Vivara

Alle anmeldelser

Vivara

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Charlotte M.
Jeg har lige igen i dag modtaget en kasse med varer til fuglene i min have. Jeg køber alle mine produkter hos Vivara - måske nok noget dyrere end i supermarkederne - men også meget bedre kvalitet. ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Er stolt tilbagevenden kunde

  Jeg har lige igen i dag modtaget en kasse med varer til fuglene i min have. Jeg køber alle mine produkter hos Vivara - måske nok noget dyrere end i supermarkederne - men også meget bedre kvalitet. Fuglene elsker produkterne fra Vivara. Desuden så fint at de bliver leveret til min hjemadresse, så man ikke skal slæbe på de tunge produkter. Super fine produkter og hurtig levering. Jeg har aldrig oplevet problemer af nogen art. Jeg har handlet der flere gange og gør det gerne igen.

  Jeg har bestilt flere gange der har ikke været en finger at sætte på hverken levering eller kvalitet. Fik pakke så sent som i sidste uge 3-4 dage efter bestilling, gratis hjemmelevering. Jeg ville give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Andre læste også

Logo Zooplus

Zooplus

0 anmeldelser

Zooplus er alt det, som du kan forkæle dine kæledyr med, for de har både mad, tilbehør som seler, liner, halsbånd og...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Animigo

Animigo

0 anmeldelser

Når man skal give sine kæledyr den bedste mulige pleje, så kan det være man skal kigge mange forskellige steder for at find...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Vivara

Er der noget bedre end at sidde i stuen og se ud på havens bevingede beboere? Fuglehuse og redekasser giver os et blik ind i naturen omkring os hvor vi bor og de danske havefugle. Og hvis man holder af det lokale fugleliv, synes man nok også, at de skal have de helt rigtige betingelser for at skabe en god tilværelse i nabolaget. Men hvordan giver man dem det? Vivara Naturprodukter mener, de har svaret. På denne side kan du læse anmeldelser af foder producenten.

Om Vivara
Vivara er producent og formidler af produkter til havens dyreliv. Selskabet blev grundlagt for omkring 30 år siden som et forsøg. En landmand og en ornitolog ville undersøge hvad der skete, hvis man fodrede vilde fugle på en gård. Forsøget var en succes og siden da har Vivara produceret foderblandinger og fodersystemer til forbrugere i samarbejde med natur- og dyreværnsforeninger. Vivaras mission er, at medvirke til, at havens vilde dyr tilbydes de bedste livsbetingelser.
På deres hjemmeside har Vivara en blog, gratis kataloger og andre ressourcer for dem, der ønsker at vide mere om havens dyreliv, og om hvordan vi passer på det.

Produkter og Services
Vivara har en række produktkategorier, der alle relaterer til have og vilde dyr. Under fuglefoder kan man købe færdigblandet foder. Man kan også købe enkeltprodukter som jordnødder og tørrede melorme, hvis man har lidt bedre forstand på, hvad fuglene i ens egen have har brug for. Man kan købe fodersystemer, der passer til sin egen have, heriblandt foderbrædder, automater, hængende, stang, til vindue m.m. Håber man, at en fuglefamilie vil slå sig ned i haven, kan man hos Vivara anskaffe sig redekasser af forskellige materialer. Er det ikke fugle men andet dyreliv, man er interesseret i at tiltrække, har Vivara også produkter til insekter, egern, pindsvin, ænder og svaner, flagermus og frøer samt tudser.
Vivara tilbyder også udendørs planter, der er dyrket på egne marker. Virksomheden tilbyder 100% vækstgaranti på alle deres planter i to måneder.
Ifølge Vivara sendes varerne almindeligvis samme dag som de er bestilt. De sendes fra deres lager i Holland og leveres inden for 2-5 hverdage. Vivara sender med PostNord. Forsendelsesomkostningerne er 50 kr. pr. Ordre. Der er gratis levering på ordrer over 500 kr. Hvis du ikke er hjemme ved leveringstidspunktet, efterlader PostNord en meddelelse om, hvor ordren kan afhentes. Planteordrer tager almindeligvis 1-2 dage ekstra, da planterne først gøres klar til afsending efter ordren er modtaget. Vivara har 14 dages almindelig fortrydelsesret. Den starter på leveringsdatoen. Alternativt kan man nægte at modtage varen eller lade være med at afhente den hos PostNord. Kontakt firmaet inden du sender retur for at aftale returnering og tilbagebetaling.

Klager, Komplimenter og Tips til Vivara
Har du handlet hos foderproducenten? Hjælp andre dyrevenner med, at finde det absolut bedste til deres haves vilde dyreliv ved at efterlade en anmeldelse af Vivara. Tiltrak deres mad mere dyreliv? Gjorde foderblandingerne dyrelivet i din have sundere? Er deres kundeservice venlig og hjælpsom? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse.