DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Emma Madras

  Vi bruger omkring en tredjedel af vores liv på at sove, eller på at forsøge at falde i søvn. Derfor er det for mange mennesker især vigtigt, at de får investeret i en seng og madras af god kvalitet, når nu de bruger så meget tid liggende. I takt med den stigende digitalisering, kan man nu købe flere og flere forskellige madrasser og sengetilbehør online, som man kan få sendt fra stort set alle steder i verden. Det er i den forbindelse vigtigt at man sikrer sig, at man køber fra en pålidelig forhandler, der har både kvalitet og kundeservice i orden. Mange vælger at undersøge dette nærmere, ved at læse anmeldelser igennem fra andre kunder, der tidligere har handlet hos en given virksomhed. Nedenfor kan man læse relevante kundeanmeldelser omkring virksomheden Emma Madras og dermed lære mere omkring deres forretning, produkter og services.

  Om Emma Madras

  Virksomheden Emma Madras blev grundlagt i Tyskland i 2015 og har siden etableret online netbutikker på forskellige sprog, til kunder i over 20 lande, på fem forskellige kontinenter. Virksomheden har idag hovedkontor i Frankfurt am Main og har mere end 500 ansatte på verdensplan. Alle virksomhedens produkter er designet af deres inhouse FoU team, der ifølge virksomheden selv, består af 24 eksperter inden for sundhed og søvn. Ifølge deres hjemmeside investerer Emma Madras i omfattende forskning, test og en innovativ design- og produktionsproces, for at de kan designe og producere madrasser af høj kvalitet.

  Produkter og Services hos Emma Madras

  Emma Madras sælger via deres netbutik madrasser, puder, topmadrasser og senge, som de selv har designet og udviklet. Deres madrasser tilpasser sig til brugerens krop og fordeler tryk og vægt ligeligt, for på den måde at sikre, at enhver person opnår optimal komfort, når de benytter deres madrasser. Betrækket er desuden temepraturregulerende, hvilket vil sige at det absorberer overskydende varme, for at holde brugeren kølig, mens de ligger ned. Virksomheden tilbyder 100 nætters risikofri prøveperiode, hvilket betyder, at hvis ikke den købte madras lever op til forventningerne, så refunderer virksomheden det fulde beløb. Ifølge virksomhedens hjemmeside kan man opnå en række fordele, ved at benytte deres produkter, herunder forbedret søvn, stivhed og rygproblemer.
  Bestiller man produkter hos Emma Madras, så sendes alle deres produkter direkte fra virksomhedens egne produktionsfaciliteter i Tyskland, ved brug ef enten GLS eller DPD. Bestiller man fra Danmark, så bliver man som kunde tilbudt fri fragt og retur.

  Komplimenter,Klager og Tips til Emma Madras

  Har du for nyligt købt en madras gennem Emma Madras, eller måske har du i mange år sovet på en madras fra denne virksomhed? Kan du bekræfte, om madrassen tilpasser sig efter kroppen, om den absorberer varme således at man køles ned, når man ligger på den, om man opnår en god nattesøvn, samt om den var nem at bestille, med hurtig levering? Din oplevelse med Emma Madras kan hjælpe andre danskere, der overvejer, om de skal investere i samme madras. Derfor vil vi sætte stor pris på, hvis du har tid og mulighed for at skrive en kundeandmeldelse her på siden.

  Emma Madras
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Emma Madras

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Emma Madras et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Emma Madras I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Emma Madras?

  Emma Madras er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Emma Madras gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.