CurrentBody Anmeldelser

: 4
100% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-19
Køb af LED-maske
Jeg kontaktede kundeservice, inden jeg lagde min ordre, for at få bekræftet, at den ville blive s...Læs om
Elin Hvid

Mest stemmer anmeldelse

  2024-05-09
Min ordre fra CurrentBody
Jeg skrev til deres kundeservice både over chat og via mail for at finde ud af, hvor min ordre vi...Læs om
Hanne

Anmeldelser (4)

  (2)

 (1)

  (1)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af LED-maske

  Jeg kontaktede kundeservice, inden jeg lagde min ordre, for at få bekræftet, at den ville blive sendt fra EU for at undgå afgifter. Jeg bestilte den den 28. maj og blev informeret om, at levering normalt tager 1-2 uger. Men til min overraskelse fik jeg besked om, at min pakke allerede var på vej efter kun 6 dage, og den ankom endda i dag! Alt i alt var det en god oplevelse med bestilling og levering. LED-masken ser ud til at være i fin stand og virker som forventet. Produktet var tydeligvis godt beskyttet under transporten, så jeg har ingen klager på den front.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min ordre fra CurrentBody

  Jeg skrev til deres kundeservice både over chat og via mail for at finde ud af, hvor min ordre ville blive sendt fra. Efter lidt forvirring fik jeg endelig et klart svar. Jeg lagde min ordre den 7. januar og fik en mail om, at den var på vej den næste dag. Pakken blev modtaget af FedEx den 9. januar.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  købt Wellbox

  Jeg har købt Wellbox flere gange fra dem, og i dag snakkede jeg med en virkelig sød person, Hannah. Tak! De leverede god service og professionel vejledning. Jeg vil helt sikkert vende tilbage og handle her igen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min ordre

  Jeg har købt en elektrisk barbermaskine fra CurrentBody, men ærgerligt nok passede opladeren ikke til mine danske stikkontakter. Jeg håber, at de kan sende mig en erstatning, som er kompatibel med mine stikkontakter, så jeg kan begynde at bruge maskinen. Den virker ellers til at være af rigtig god kvalitet og er nem at anvende. Jeg er bare lidt ærgerlig over at skulle vente på en ny oplader, men sådan er det jo engang imellem.


Andre læste også