Cult Beauty

Alle anmeldelser

Cult Beauty

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Cult Beauty

Cult Beauty er et dedikeret team af skønhedselskere på jagt efter de sejeste kultprodukter, verden har at byde på - fra de seneste videnskabelige opdagelser til århundredgamle midler, der aldrig er blevet forbedret, Cult Beauty er destinationen for alle, der leder efter den næste store ting. Uanset om det er en problemløsende behandling eller en aldrig set olie, er de stolte af gennemsigtighed (de lister alle ingredienser og udgiver alle anmeldelser) og sælger kun de produkter, der blæser os omkuld.

Udover at fremkalde glædeshyl, når det ankommer til CBHQ (et sikkert tegn på, at de har fundet en vinder), skal det også overgå vores forventninger (og ofte flytte målstolperne helt). Det er produkterne, du ikke skiller dig af med - glassene du pligtopfyldende dekanterer, rørene du åbner med en saks og flaskerne du shopper på hovedet for ikke at spilde en eneste dråbe.

Disse formler er faste elementer i makeup-sæt og bliver jaloux bevogtet bag kulisserne ved modeuger og fotoshoots, men også i badeværelserne på AAA-listen, der vælger disse produkter af kærlighed (og ikke penge). Disse produkter er forbløffende effektive og leverer, hvad der står på dåsen og lidt til. De vil bare ikke svigte dig.

Cult Beauty's mission
For at nå deres virksomhedsmål om at være den mest betroede kosmetikvirksomhed i verden, skal de sælge mere end bare god kosmetik. De ønsker, at de mennesker, der arbejder for, samarbejder med og handler med Cult Beauty, skal stole på, at vi er forpligtet til at gøre skønhedsindustrien mere bæredygtig, gennemsigtig og investeret i Storbritanniens mest innovative, kreative og mangfoldige samfund.

Hvad er Cult Beauty Conscious?
I 2020 sagde 81 % af kunderne, at gennemsigtighed var "vigtig" eller "ekstremt vigtig", når de handlede, mens 83 % var mere tilbøjelige til at stole på et produkts bæredygtighedskrav, hvis de var blevet bekræftet af en tredjepart. Cult Conscious er deres initiativ, der giver kunderne klare og uafhængigt verificerede bevispunkter, der dækker en række sociale og miljømæssige aspekter. Disse leveres af Provenance (en tredjepartsudbyder, der bruger blockchain-teknologi til at sikre, at brands påstande er underbygget) og gør det muligt for deres kunder at handle bevidst og baseret på deres værdier.

En universal standrard
Som en del af sit mål om at skabe en universel standard for verificering af brandpåstande på tværs af skønhedsindustrien, opfordrer Cult Beauty aktivt nye og eksisterende mærker til at tilslutte sig Provenance. Inden for et år efter lanceringen af ​​dette initiativ er de originale 31 brands, der støtter Provenance®, mere end fordoblet til 80, med over 2.500 bevispoint på tværs af webstedet.

Uafhængige mærkemestre
Cult Beautys brands er uafhængigt, og de arbejder tæt sammen med stifterne. De er stolt af at sige, at de har hjulpet hundredvis af små virksomhedsejere med at opbygge deres skønhedsmærker gennem årene, og en stor procentdel af dem er kvinder.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Cult Beauty
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.