Animigo

Alle anmeldelser

Animigo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Zooplus

Zooplus

0 anmeldelser

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo PetDreams.dk

PetDreams.dk

1 anmeldelser

Kost, pelspleje og tandhygiejne er alle blandt de ting, der har stor indflydelse på trivslen af både hunde og katte. Derfor er det vigt...

Animigo

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at finde det rigtige foder, legetøj og andet. Sikkerheden omkring madkvalitet lige så vel som plejeprodukter, kan være vigtig. Her har Animigo samlet dette på én side, så man altid ved hvor man kan finde produkter i høj kvalitet til ens kæledyr.

Om Animigo
Animigo blev stiftet i 2018 og har fokus på kæledyr og høj kvalitet. Denne høje kvalitet involverer alt fra pleje af kæledyr til deres egen kundeservice. Animigo har kontorer flere steder i verdenen, som f.eks. Indien, Australien og New Zealand.

Produkter og tjenester
Der bliver solgt en bred mængde produkter på Animigos hjemmeside. Her er der specifikt fokus på hunde og katte, hvor du kan købe redskaber til at holde dit kæledyr rent og sundt. Du kan også hjælpe dit kæledyr ved at købe nogle af deres produkter, der har fokus på allergi, immunsystemet, lopper, flåter og mere. Derudover har de også fokus på kæledyrenes velvære, i forhold til angst og opførsel. Når du bruger deres hjemmeside, har du også mulighed for at se produkterne der er på tilbud, lige så vel som nye produkter. Hvis du finder det samme produkt et andet sted, så kan du få differencen tilbage når du køber fra Animigo. Produkterne er også kvalitetssikret og du får fri fragt, så snart du handler for mere end 500 kr.

Kundeservice og klager
Deres hjemmeside indeholder en del information, men hvis du leder efter noget specifikt, så kan du muligvis læse om dette på deres side med ofte stillede spørgsmål. Her kan du vælge et af de kategorier der ofte bliver spurgt ind til, hvor du så kan vælge et underemne som der forklarer det i flere detaljer. Derudover er der også en live chat, du kan bruge på deres hjemmeside. Du kan også ringe til Animigo alle hverdage fra 09:00-17:00 på 78754450. Hvis du gerne vil have et opkald men er ude for åbningstiden eller ikke har tid, så kan du anmode om at deres kundeservice skal ringe tilbage på et senere tidspunkt. Det er dog også muligt at sende en mail til info@animigo.dk eller ved at bruge deres egen kontaktformular.

Anmeldelse
Har du købt produkter fra Animigo? Hvordan var din erfaring med deres hjemmeside, kundeservice, kvalitet af produkt eller andet? Du kan skrive om dette her på DanskeAnmeldelser, hvor din mening så kan komme andre til gode, der overvejer om de vil købe fra Animigo. Din anmeldelse er offentlig og går til en samlet vurdering af Animigo, som andre folk kan se. Denne vurdering kan folk bruge til at bedømme troværdigheden og kvaliteten af Animigo. Du kan finde lignende netbutikker med fokus på dyr på vores side.