DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Zooplus

  Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og tusind andre ting til de mest almindelige kæledyr. Zooplus er kæledyrsejeres paradis, og de er klar ove,r at er der noget som danskerne bruger penge på udover famiien, bolig og rejser, så er det deres kæledyr. Faktisk er der mange kæledyr, som hvert år får både jule- og fødelsdagsgaver, det kan du få hos Zooplus, der er altid masser af gode tilbud at hente, det er til grupper som fisk, hunde, katte, gnavere og de er altid på jagt efter det bedste til de kære små.

  Om Zooplus

  I over 20 år har Zooplus arbejdet for, at du kan gøre dit kæledyr sundere og gladere og give dem det liv, som de fortjener, for det er jo i bund og grund det, som det hele handler om. Zooplus har kigget meget på, hvad det er for kæledyr, som vi har i vores hjem, men dermed er det ikke sagt, at det er de eneste ting, som de har på hylderne, nej de har til mange forskellige varer, og de bruger tid og kræfter på at finde det bedste, så du som kæledyrsejer ikke skal lede længere. Zooplus uddanner også deres personale, så du som kunde kan få den bedste service og rådgivning, hver gang du handler.

  Lyric prank på EKS! - Giveaway på vores bog + signeringer

  Services hos Zooplus

  Der er mere end bare dyrefoder og andre dyreartikler, for de ved, at der er mange, som brænder for dyr, og derfor er der bonusordninger til dem, som har avl, for der vil være behov for storkøb, og det ved Zooplus er noget, som skal honoreres, for ellers kommer konkurrenterne og henter dem over til deres forretning og tilbyder dem det, som de gerne vil have. Du kan få bonusordninger, og er det nødvendigt for at få sammensat en specialordre, så klarer de også det, det hele sendes hurtigt, og der er fri fragt, alt efter hvor meget, du køber for.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i Zooplus med enten en klage eller en forespørgsel, så er det ganske let, for du finder hurtigt alt det, som du skal bruge, på den overskuelige hjemmeside. Det er bare med at gribe computeren eller telefonen og kontakte dem, for de behandler dig med samme gode kundepleje, om det er en mail eller en telefonopringning, de får fra dig. Noget som er med til at underbygge deres store tillid fra kunderne.

  Anmeldelse af Zooplus

  Der er mange, som bruger nettet til at tjekke de firmaer, som de handler med, og der er også mange, som skriver bedømmelser, men nu er der kommet en ny hjemmeside. En hjemmeside, som adskiller sig fra de andre på den måde, at du nu kan skrive en konstruktiv og objektiv bedømmelse. Noget, som mange andre vil bruge til at finde ud af, om det er det firma, som de skal bruge. Der er måske endda den mulighed, at firmaerne selv vil kunne bruge det til at blive bedre, hvis de har lyst og tid til at læse de bedømmelser, der kommer på hjemmesiden.

  Zooplus
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Zooplus

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Zooplus et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Zooplus I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Zooplus?

  Zooplus er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Dyrehandler

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zooplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.