Miscota

Alle anmeldelser

Miscota

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Miscota

Der er mange producenter af dyrefoder, og det er et stort marked på verdensplan. Miscota dyrefoder er en af dem, som gerne vil være med på det marked, og de har alt til de mest almindelige kæledyr i deres sortiment.
Det er dog ikke kun foder, men også produkter til behandling af lopper, flåter og andre snyltere, som vores kæledyr kan komme til at lide af såsom tæger og forskellige former for indvoldsorm. De har selvfølgelig også til mere eksotiske dyr, som nogle har som kæledyr, men sortimentet er altid af bedste kvalitet, om det så er til fugl, fisk eller hund du søger foder og tilskud.

Om Miscota
Miscota er en onlineforretning, som kan servicere de fleste kæledyr, som vi kan tænkes at have. Det er alt fra fisk til hest, de har foder, tilskud og udstyr til i deres store sortiment. Miscota har flere forskellige mærker i deres sortiment, og de sikrer sig, der er god kvalitet bag det, som de sælger. Deres produkter er så mangfoldige, at det er nødvendigt med uddannelse af deres personale, så de kan vejlede deres kunder, så de får det, som er det rigtige, for det er vigtigt med kæledyrenes sundhed.

Services hos Miscota
Hos Miscota kan du få alt til kæledyr. Det er foder, tilskud for at sikre deres helbred og de mest gængse midler til at fjerne flåter, orm samt andre produkter, som sikrer din hund er sund i samarbejde med det, som du får gjort hos din dyrlæge, når dit kæledyr er til sit årlige tjek. Miscota sørger for at sende det, som du bestiller, hurtigt og let kommer frem til dig, og der er fri fragt, hvis du bestiller for mere end 750 kroner. De sørger også for altid at være opdaterede på det sidste nye indenfor forskning, og videregiver det til kunderne, så de føler, de får det bedste.

 

Kundeservice og klager
Der er mange, som går op i deres kæledyrmed liv og sjæl, og det er derfor vigtigt, at kundeservice er hurtige til at svare, samt at de er lette af få fat i, og det er de heldigvis. På hjemmesiden finder du let og hurtigt de oplysninger, du skal bruge for at tage kontakt, der er altid hurtigt svar, når du kontakter firmaet, og det er lige meget, om det er klager, forespørgsler eller noget helt tredje, som du kontakter firmaet om.

Anmeldelse af Miscota
Det er vigtigt for alle firmaer at have tilfredse kunder, og det ved de, at det får de kun, hvis de får gode bedømmelser fra de kunder, som har handlet hos dem. Nu er der en helt ny måde at bedømme firmaer på, og det er, så man får et realistisk billede af de firmaer, som man overvejer at handle med. Du kan også selv tage del i bedømmelsen, og det er med til at give nye og kommende kunder et realistisk og sobert billede af det firma, som du har handlet med, og det giver en god guideline for kommende kunder, som er ude efter et firma, som de kan handle med uden problemer.