CurrentBody

Alle anmeldelser

CurrentBody

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

CurrentBody

Skønheds- og wellnessbranchen er i konstant vækst og i den forbindelse lanceres der onstant nye og innovative produkter og services, designet til at hjælpe forbrugere verden over opnå en stigende grad af velvære, samt komme tættere på deres skønhedsidealer. Idet internettet er blevet mere og mere udbredt, er der sket et stort spring i forhold til, hvad der er tilgængeligt for forbrugerne i dag: teknologier og apparater, der før var forbeholdt professionelle sportsudøvere og elite atleter, kan nu i mange tilfælde erhverves af privatpersoner verden over. 


Overvejer man at investere i den seneste teknologi indenfor skønhed og velvære, så skal man dog være opmærksom på, hvem man vælger at handle hos. Det er vigtigt, at man investerer i et apparat der fungerer, er sikkert og som man kan returnere, hvis ikke det lever op til forventningerne. Derfor anbefales det, at man læser kundeanmeldelser igennem fra andre kunder, der allerede har handlet hos en pågældende virksomhed og derfor kan beskrive deres produkter og services nøje.

Om Current Body
CurrrentBody blev oprettet i 2009, af de to grunlæggere Laurence Newman og Andrew Showman. Laurence havde tidligere arbejdet i branchen for medicinsk udstyr og Andrew kom fra en bagrrund indenfor e-handel. De oprettede sammen en virksomhed og en netbutik, omkring et ønske om at starte et koncept, der udelukkende omhandlende teknologi inden for sundhed og velvære. Current Body startede derfor med at tilbyde kunder adgang til en række apparater, der normalt var forbeholdt behandlere indenfor fysioterapi og eliteatleter.

Produkter og Services hos Current Body
CurrentBody er en virksomhed, der gennem deres netbutik tilbyder kunder verden over, teknologi til hjemmebrug indenfor skønheds- og wellnessindustrien. Disse apparater efterligner ifølge virksomhedens eget udsagn, de professionelle apparater, der anvendes af professionelle i saloner, kurbade og klinikker.
Denne type produkter kaldes EMS-apparater (elektrisk muskelstimulering) og de har ifølge Current Body programmer der kan arbejde forbedre kroppens æstetisk efter ønske, primært indenfor: vægttab, toning af ansigtet og afgiftning af kroppen. Blandt virksomhedens produkter kan man blandt andet finde håndholdte lasere, lysbaserede apparater, apparater bygget op omkrking radiofrekvenser og soniske roterende rensende børster, for blandt andet at behandle hårfjerning, ansigtsrensning, hudforyngelse og slankning. Current Body sælger en række kendte brands via deres netbutik, herunder L'Oreals Clarisonic, Braun Epilators, Panasonic Facial Steamers, samt mange andre.
Alle ordrer bestilt til Danmark vil så vidt muligt blive sendt fra virksomhedens EU-lager.
Efter man har betalt sin ordre og den efterfølgende er afsendt, vil man modtage et sporingsnummer i en e-mail, sammen med forsendelsesbekræftelse.
Current Body tilbyder fuld returret i 30 dage og for flere forskellige mærker, herunder SmoothSkin og NuFACE, tilbyder de desuden 90 dages tilfredshedsgaranti.

Komplimenter, Klager og Tips til Current Body
Har du købt og brugt produkter fra Current Body og har du mulighed for at fortælle nærmere omkring deres apparater, hvordan de virker, om kvaliteten er i top, samt hvor let det er at reklamere, hvis dette skulle blive nødvendigt? Da mange mennesker læser med her, for at lære mere om Current Body, vil det være en stor hjælp, hvis du har tid og mulighed for at skrive en kort anmeldelse af din oplevelse her på siden.