Bolighuset Werenberg

Alle anmeldelser

Bolighuset Werenberg

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Bolighuset Werenberg

I 1964 slog Vivi og Flemming Werenberg for første gang dørene op til Bolighuset Werenberg i Brenderup på Vestfyn. En lille butik på 120 kvadratmeter, hvor de to stiftere havde fokus på stuemøbler, gardiner og tæpper.

Allerede i det første år af virksomheden begyndte hjulene at dreje godt, så der hurtigt blev brug for flere medarbejdere til at tage sig godt af det voksende antal kunder. Og denne udvikling er heldigvis fortsat, efter at anden generation af Werenberg-familien overtog huset i 2005.

Bolighuset Werenberg i dag
Gennem årene er både lageret og sortimentet vokset så meget, at Bolighuset Werenberg i dag hver morgen åbner dørene til ikke mindre end 11.000 kvadratmeter butiksareal. En butik med over 120 smukt udstillede boligmiljøer, som du kan blive inspireret af.

Inspirationen er dog ikke begrænset til butikken. Siden 2018 har de drevet og udviklet en stadigt voksende og velbesøgt e-mærket webshop, opdateret næsten dagligt med nye møbler.

I over 57 år har Bolighuset Werenberg gode ry været vores stolte varemærke. Derfor forbliver deres mål det samme: At garantere fremragende service og samtidig kombinere stilfulde kvalitetsmøbler og tilfredse kunder.

Det lykkes de stadig med, for deres kunder bliver budt velkommen af ​​vores professionelt uddannede eksperter, som står klar med personlig og passioneret rådgivning - også til erhvervslivet!

Har du en virksomhed? Bolighuset Werenberg har i mange år hjulpet virksomheder over hele landet med at indrette stilfulde konferencelokaler, komfortable kontormiljøer og kantiner med et udtryk, der matcher ånden i forretningen.

Bolighuset Werenberg's kunder er deres fokus
Bolighuset Werenberg ved, at alle er individuelle, både hvad angår smag og behov. Derfor gør de en dyd ud af, at deres kunder kan påtage sig rollen som designer af en lang række af deres produkter, som kan sammensættes præcis, som du ønsker det.

Deres gode samarbejde med deres leverandører betyder også, at vores kunder i de fleste tilfælde kan få tilpasset målene på deres drømmemøbler, så de passer perfekt ind i deres individuelle hjem. Hos Bolighuset Werenberg er restriktionerne få, mulighederne mange og dørene er altid åbne. Så tøv ikke med at kontakte dem, hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder.

Returpolitik
Bolighuset Werenberg tilbyder otte dages returret på lagervarer. Varen skal returneres til Bolighuset Werenberg i samme stand som den blev modtaget, det vil sige ubrugt og i original emballage. Glem ikke at medbringe den originale faktura for varen. Såfremt Bolighuset Werenberg står for transport i forbindelse med returnering af møblerne, opkræves fragtomkostningerne og møblerne afhentes ved købers hoveddør, medmindre andet er aftalt på forhånd med Bolighuset Werenberg.

Der er ingen returret for nedsatte varer samt for bestilte varer, altså møbler, som Bolighuset Werenberg har specialbestilt til købers bolig.

Betalingsbetingelser
Der skal betales depositum ved bestilling, altså inden varen bestilles hos leverandøren.

Hele ordren skal betales fuldt ud senest tre dage før levering. Du kan også betale for ordren i butikken ved at afhente den der.

Leveringsbetingelser
Hos Bolighuset Werenberg er de afhængige af deres leverandører. Derfor skal den leveringstid, der er givet til køber ved bestilling af varen, betragtes som en tilnærmelse.

Bolighuset Werenberg sender senest en uge efter bestillingen er afgivet en ordrebekræftelse til køber, enten pr. post eller e-mail, med angivelse af forventet leveringsuge til Bolighuset Werenbergs lager.

De kontakter dig også, enten på mail eller e-mail, når de bestilte møbler er ankommet til deres lager og er klar til levering/afhentning.

Har du også købt møbler fra Bolighuset Werenberg?
Vi vil meget gerne høre om din anmeldelse, vedrørende din erfaring med Bolighuset Werenberg her på siden.