Sephora Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

U
Ulla R.
Min ordre blev leveret meget hurtigere end jeg havde forventet. Så snart jeg bestilte, modtog jeg den. Næste dag afsende e-mail og bedt om at vente i 24 timer på sporing. Næste dag før selv sporing...Læs om
C
Christiane
Jeg havde en god kundeoplevelse, men bestillingsprocessen var forvirrende. Jeg havde brug for vejledning, men endte med at ringe til kundeservice. Varen kom hurtigt, men der var problemer undervejs.Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fast kunde :)

  Min ordre blev leveret meget hurtigere end jeg havde forventet. Så snart jeg bestilte, modtog jeg den. Næste dag afsende e-mail og bedt om at vente i 24 timer på sporing. Næste dag før selv sporingsoplysninger modtog jeg pakken ved mit dørtrin. Hvor var det imponerende!

  Nemt at bestille online og masser af gode tilbud på kvalitetsprodukter. Ved virkelig ikke, hvad andre klager over - måske bestiller jeg bare varer på lager og bor i en by, hvor der ikke var nogen leveringsproblemer, men aldrig havde nogen problemer.

  Jeg har bestilt fra Sephora i årevis og har kun haft et par problemer vedrørende manglende varer. Sephora kundeservice løste altid hurtigt problemet og tog sig af mig. Elsker dem!!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Lækre produkter, forvirrende bestillingsforløb

  Jeg havde en god kundeoplevelse, men bestillingsprocessen var forvirrende. Jeg havde brug for vejledning, men endte med at ringe til kundeservice. Varen kom hurtigt, men der var problemer undervejs.


Andre læste også