41 firmaer

Storbyferier

...

  Storbyferier


  En stor del af den danske befolkning har på et tidspunkt været på weekend- eller bytur, og blandt dem er der dem, der tager af sted mindst en gang om året. Mange søger efter de bedste rabatter og tilbud for at holde deres weekend så billig som muligt. Det giver måske mening, da kortere weekendrejser ofte er spontane idéer, der ikke tæller med i feriebudgettet. Børnefamilier leder ofte efter hytter og bungalows, der kan rumme hele familien. Det er normalt singler og par, der vælger en last minute-rejse til London, Paris, Amsterdam, Berlin eller Rom. Andrepopulære rejsemål er Barcelona og Madrid

  I de seneste år er julemarkederne i Hamborg og München også blevet utroligt populære. Hvis du skulle vælge - hvor ville du tage hen? Hvis du beslutter dig og bestiller, hvilket rejseselskab skal du så booke hos? Skal du købe billetter direkte fra flyselskabet, eller er det bedre at gå til et rejsebureau og planlægge hele weekenden på en gang? Vi har samlet en oversigt over alle de rejseselskaber, der tilbyder storbyferier. Læs gennem erfaringer, meninger og anmeldelser. Når du kommer hjem fra din rejse, er du velkommen til at skrive din egen anmeldelse.

  Storbyferier

  Alt fra Syditalien til det kolde, men smukke Oslo er inden for rækkevidde for dem, der er villige til at tage et weekendfly for at komme væk. Måske i løbet af nytår eller i sommermånederne? Eller er det en spontan rejse? Det kan være let at tage det spontane skridt og beslutte at tage af sted. Men hvorhen? Der findes mange websteder, som bl.a. anbefaler destinationer, der passer til dig. Hvis du gerne vil væk til en af de større byer, er der normalt masser af flybilletter, og der er ofte billige billetter til hovedstæderne. Det er vigtigt at se ud over prisen. Hvis du skal væk i en weekend, vil du ikke tage et fly, der tager 32 timer, og du vil ikke tage et tog, der stopper for mange steder.

  Det er ting, som du kan finde ud af direkte på hjemmesiden, men det er ikke så let at vide, hvordan du som kunde bliver behandlet, og hvilke betingelser der faktisk gælder. Derfor er vi her for at hjælpe dig med at finde den rigtige!