Apollo

Alle anmeldelser

Apollo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Apollo

Apollo giver videnskabsbaseretberøringsterapi, som du bærer på din ankel eller håndled. De stille, beroligende vibrationer fra Apollo-enheden taler til dit nervesystem og fortæller dig, at du er sikker og har kontrol. Det er udviklet af neurovidenskabsmænd og læger og er et sikkert, ikke-invasivt stresslindringsværktøj til voksne og børn uden medicin eller bivirkninger.

I stedet for at overvåge din biometri, har Apollo wearable vist sig aktivt at forbedre dit helbred. Efterhånden som det styrker og genbalancerer dit autonome nervesystem, forbedres din pulsvariabilitet (HRV) - hvilket betyder, at du øger din modstandsdygtighed over for stress. Så du bruger mindre tid i kamp-eller-flugt-tilstand og får mere tid til at hvile og fordøje. Med tiden lærer din krop at komme sig hurtigere efter stress. Så du kan slappe af, sove bedre og fokusere dybt og meningsfuldt – når som helst og hvor som helst.

Træning for dit nervesystem
Som en træning for dit nervesystem er konsistens nøglen. Jo mere du bruger den, jo bedre virker den. Planlæg Apollo-tilstande, når du har mest brug for dem, og lad dem flyde problemfrit ind i din dag og nat.

Apollo Neuros afstressende teknologi stammer fra forskning ved College of Pittsburgh og er blevet testet i seks komplette kliniske forsøg med tusindvis af kliniske og virkelige brugere, hvoraf ni mere er i gang i øjeblikket.

Apollo Neuroscience-forsøg
Apollo er den første teknologi, der er bevist til at øge hjertefrekvensvariabiliteten (HRV) under stress. Fordelene ved øget HRV? Koncentration, søvn, ro, produktivitet, lavereangst og impulsivitet og dyberemeditativetilstande.

Apollos effektivitet er blevet bekræftet i en række uafhængige og college-ledede undersøgelser, og flere undersøgelser er i gang om søvn, PTSD og angst. Apollo-teamet er glade for at dele disse lovende resultater med dig for at hjælpe folk med at tage kontrol over deres stress og leve et sundere og lykkeligere liv.

Kronisk stress gør os syge og gør restitutionen sværere
Har du nogensinde følt, at du har så meget at lave, at du ikke kan fokusere på noget? Har du ligget vågen om natten ude af stand til at sove, fordi dit sind ræser? Har du haft så stressende en dag, at din krop føles drænet og øm?

Kronisk stress tager en vejafgift på hele kroppen ved at overaktivere deres sympatiske nervesystem (kamp-eller-flugt-reaktionen), frigive stresshormoner som kortisol, gøre vores vejrtrækning overfladisk og hurtig og sende deres puls op og deres HRV (hjertefrekvensvariabilitet) ned.

Når kamp-eller-flugt-reaktionen ofte er aktiv, bliver det fysiologisk sværere at fokusere, meditere, slappe af, sove eller endda træne, fordi deres kroppe og sind signalerer til hinanden, at de er truet og skal undslippe fare i stedet for sover eller fokuserer på vores arbejde.

Søvn, meditation, afspændingsøvelser og regelmæssig motion hjælper os med at komme os over stress ved at aktivere det parasympatiske nervesystem (hvile og fordøjelse). Men alt dette er fysisk og psykisk sværere, når vi er overvældet af kronisk stress.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Apollo?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.