Lyko

Alle anmeldelser

Lyko

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Lyko

Lyko er en førende hårpleje- og skønhedsspecialist med oprindelse i professionel hårpleje og ambitioner om at transformere branchen. Lykos kundetilbud omfatter et bredt udvalg af hårpleje- og skønhedsprodukter, hurtig og pålidelig levering, en moderne e-handelsplatform og et venligt og vidende personale. Lyko har også frisørsaloner og butikker af højeste kvalitet. Indtil videre er butikkerne placeret i Sverige og Norge. Lyko fortsætter med at sætte sit præg på digitale platforme. Lyko er markedsleder i Norden og tilbyder det største udvalg af produkter inden for hår og skønhed. Med over 55.000 produkter fra mere end 1.000 brands online samt en veletableret fysisk tilstedeværelse, tilbyder Lyko en unik omnichannel-løsning. Lyko er noteret på First North Premier Growth Market. Koncernen har cirka 750 ansatte.

Hvad tilbyder Lyko?
Hos Lyko er de lige så passionerede omkring HÅR & SKØNHED, som de er for at levere KUNDESERVICE i verdensklasse. Om du vil vide, hvordan du får dine krøller til at holde, hvilken læbestift du skal vælge til dit weekend-outfit, hvilken skægtrimmer der giver dig den bedste barbering ELLER hvor din ordrebekræftelse er blevet af, så er Lyko her for dig. Deres kontaktoplysninger og åbningstider kan findes nedenfor.

Lyko Social
Bliv inspireret og inspirer andre! Lyko Social er deres helt egen "sociale platform". Her kan du stille spørgsmål, komme med kommentarer og anbefale produkter. På platformen kan du dele dine erfaringer med andre og læse anbefalinger fra andre (du kan "synes godt om" ved at klikke på hjerteikonet). Sammen bygger de Skandinaviens største forum for hår- og skønhedspleje!

Lykos medarbejdere deltager i træning og kurser for at lære om produkterne og for at kunne besvare kundernes spørgsmål. I forbindelse med disse kurser får medarbejderne nogle gange produkter, så de bedre kan vurdere et produkt. Når en medarbejder melder sig frivilligt til at skrive en anmeldelse om disse produkter, er det baseret på deres egne erfaringer med produktet, uden indflydelse fra Lyko eller andre brands.

#anmeldelse
Når du har afgivet en ordre, sender vi Lyko en e-mail, hvor de beder dig om at skrive anmeldelser om de produkter, du har købt, for at hjælpe andre potentielle kunder. Er en anmeldelse tagget med hashtagget #anmeldelse, deltager du i vores konkurrence om at vinde et gavekort til Lyko på 1.000 kr.

Bedømmelserne og anmeldelser indsendes uden indflydelse fra Lyko eller noget andet mærke. Vi udvælger en vinder hver anden måned.

#testbylyko
For at gøre dette endnu tydeligere opfordres alle medarbejdere til at tagge disse anmeldelser med #testbylyko. Hashtagget er knyttet til en enkelt side, der blandt andet indeholder en erklæring om, at medarbejderen har modtaget produktet gratis i forbindelse med træning.

Har du også prøvet Lyko?
Hvis du også har været en af de heldige brugere af Lyko's produkter, vil vi meget gerne høre om din erfaring? Hvad var godt og hvad kan forbedres? Husk at din mening er meget vigtig, da den vil inspirere andre potentielle kunder, til at fortage det samme køb som dig. Vi glæder os til at dele din anmeldelse med alle vores læsere.