Parfumdreams

Alle anmeldelser

Parfumdreams

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Parfumdreams

Hos Parfumdreams kan du bestille billige parfumer, dufte og kosmetik online (på konto hvis du ønsker det) - og oven i købet kan du nemt finde din personlige, "rigtige" duft i deres netbutik.

Da hver næse er forført af en anden duft, finder du hos Parfumdreams en kort introduktion af parfumøren og en beskrivelse af duften til (næsten) hver eau de parfum eller eau de toilette.

Deres parfumeanbefalinger præsenterer derimod parfume og dufte, som i øjeblikket er meget populære og populære at bestille. Deres 10 mest populære damedufte og top 10 herredufte tilbyder dig også et endnu finere udvalg.

Da høj kvalitet ikke behøver at være dyrt, finder du udvalgte produkter fra eksklusive mærkeproducenter såsom Eau de Parfum by Lancôme, Hugo Boss eller Armani i vores dufttilbud, hvoraf nogle sælger online væsentligt under den vejledende udsalgspris. Og vil du være helt up to date med din duft, så viser vores nye dufte dig vejen!

Du vil gerne give en helt speciel gave til en mand eller kvinde – men mangler stadig den ultimative gaveidé, mangler du så at sige den rigtige "næse"? Med vores parfumdreams gavekort kan du ikke gå galt, og du kan helt sikkert venligst!

Forskellige duftcentre
Den franske by Grasse ved Côte d'Azur har siden det 19. århundrede været parfumens verdenshovedstad. Det har været verdens hovedstad for parfume siden det 19. århundrede. Leipzig og Holzminden i Niedersachsen er derimod kendte duftcentre i Tyskland.

Fokus for Parfumdreams's interesse er dog dit individuelle "duftfund"
Duftverdenen er ikke kun defineret af parfumer og eau de toilettes. Deres dufte til kvinder og mænd omfatter således komplette kosmetikserier i én duftlinje, bestående af forskellige plejeprodukter til huden, sæber, bodylotions og aftershaves.

Med duftende plejeprodukter kan du forvandle din krop til dit helt eget personlige duftcenter! Med udsøgt kosmetik kan du også understrege din naturlige tiltrækningskraft og dygtigt fremvise den med f.eks. den rigtige make-up.

Parfumens historie
Parfumens historie kan spores tilbage over 5.000 år, hvor de gamle egyptere brændte dufte som harpiks og planteessenser for at tilbede deres guder og til inspiration. Denne duftende oprindelse forklarer også oprindelsen af ​​ordet "parfume" (= "per fumum") som "gennem røg". Men det var først mange århundreder senere, i det 18. århundrede, at parfume i sin nuværende form begyndte at erobre Vesten, Europa og Tyskland.

Den italienske parfumør Johann Maria Farina, der boede i Köln og skabte "Eau de Cologne" i denne by, var i høj grad ansvarlig for triumftoget.

Denne ædle parfume, som er en af ​​de ældste parfumer, der stadig produceres i dag efter samme opskrift, blev den mest populære parfume blandt datidens velhavende befolkning, især de kongelige og kejserlige domstole i Europa løb efter den.

Farinas parfumeri med navnet "Johann Maria Farina overfor Juelichs Plads" er det første og ældste parfumeri i verden. I dag drives den af ​​8. generation af Farina-parfumedynastiet og ligger i samme bygning fra dengang, som i dag også huser Kölns duftmuseum.

I det 21. århundrede er verden af ​​dufte og parfumer præget af en næsten uendelig række af mærker og parfumører, dufte, essenser og sammensætninger, der udfolder deres unikke aromaer og dufte i samspillet mellem hjerte-, top- og basisnoter.

I dag får traditionelle huse som Farina Parfumerie ikke kun selskab af unge, kreative parfumer, men også online parfumerier som vores, hvor duftelskere kan købe dyrebare duftessenser og dyrebare parfumer online til lave priser.

Hvordan var det at prøve Parfumdreams?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Parfumdreams. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.