Zooplus

Alle anmeldelser

Zooplus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Animigo

Animigo

0 anmeldelser

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at find...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo PetDreams.dk

PetDreams.dk

1 anmeldelser

Kost, pelspleje og tandhygiejne er alle blandt de ting, der har stor indflydelse på trivslen af både hunde og katte. Derfor er det vigt...

Zooplus

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og tusind andre ting til de mest almindelige kæledyr. Zooplus er kæledyrsejeres paradis, og de er klar ove,r at er der noget som danskerne bruger penge på udover famiien, bolig og rejser, så er det deres kæledyr. Faktisk er der mange kæledyr, som hvert år får både jule- og fødelsdagsgaver, det kan du få hos Zooplus, der er altid masser af gode tilbud at hente, det er til grupper som fisk, hunde, katte, gnavere og de er altid på jagt efter det bedste til de kære små.

Om Zooplus
I over 20 år har Zooplus arbejdet for, at du kan gøre dit kæledyr sundere og gladere og give dem det liv, som de fortjener, for det er jo i bund og grund det, som det hele handler om. Zooplus har kigget meget på, hvad det er for kæledyr, som vi har i vores hjem, men dermed er det ikke sagt, at det er de eneste ting, som de har på hylderne, nej de har til mange forskellige varer, og de bruger tid og kræfter på at finde det bedste, så du som kæledyrsejer ikke skal lede længere. Zooplus uddanner også deres personale, så du som kunde kan få den bedste service og rådgivning, hver gang du handler.

Services hos Zooplus
Der er mere end bare dyrefoder og andre dyreartikler, for de ved, at der er mange, som brænder for dyr, og derfor er der bonusordninger til dem, som har avl, for der vil være behov for storkøb, og det ved Zooplus er noget, som skal honoreres, for ellers kommer konkurrenterne og henter dem over til deres forretning og tilbyder dem det, som de gerne vil have. Du kan få bonusordninger, og er det nødvendigt for at få sammensat en specialordre, så klarer de også det, det hele sendes hurtigt, og der er fri fragt, alt efter hvor meget, du køber for.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Zooplus med enten en klage eller en forespørgsel, så er det ganske let, for du finder hurtigt alt det, som du skal bruge, på den overskuelige hjemmeside. Det er bare med at gribe computeren eller telefonen og kontakte dem, for de behandler dig med samme gode kundepleje, om det er en mail eller en telefonopringning, de får fra dig. Noget som er med til at underbygge deres store tillid fra kunderne.

Anmeldelse af Zooplus
Der er mange, som bruger nettet til at tjekke de firmaer, som de handler med, og der er også mange, som skriver bedømmelser, men nu er der kommet en ny hjemmeside. En hjemmeside, som adskiller sig fra de andre på den måde, at du nu kan skrive en konstruktiv og objektiv bedømmelse. Noget, som mange andre vil bruge til at finde ud af, om det er det firma, som de skal bruge. Der er måske endda den mulighed, at firmaerne selv vil kunne bruge det til at blive bedre, hvis de har lyst og tid til at læse de bedømmelser, der kommer på hjemmesiden.