DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Yves Rocher

  Yves Rocher er førende indenfor alle former for skønhedsprodukter og personlig pleje, og deres eget mærke kan købes gennem deres webshop, hvor du finder alt fra makeup over shampoo, balsam og cremer. Det er god kvalitet til de bedste priser, og det er produkter, du ikke kan finde andre steder.

  Om Yves Rocher

  Velvære til din krop og din hud er i fokus hos Yves Rocher, der lader sig inspirere af naturens fantastiske gaver, når de fremstiller deres produkter. Den naturlige hudpleje og det samtidig at passe på naturen er nemlig noget, der går hånd i hånd. Du kan for eksempel følge med i, hvor mange træer Yves Rocher har plantet i løbet af året, der er gået. At pleje sig selv og sin hud kan her gøres med respekt for naturen og ved at nyde alle de gaver, den kan give dig i hverdagen, mens du samtidig får en velplejet hud og et smukt hår.
  Samtidig kan du finde inspirerende artikler om, hvordan naturen kan blive en del af din hverdag, uanset hvordan du ellers lever dit liv, og du kan opleve, hvor stor glæde en tur i skoven eller til vandet kan give dig og dit velbefindende.

  Services hos Yves Rocher

  Om det er ansigtspleje, shampoo eller særlige produkter til ham, så finder du det nemt på Yves Rochers hjemmeside, der er opbygget meget logisk. Det er nemt at finde det, du gerne vil have, og du betaler sikkert, lige meget hvilken betalingsmåde, du måtte foretrække.
  Leveringen er altid hurtig, for du skal ikke vente på dine varer, og desuden er der en tilfredshedsgaranti, der betyder, at er du ikke tilfreds med dine varer, så kan du altid få dine penge tilbage igen. Du kan også abonnere på deres nyhedsbrev, så du er på forkant med nye produkter, og så du kan få gode råd sendt til din e-mail.

  Kundeservice og klager

  Hos Yves Rocher kan du oprette en kundekonto, der gør det lettere for dig, når du skal bestille. På den måde skal du ikke indtaste dine informationer hver eneste gang, men bare shoppe det, du står og har brug for her og nu.
  Du kan desuden bruge deres FAQ, hvis der er noget, du er i tvivl om. Her besvares de mest almindelige spørgsmål om hjemmesiden. Har du andet, du gerne vil vide om din bestilling eller om deres produkter, så har du altid mulighed for at ringe til dem eller skrive en e-mail, så alt er på plads, og så du får bestilt det, du har brug for, og som passer til dig, din hud og din krop.

  Anmeldelse af Yves Rocher

  Her på siden kan du dele dine oplevelser med Yves Rocher, fortælle om deres produkter, hvad du bruger, hvorfor du er glad for lige dem, og om dine oplevelser med at handle på deres hjemmeside og din kontakt med deres kundeservice. På den måde kan andre få en god idé om, hvordan det er at handle lige her, og hvad de kan forvente af firmaets produkter.

  Yves Rocher
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (5)

  6.4
  40% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Pris
  rating
  6.8
  Levering
  rating
  6.8

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Betaling

  I denne måned, december, er der betalt til Dem.
  Jeg har i meget lang tid ikke bestilt varer hos Dem, så jeg må gå ud fra dette er det sidste beløb!
  Er dette og så i overensstemmelse med Dem?

  Med venlig hilsen

  Inge Døstrup.
  PS: Ønsker dem et godt Nytår.

  Af: Inge Døstrup27-12-2020
  Mrs. Bitten Bech12-03-2021

  Der var ALDRIG noget bøvl dengang fakturaerne ikke blev videresendt til gebyrgrippene Klarna, der automatisk pålægger gebyr efter 14 dage, selv om jeg har købt 100% gennem Yves Rocher, hvor der står 30 dage. Klarna indrømmer fejl, men betaler ikke de 100 kr, de har taget fra mig. Yves Rocher svarer mig ikke når jeg skriver til dem.

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  10
  rating

  Kunde gennem mange år

  Jeg har aldrig haft grund til at klage.
  Gode produkter, fin service, fair pris

  Af: Rikke Knudsen05-03-2020
  Margit Irma Munk15-06-2020

  jeg er meldt ud og vil ikke handle hos jer og i skal Ikke zende mere til mig tak for den gang hilsen Margit Irma Munk

  Anette Steenberg Pedersen22-06-2020

  For ca. 1. måned siden ringede jeg, for at tjekke om min adresse var rigtig, det var den. Idag har jeg fået jeres tilbud tilsendt, med posten. Til min undren, er det min gamle adresse, som er påført.?Jeg har ikke boet der i 8 måneder.

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  10
  rating

  Poor costomer service in handeling my case

  They want more money even though I paid?
  I bought a package in December to be delivered to my address because I had an operation and could not leave the house. They sent the package to another address, I called and they sent a new package to me. For some reason, they sent the money back to my bank account and never informed me that I have to pay for the new package. I received a bill with an extra charge because they said you did not pay at the amount. I called and they accepted their mistake and sent me a new bill. I paid but again today I have received a main this time from Gothia that Yvroche claiming that I have not paid and now I have to pay three times more!!!?? I have been calling Yvrocke since March for 7 times and every time it seemed that they understood but again they sent me extra bills!!

  Af: fatemeh Bakhtiari22-04-2020
  George Nielsen23-04-2020

  It's not the first time we hear cases like yours. I think you should contact the Danish consumers authority ( Forbrugerstyrelsen ) and report this. And maybe the police if they keep sending you extra bills. Somebody should teach Yves Rocher a lesson.

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  3.5
  rating

  ny crem

  har lige fået crem som i anbefaler meget.lifting vegetal day crem, den er ikke god,er utilfreds med denne crem,er ellers godt tilfreds med produkter. vh lissi

  Af: Lissi Nielsen08-03-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  6.5
  rating

  Mest uprofessionele firma.

  Kort fortalt: Elendig kundeservice, varer der aldrig når frem, sender regninger til folk der aldrig har handlet hos dem og truer med inkasso osv osv. Behøver jeg at sige mere?

  Af: E.Nielsen27-01-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Yves Rocher

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Yves Rocher et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Yves Rocher I gennemsnit. De modtog følgende 6.4 ud af 10 med 40% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Yves Rocher?

  Yves Rocher er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yves Rocher gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.