprodukter

  Jeg er virkelig glad for, at jeg købte mine produkter hos lookfantastic. De har et bredt udvalg af skønhedsprodukter til rimelige priser. Det var super nemt at finde det, jeg søgte efter, og bestillingen gik problemfrit. Leveringen var hurtig, og min pakke kom i god stand. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse, så jeg vil helt sikkert handle der igen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af produkter for £100

  Jeg er en trofast kunde og stor fan af det brede udvalg af mærker og rabatter, de tilbyder. Jeg laver regelmæssige køb. Desværre har jeg for nylig oplevet en forsinkelse med min ordre, som skulle have været leveret dagen efter. Efter at have været i kontakt med kundeservice i 4 dage, blev det afklaret, at min pakke var forsvundet, og de lovede at sende en erstatning. Men desværre er der gået yderligere 3 dage, og jeg har stadig ikke modtaget min erstatning, da den stadig venter på at blive godkendt til forsendelse. Jeg er virkelig skuffet over deres kundeservice og manglende opfølgning, som får mig til at tøve med at bestille fra dem igen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Ordring af skønhedsprodukter

  Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med min seneste ordre fra jer. Jeg havde betalt ekstra for hurtig levering, men pakkens ankomst blev flere gange forsinket, og der var ingen tydelige opdateringer om, hvor den var. Først efter otte dage fik jeg besked om, at pakken ikke kunne leveres, fordi jeg ikke var hjemme, selvom min tracking-information viste, at de forsøgte at levere den et helt andet sted end min adresse. Jeg er virkelig skuffet over den dårlige service og kommunikation, og jeg vil ikke anbefale nogen at købe fra jer.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  BeautyPro LED Mask Device

  Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med Lookfantastic. Jeg købte det BeautyPro LED Mask Device, men da jeg prøvede det for første gang i dag, brændte det min hud, efter bare 10 minutter med det røde lys. Min hud er nu helt plettet over det hele.<br><br>Jeg kontaktede straks Lookfantastic og fortalte dem, hvad der var sket! En fra deres team sendte mig straks en returlabel, uden at bekymre sig om, hvordan jeg havde det.<br><br>De bad mig om at sende det defekte produkt tilbage og love en tilbagebetaling om 14 dage. Det synes jeg er totalt latterligt. Jeg er virkelig chokeret og bekymret for, hvor lang tid det vil tage at få min naturlige hud tilbage. Utroligt skuffet over deres serviceoplevelse som helhed.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  God pris og hurtig levering

  Jeg havde en rigtig god oplevelse med mit køb hos jer. Prisen var fair, og leveringen gik hurtigt. Det skal dog nævnes, at det var "the hut group", der sendte pakken. Alt i alt vil jeg klart anbefale jeres service til andre kunder.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min første bestilling

  Jeg var lidt skeptisk til at begynde med, men så fandt jeg et godt tilbud på en vare og fik en rabatkode. Jeg var nødt til at kontakte kundeservice, og de svarede hurtigt. Min ordre kom hurtigt og var præcis, som jeg havde forventet. Alt i alt var det en god oplevelse, og jeg vil helt sikkert handle her igen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Bestilte en øjenskyggepalette

  Jeg bestilte en øjenskyggepalette fra Lookfantastic, men så opdagede jeg hurtigt, at jeg havde valgt den forkerte farve. Jeg prøvede straks at annullere ordren, men det var desværre ikke muligt, og jeg kunne heller ikke ændre den. Jeg sendte en besked kl. 21, hvor jeg forklarede fejlen, men fik at vide, at det ikke var muligt at ændre en ordre, når den først var afgivet. Jeg synes virkelig, det er skuffende, da varen ikke engang var blevet sendt endnu! Derefter blev jeg bedt om at returnere varen for at få en refusion, men det koster £2.99 at returnere en vare, der ikke engang er blevet sendt fra lageret endnu! Jeg synes, det er virkelig dårligt, at man ikke kan annullere eller ændre en ordre få minutter efter at have opdaget en simpel fejl.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min konto blev spærret

  Jeg købte noget makeup online, og så kunne jeg pludselig ikke logge ind på min konto længere. Det var virkelig træls, fordi jeg skulle bruge mine point til en rabat, og nu kan jeg ikke engang se mine tidligere ordrer længere. Det er surt!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Gift cards frustration

  Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med at bruge mine gavekort på hjemmesiden. Jeg havde 3 gavekort med en høj værdi, men kunne ikke bruge dem delvist. Jeg prøvede at putte varer i kurven for at nå op på den næste gavekort-værdi, men fandt ud af, at jeg kun kunne bruge ét gavekort ad gangen. Jeg valgte at dele min ordre op i 2, men så ville hjemmesiden tage fragt for hver ordre. I sidste ende endte jeg som en frustreret kunde, der opgav at bestille efter at have spildt mere end en time. Desuden blev al rabat fjernet, så jeg kunne ikke udnytte gode tilbud med mine gavekort (da de behandles som rabatkoder).


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Misligholdelse af bestilling

  Det her firma er virkelig en katastrofe. Jeg har aldrig fået min ordre, og det har været en kamp at komme i kontakt med dem. Uanset hvad jeg har prøvet, har de været umulige at få fat i. Og nu kan jeg ikke engang logge ind på min konto nemt. Jeg føler virkelig, at de har snydt mig. Jeg har besluttet mig for at melde dem til de relevante myndigheder. Du bør virkelig undgå dette firma for enhver pris.


Andre læste også