My Home Møbler

Alle anmeldelser

My Home Møbler

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

My Home Møbler

Hvis du skal til at flytte eller have skiftet nogle af møblerne ud, så kan der være en overvældende mængde steder kan kigge. Denne opgave bliver endnu sværere, hvis man leder efter forskellige slags møbler og møbler til billige priser. My Home Møbler gør dette nemmere ved at samle en masse tilgængelige møbler, på samme side så du kan finde det du leder efter.

Om My Home Møbler
My Home Møbler er landsdækkende med mere end 35 butikker i Danmark. For at sikre lave priser på deres møbler, importerer de direkte fra fabrikkerne uden mellemled. Derudover gør de også brug af restpartier, for at kunne gøre prisen så billig som muligt.

Produkter og tjenester
Med fokus på møbler og indretning, er det muligt at finde et bredt udvalg med My Home Møbler. Når du først bruger deres hjemmeside, har du mulighed for at vælge mellem forskellige rum. Her kan du vælge soveværelse hvis du har brug for ting som senge, madrasser, sengeborde og mere. Hvis du har brug for en sofa til dagligstuen, et spisebord til spisestuen, et havebord og rigtig meget andet, så er dette også tilgængeligt på deres side. Mange af produkterne fra My Home Møbler er ofte på tilbud, så du kan spare en del penge. Derudover har de også fysiske butikker du finde forskellige steder i Danmark, og der er fri fragt til din nærmeste butik. Hvis du køber for mere end 300 kr. så er der også gratis levering til dit hjem.

Kundeservice og klager
My Home Møbler har en side med ofte stillede spørgsmål der kan komme dig til gode, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Denne side indeholder tidligere stillet spørgsmål om ordrebekræftelse, levering, priser og andet. Hvis disse ting ikke indeholder det svar du leder efter, så kan du bruge deres kontaktform til at sende en besked. Du har også mulighed for at ringe til nummeret 72220280. Hvis du har købt noget fra en af deres fysiske butikker, så foreslår de at du henvender dig direkte til butikken.

Anmeldelse
Har deres produkter været som du har forventet? Hvordan har din oplevelse med deres kundeservice været? Hvis du har erfaring med My Home Møbler, så kan du skrive om det på denne side. Andre mennesker kan se din anmeldelse og bruge den til at finde andre mennesker med lignende erfaring, og din anmeldelse kan også hjælpe andre hvis de overvejer at købe fra My Home Møbler.