FragranceX

Alle anmeldelser

FragranceX

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

FragranceX

FragranceX sælger 100 % autentiskeparfumer fra verdenskendte designere og parfumemærker. FragranceX er specialiseret i luksusdufte til hverdagspriser og gør det nemmere end nogensinde før at tilføje en ny designerparfume, bade- og kropsprodukt, stearinlys eller gavesæt til din samling.

Autentisk duft
FragranceX har hovedkontor i Long Island, New York, USA siden 2001, og de er stolte af at kunne tilbyde forsendelse samme dag på alle ordrer. Deres team af parfumeeksperter lagerfører omhyggeligt deres udvalgte samling af både fan-favorit og helt nye dufte, så der altid er noget nyt, der venter på at blive prøvet.

FragranceX er her for at hjælpe dig med at føle og dufte dit absolut bedste. Uanset om du leder efter en ny cologne til en særlig lejlighed, en hverdagsparfume for at gøre dagene på kontoret lidt mere spændende eller forsøger at finde dit yndlingsparfumemærke til en mere overkommelig pris, så er de her for at hjælpe fortælle din historie.

Eau de toilette vs eau de parfum: Hvad er forskellen?
Forskellen er simpelthen mængden eller koncentrationen af ​​olier i duften. Eau de parfum har en højere koncentration end eau de toilette, hvilket gør den til en stærkere duft. Der er også ren parfume, som har den højeste koncentration og eau de cologne, som har den laveste koncentration af olier.

Sender i internationalt?
Ja, FragranceX sender til over 220 lande. Din ordre kan være underlagt importafgifter og afgifter, som opkræves, når en pakke når dit land. De har ingen kontrol over disse gebyrer og kan ikke forudsige, hvad omkostningerne kan være. Toldpolitikker varierer fra land til land; du bør kontakte dit lokale toldkontor for yderligere information.

Bestillingsinformationscenter
Alle ordrer kan returneres op til 30 dage efter afsendelsesdatoen for fuld refusion minus forsendelses- og gaveindpakningsgebyrer. Hvis du ønsker at returnere et produkt fra din ordre, skal du blot sende produktet tilbage til nedenstående adresse i dens originale emballage. Du kan forvente en refusion inden for en faktureringscyklus efter, at de har modtaget dit returnerede produkt. Inden for USA og Storbritannien kan de levere en returlabel. Der vil være et yderligere fradrag på 5,95 USD fra refusionen for etiketbrug.

Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes for ikke-leverede, uafhentede, returnerede og afviste pakker, medmindre de har lavet en fejl.

FragranceX forstår også, at kunder skal åbne varer, før de afgør, om de kan lide det. Så længe varen ikke bliver brugt for meget, får du fuld refundering for den. Hvis ikke, vil du være underlagt en delvis refusion.

FragranceX's garanti
Hos FragranceX har de en forpligtelse til kvalitetsprodukter og ægthed. De garanterer, at alle produkter i deres butik er originale designerdufte, og at dine oplysninger er 100% sikre. De sætter en ære i vores ry for kvalitet og fremragende værdi i discountparfume, cologne og relaterede produkter. Hvis du er utilfreds med et køb, skal du blot sende det tilbage til dem for at få pengene tilbage.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring FragranceX?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.