DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cashper

  Langt de fleste danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv optaget lån eller kredit, til både store udlæg såsom huskøb, samt mindre ting som forbrug og regninger. De fleste ved, at der er mange forskellige lån til meget variende priser og derfor anbefales det altid, at man undersøger markedet grundigt, før man optager et lån. Da priserne på låneprodukter varierer så meget, vælger mange at læse kundeanmeldelser igennem fra folk der har været i samme situation, således at de kan sikre sig, at de får valgt et lån med gode vilkår og til en god pris.

  Om Cashper

  Cashper er en dansk online låneudbyder, der har specialiseret sig i kautionist lån. Cashper tilhører Novum Bank LTD, hvilket er en bankregulator, som harhovedkontor på adressen The Emporium, C De Brocktorff Street, Msida, på Malta. Novum Bank Limited er officielt godkendt og reguleret som kreditinstitut af den maltesiske finanstilsynsmyndighed. Novum Bank er, ifølge dem selv, en financiel virksomhed der tilbyder nødkreditter til forbrugere i Europa.

  Produkter og Services hos Cashper

  Cashper ejer og driver en online lånevirksomhed, der tilbyder lån med en kautionist tilknyttet. Man kan som dansk forbruger låne op til 20.000 kr., som skal tilbagebetales over en periode på 6 måneder. Man udfylder en online ansøgning på deres hjemmeside og inviterer derefter sin kautionist til at gøre det samme. Man har derefter begge adgang til ansøgningen med hver sin brugerprofil. Som ansøger bliver man ikke kreditvurderet, og man betaler ikke nogen ekstra gebyrer i forbindelse med at optage lån hos Cashper.
  Ved deres lån er den nominelle rente 22,4 % og ÅOP ligger på 24,90 %.
  Lån med kautionister tilknyttede, er økonomiske produkter, hvor to personer begge underskriver lånet. Pengene udbetales derefter til låntager, hvorefter denne person skal tilbagebetale pengene i overensstemmelse med låneaftalen. Hvis ikke låntager kan eller vil betale de månedlige afdrag i henhold til låneaftalen, så vil pengene istedet blive opkrævet fra kautionisten, som ligeledes har underskrevet en bindende låneaftale. Denne type lån gør det i flere tilfælde muligt for personer med en lav indkomst at låne penge, da de ved brug af en kautionist, stiller ekstra sikkerhed for deres lån. En kautionist vil normalt være familie eller venner, der frivilligt ønsker at underskrive lånet sammen med låntageren og som er indforstået med, at de skal betale lånet tilbage, hvis ikke selv låntager er i stand til det.
  Hos Cashper kan man låne til forskellige formål, såsom finansiering af bil, ferie, hjælp til betaling af regninger og fakturaer, uforudsete udgifter eller andet.

  Komplimenter, Klager og Tips til Cashper

  Er du igang med at betale et lån tilbage hos Cashper, er dit lån allerede afviklet, eller måske er du kautionist på en vens lån hos denne virksomhed? Hvad end dine erfaringer er som låntager eller kautionist, så vil selv en kort anmeldelse af Cashper her på siden, kunne hjælpe andre med at beslutte, om denne type lån er det rigtige valg for dem. At låne penge er en stor beslutning og derfor er det en stor hjælp, hvis man kan lære af andres erfaringer og høre deres historier, så man ender med det rigtige låneprodukt.

  Cashper
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Cashper

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Cashper et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Cashper I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Cashper?

  Cashper er for hovedparten aktiv I Kredit og Lån, mere specifikt med Lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cashper gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.