XL Møbler Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

E
Erik K.
Bestilte et udvideligt spisebord fra Furniture and Choice. Var i starten ekstremt nervøs, da det var mange penge for mig, selvom det var halv pris af alt andet på markedet. Behøver slet ikke at vær...Læs om
S
sebastian
Fantastisk oplevelse med bestilling og levering af sofaværLæs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fed kundeservice

  Bestilte et udvideligt spisebord fra Furniture and Choice. Var i starten ekstremt nervøs, da det var mange penge for mig, selvom det var halv pris af alt andet på markedet. Behøver slet ikke at være bekymret. Fantastisk bord. Kvalitetstræ, let at sætte sammen (kræver 2 personer pga. vægten), fantastisk håndværk og utrolig let at forlænge. For ikke at nævne kundeservicen. De holdt mig orienteret hvert trin på vejen og leverede forbløffende inden for 3 dage efter bestilling, da hver anden møbelforretning så ud til at have 3-6 måneders ventetid. Kunne ikke tro, at det lykkedes mig at få sådan en kvalitetsvare til en fantastisk pris i tide til jul. Imponerende oplevelse fra start til slut. Jeg er tilbage på deres hjemmeside i øjeblikket, og bestiller flere møbler. Kunne ikke anbefale dem mere, og jeg er en ret krævende kunde.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk oplevelse med XL Møbler

  Fantastisk oplevelse med bestilling og levering af sofavær


Andre læste også