Jotex

Alle anmeldelser

Jotex

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Jotex

Hvis du skal til at flytte eller have skiftet nogle af møblerne ud, så kan der være en overvældende mængde steder kan kigge. Denne opgave bliver endnu sværere, hvis man leder efter forskellige slags møbler og møbler til ordentlige priser i ordentlig kvalitet. Jotex gør dette nemmere ved at samle en massse tilgængelige møbler på samme side, så du kan finde det du leder efter.

Om Jotex
Jotex er en butik som der har fokus på at gøre det lidt mere spændende at bo derhjemme. Med forskellige elementer der kan bruges til indretning eller nogle komfortable møbler, så gør dette Jotex til et valg for dig som har brug for noget nyt i hjemmet. For at sikre lave priser på deres møbler, importerer de direkte fra fabrikkerne uden mellemled. Derudover gør de også brug af restpartier, for at kunne gøre prisen så billig som muligt.

Produkter og tjenester
Med fokus på møbler og indretning, er det muligt at finde et bredt udvalg med Jotex. Når du først bruger deres hjemmeside, har du mulighed for at vælge mellem forskellige rum. Her kan du vælge soveværelse hvis du har brug for ting som senge, madrasser, sengeborde og mere. Hvis du har brug for en sofa til dagligstuen, et spisebord til spisestuen, et havebord og rigtig meget andet, så er dette også tilgængeligt på deres side. Mange af produkterne fra Jotex er tit på tilbud, så du kan spare en del penge. Så hvis du har brug for noget fin indretning til hjemmet, så kan Jotex være en god mulighed. De har gjort processen nem og smertefri, så du har mulighed for at søge på forskellige slags møbler og andet.

Kundeservice og klager
Jotex har en side med ofte stillede spørgsmål der kan komme dig til gode, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Denne side indeholder tidligere stillet spørgsmål om ordrebekræftelse, levering, priser og andet. Her kan det være at du får svar på dit spørgsmål hurtigt, så det ikke er nødvendigt at kontakte kundeservice. Hvis det ikke svarer på dit spørgsmål, så kan du også vælge at ringe til deres telefon 70 13 02 02 i hverdagene fra 07:30-18:00. Hvis du hellere vil ringe i weekenden så kan dette gøres lørdag kl. 09:00-17:00 og om søndagen lige så vel som helligdage fra kl. 09:00-17:00. Hvis du hellere vil sende dem en mail, så kan du gøre dette ved at bruge deres kontaktform, hvor du har mulighed for at uddybe hvad du skal have svar på.

Anmeldelse
Har deres produkter været som du har forventet? Hvordan har din oplevelse med deres kundeservice været? Hvis du har erfaring med Jotex, så kan du skrive om det på denne side. Andre mennesker kan se din anmeldelse og bruge den til at finde andre mennesker med lignende erfaring, og din anmeldelse kan også hjælpe andre hvis de overvejer at købe fra Jotex.