Notino Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

A
Anja
Jeg har sart hud og derfor kan jeg kun bruge udvalgte makeup produkter. Hos Notino kan jeg finde en masse gode produkter under deres "Dermo" fane, hvor jeg opdagede en masse gode produkte...Læs om
K
K. Abrahamsen
Bestilte en parfume, men ønskede at annullere ordren, fik hurtigt svar og nem annullering uden besvær og ros til Notino.Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Makeup

  Jeg har sart hud og derfor kan jeg kun bruge udvalgte makeup produkter. Hos Notino kan jeg finde en masse gode produkter under deres "Dermo" fane, hvor jeg opdagede en masse gode produkter fra det danske mærke Gosh. Jeg vat ikke i forvejen klar over at de havde allergicertificerede eyelinere og mascara. Jeg køber nu primært mine produkter fra Notino og har aldrig haft problemer med levering eller andet. Produkterne ankommer hurtigt og i god stand og Notino har ofte særtilbud og rabatter, så jeg kan købe produkterne til rigtig gode priser. Jeg køber også min Kérastase shampoo her til sart hovedbund, og min solcreme fra La Roche-Posay, så jeg kan købe alle de skønhedsprodukter jeg skal bruge på samme sted. Fungerer super for mig, og jeg sparer en del penge ved at handle produkterne, når de er på særtilbud.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Positiv kundeserviceoplevelse hos Notino

  Bestilte en parfume, men ønskede at annullere ordren, fik hurtigt svar og nem annullering uden besvær og ros til Notino.


Andre læste også