DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser My Home Møbler

  Hvis du skal til at flytte eller have skiftet nogle af møblerne ud, så kan der være en overvældende mængde steder kan kigge. Denne opgave bliver endnu sværere, hvis man leder efter forskellige slags møbler og møbler til billige priser. My Home Møbler gør dette nemmere ved at samle en masse tilgængelige møbler, på samme side så du kan finde det du leder efter.

  Om My Home Møbler

  My Home Møbler er landsdækkende med mere end 35 butikker i Danmark. For at sikre lave priser på deres møbler, importerer de direkte fra fabrikkerne uden mellemled. Derudover gør de også brug af restpartier, for at kunne gøre prisen så billig som muligt.

  Få succes med salg til udlandet

  Produkter og tjenester

  Med fokus på møbler og indretning, er det muligt at finde et bredt udvalg med My Home Møbler. Når du først bruger deres hjemmeside, har du mulighed for at vælge mellem forskellige rum. Her kan du vælge soveværelse hvis du har brug for ting som senge, madrasser, sengeborde og mere. Hvis du har brug for en sofa til dagligstuen, et spisebord til spisestuen, et havebord og rigtig meget andet, så er dette også tilgængeligt på deres side. Mange af produkterne fra My Home Møbler er ofte på tilbud, så du kan spare en del penge. Derudover har de også fysiske butikker du finde forskellige steder i Danmark, og der er fri fragt til din nærmeste butik. Hvis du køber for mere end 300 kr. så er der også gratis levering til dit hjem.

  Kundeservice og klager

  My Home Møbler har en side med ofte stillede spørgsmål der kan komme dig til gode, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Denne side indeholder tidligere stillet spørgsmål om ordrebekræftelse, levering, priser og andet. Hvis disse ting ikke indeholder det svar du leder efter, så kan du bruge deres kontaktform til at sende en besked. Du har også mulighed for at ringe til nummeret 72220280. Hvis du har købt noget fra en af deres fysiske butikker, så foreslår de at du henvender dig direkte til butikken.

  Anmeldelse

  Har deres produkter været som du har forventet? Hvordan har din oplevelse med deres kundeservice været? Hvis du har erfaring med My Home Møbler, så kan du skrive om det på denne side. Andre mennesker kan se din anmeldelse og bruge den til at finde andre mennesker med lignende erfaring, og din anmeldelse kan også hjælpe andre hvis de overvejer at købe fra My Home Møbler.

  My Home Møbler
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om My Home Møbler

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er My Home Møbler et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af My Home Møbler I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette My Home Møbler?

  My Home Møbler er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van My Home Møbler gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.