Feel Unique

Alle anmeldelser

Feel Unique

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Feel Unique

Feel Unique blev grundlagt i 2005 og er en online forhandler af premiumkosmetik. Fra must-have-serier til innovativhudpleje er der over 30.000 produkter at vælge imellem.

Deres filosofi er enkel: Skønhed handler om mere end hud. Derfor er vi så uafhængige og omfattende som muligt. De tilbyder pålidelige indsigter fra eksperter, så du kan udforske trends, finde nye favoritter og opdage de produkter, der får dig til at føle dig som dig selv.

Det er også derfor, de har indgået et samarbejde med Toiletries Amnesty, en non-profit organisation, som de mener udfører et meget vigtigt arbejde. Sammen har de gjort det til deres mission at bekæmpe hygiejnefattigdom og reducere spild af skønhedsprodukter ved at matche donorer, der har overskydende, ubrugte eller uønskede toiletartikler med de mennesker, der har mest brug for dem.

Feelunique fører utrolige produkter fra over 500 mærker, fra klassikere til de nyeste innovationer. Alt er garanteret 100 % autentisk, med insider-tips og how-to's til enhver stil.

Udforsk
Sidder du fast i et skønhedsspor? De har flere muligheder at prøve end nogen anden forhandler. Fra pick and mix til skønhedssæt, det har aldrig været nemmere at prøve noget nyt uden at forpligte sig.

Dechifrer hvad, hvorfor og hvordan, så du kan vælge dine skønhedsprodukter med tillid. Find alt fra veganske og dyrefrie mærker til naturligeingredienser, formuleringer uden tilsætningsstoffer og mere.

Support
Feel Unique handler om hurtig levering, uovertruffen kundeservice og nem returnering. De sender til over 120 lande og tæller. Og deres loyalitetsprogram tilbyder vores VIP-kunder nogle fantastiske belønninger.

Nogle af de produkter, de sælger, er mere egnede til voksne og kan være underlagt aldersbegrænsninger eller andre begrænsninger i nogle lande. Du skal overholde alle gældende love og regler i det land, som produkterne er beregnet til. De vil ikke være ansvarlige eller ansvarlige, hvis du overtræder en sådan lov. Ved at afgive en ordre hos dem bekræfter du, at du er myndig til at købe varerne. Hvis de fastslår, at du ikke er juridisk berettiget til at bestille visse produkter, er de ikke forpligtet til at opfylde ordren.

For at bestille produkter via hjemmesiden beder de dig om at oprette en personlig konto. Alle personlige oplysninger, du giver dem under registreringen, vil blive gemt i vores database og skal ikke indtastes igen, hver gang du afgiver en ny ordre.

Du skal give dem visse oplysninger via online-registreringsformularen, herunder: Din e-mailadresse, for- og efternavn, adgangskode, faktureringsadresse og eventuelt alternativ forsendelsesadresse. Når du klikker på knappen "Fortsæt", gemmes disse oplysninger i deres kundedatabase. Du kan se, opdatere eller rette dine personlige kontooplysninger via sektionen "MyFeelunique" på hjemmesiden. De bruger kun de lagrede data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan se her.

Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af ​​din adgangskode og e-mail-adresse og er ansvarlig for alle aktiviteter, der finder sted på denne adresse. De har ikke mulighed for at verificere identiteten på nogen, der bruger hjemmesiden og vil ikke være ansvarlige for tab, du lider, hvis din adgangskode eller e-mailadresse bruges af en anden person, medmindre dette skyldes vores uagtsomhed. Du accepterer at give os besked med det samme, hvis du opdager eller har mistanke om uautoriseret brug af din adgangskode eller e-mailadresse. 

Feel Unique vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside