DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Sephora

  Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske kæde Sephora. Her er der fokus på luksus, på ham og hende, på alle de kendte mærker og på den bedste service for alle kunder, uanset om du bevæger dig ind i en af deres forretninger, eller om du foretrækker at shoppe online.

  Om Sephora

  Sephora er blandt andet kendt for deres eget mærke, der kun kan fås i deres forretninger og i deres webshop. Det er unikke produkter, der dækker alt fra neglelak til lipgloss, og som samtidig er i en uovertruffen kvalitet. Men Sephora er samtidig alle de luksuriøse mærker, der findes. Det er YSL, Dior, Biotherm, Chanel, Ole Henriksen og hundredvis flere, alle samlet et sted.

  Services hos Sephora

  Du kan nemt følge med i de nyeste trends indenfor hudpleje og makeup på Sephoras hjemmeside, og du kan nemt få hjælp til at finde den rette foundation til din hudfarve og hudtype. Måske er det en øjenskygge til fest eller hverdag, der er brug for, måske er det pleje af tør hud, måske er det en ansigtsmaske, du mangle, men det, de har til fælles, er, at du finder det hele i Sephora, og at personalet sikrer, du altid får det rette i kurven.

  Kundeservice og klager

  Det er både nemt at bestille og returnere, når du handler med Sephora. Der er mange betalingsmuligheder at vælge mellem, og skulle det vise sig, at det ikke var den rette nuance læbetift eller pudder, så kan du selvfølgelig også returnere så let som ingenting. Du kan desuden finde svar på de mest almindelige spørgsmål i deres FAQ, og du finder rigtig mange gode tips til produkterne også. Vi du gerne se på det hele, så er det bare at finde en forretning tæt på, hvor du bor, hvor der er samples, så du kan prøve det hele af, inden du bestemmer dig.

  Anmeldelse af Sephora

  Sephora er alt om skønhed, velvære og personlig pleje, og her på siden kan du dele dine oplevelser med dem. Hvis du handler her, kan du fortælle om deres hjemmeside, om deres billeder er velligende i forhold til det produkt, du modtog, om deres kundeservice, eller hvad du nu har lyst til. Det kan nemlig hjælpe andre, der gerne vil handle her eller handle denne type af produkter generelt, og du kan være tungen på vægtskålen for rigtig mange mennesker.

  Sephora
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Sephora

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Sephora et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Sephora I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Sephora?

  Sephora er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sephora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.