DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Miscota

  Der er mange producenter af dyrefoder, og det er et stort marked på verdensplan. Miscota dyrefoder er en af dem, som gerne vil være med på det marked, og de har alt til de mest almindelige kæledyr i deres sortiment.
  Det er dog ikke kun foder, men også produkter til behandling af lopper, flåter og andre snyltere, som vores kæledyr kan komme til at lide af såsom tæger og forskellige former for indvoldsorm. De har selvfølgelig også til mere eksotiske dyr, som nogle har som kæledyr, men sortimentet er altid af bedste kvalitet, om det så er til fugl, fisk eller hund du søger foder og tilskud.

  Om Miscota

  Miscota er en onlineforretning, som kan servicere de fleste kæledyr, som vi kan tænkes at have. Det er alt fra fisk til hest, de har foder, tilskud og udstyr til i deres store sortiment. Miscota har flere forskellige mærker i deres sortiment, og de sikrer sig, der er god kvalitet bag det, som de sælger. Deres produkter er så mangfoldige, at det er nødvendigt med uddannelse af deres personale, så de kan vejlede deres kunder, så de får det, som er det rigtige, for det er vigtigt med kæledyrenes sundhed.

  Services hos Miscota

  Hos Miscota kan du få alt til kæledyr. Det er foder, tilskud for at sikre deres helbred og de mest gængse midler til at fjerne flåter, orm samt andre produkter, som sikrer din hund er sund i samarbejde med det, som du får gjort hos din dyrlæge, når dit kæledyr er til sit årlige tjek. Miscota sørger for at sende det, som du bestiller, hurtigt og let kommer frem til dig, og der er fri fragt, hvis du bestiller for mere end 750 kroner. De sørger også for altid at være opdaterede på det sidste nye indenfor forskning, og videregiver det til kunderne, så de føler, de får det bedste.

  Kundeservice og klager

  Der er mange, som går op i deres kæledyrmed liv og sjæl, og det er derfor vigtigt, at kundeservice er hurtige til at svare, samt at de er lette af få fat i, og det er de heldigvis. På hjemmesiden finder du let og hurtigt de oplysninger, du skal bruge for at tage kontakt, der er altid hurtigt svar, når du kontakter firmaet, og det er lige meget, om det er klager, forespørgsler eller noget helt tredje, som du kontakter firmaet om.

  Anmeldelse af Miscota

  Det er vigtigt for alle firmaer at have tilfredse kunder, og det ved de, at det får de kun, hvis de får gode bedømmelser fra de kunder, som har handlet hos dem. Nu er der en helt ny måde at bedømme firmaer på, og det er, så man får et realistisk billede af de firmaer, som man overvejer at handle med. Du kan også selv tage del i bedømmelsen, og det er med til at give nye og kommende kunder et realistisk og sobert billede af det firma, som du har handlet med, og det giver en god guideline for kommende kunder, som er ude efter et firma, som de kan handle med uden problemer.

  Miscota
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Miscota

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Miscota et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Miscota I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Miscota?

  Miscota er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Miscota gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.