Sephora

Alle anmeldelser

Sephora

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

U
Ulla R.
Min ordre blev leveret meget hurtigere end jeg havde forventet. Så snart jeg bestilte, modtog jeg den. Næste dag afsende e-mail og bedt om at vente i 24 timer på sporing. Næste dag før selv sporing...Læs om

Alle anmeldelser (1)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

  • Bestilling

    Service

    Pris

    Levering

    Vil købe her igen
    Generelt

    Fast kunde :)

    Min ordre blev leveret meget hurtigere end jeg havde forventet. Så snart jeg bestilte, modtog jeg den. Næste dag afsende e-mail og bedt om at vente i 24 timer på sporing. Næste dag før selv sporingsoplysninger modtog jeg pakken ved mit dørtrin. Hvor var det imponerende!

    Nemt at bestille online og masser af gode tilbud på kvalitetsprodukter. Ved virkelig ikke, hvad andre klager over - måske bestiller jeg bare varer på lager og bor i en by, hvor der ikke var nogen leveringsproblemer, men aldrig havde nogen problemer.

    Jeg har bestilt fra Sephora i årevis og har kun haft et par problemer vedrørende manglende varer. Sephora kundeservice løste altid hurtigt problemet og tog sig af mig. Elsker dem!!


Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Lentiamo

Lentiamo

1 anmeldelser

Briller og kontaklinser er for mange mennesker en essentiel del af hverdagen og i mange tilfælde, produkter de ikke kan fungere uden. Har man...

Sephora

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske kæde Sephora. Her er der fokus på luksus, på ham og hende, på alle de kendte mærker og på den bedste service for alle kunder, uanset om du bevæger dig ind i en af deres forretninger, eller om du foretrækker at shoppe online.

Om Sephora
Sephora er blandt andet kendt for deres eget mærke, der kun kan fås i deres forretninger og i deres webshop. Det er unikke produkter, der dækker alt fra neglelak til lipgloss, og som samtidig er i en uovertruffen kvalitet. Men Sephora er samtidig alle de luksuriøse mærker, der findes. Det er YSL, Dior, Biotherm, Chanel, Ole Henriksen og hundredvis flere, alle samlet et sted.

Services hos Sephora
Du kan nemt følge med i de nyeste trends indenfor hudpleje og makeup på Sephoras hjemmeside, og du kan nemt få hjælp til at finde den rette foundation til din hudfarve og hudtype. Måske er det en øjenskygge til fest eller hverdag, der er brug for, måske er det pleje af tør hud, måske er det en ansigtsmaske, du mangle, men det, de har til fælles, er, at du finder det hele i Sephora, og at personalet sikrer, du altid får det rette i kurven.

Kundeservice og klager
Det er både nemt at bestille og returnere, når du handler med Sephora. Der er mange betalingsmuligheder at vælge mellem, og skulle det vise sig, at det ikke var den rette nuance læbetift eller pudder, så kan du selvfølgelig også returnere så let som ingenting. Du kan desuden finde svar på de mest almindelige spørgsmål i deres FAQ, og du finder rigtig mange gode tips til produkterne også. Vi du gerne se på det hele, så er det bare at finde en forretning tæt på, hvor du bor, hvor der er samples, så du kan prøve det hele af, inden du bestemmer dig.

Anmeldelse af Sephora
Sephora er alt om skønhed, velvære og personlig pleje, og her på siden kan du dele dine oplevelser med dem. Hvis du handler her, kan du fortælle om deres hjemmeside, om deres billeder er velligende i forhold til det produkt, du modtog, om deres kundeservice, eller hvad du nu har lyst til. Det kan nemlig hjælpe andre, der gerne vil handle her eller handle denne type af produkter generelt, og du kan være tungen på vægtskålen for rigtig mange mennesker.