Aarhus Charter

Alle anmeldelser

Aarhus Charter

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

J
Janne L.
Dette var vores anden tur kurateret gennem Aarhus Charter, og det oversteg vores højeste forventninger. Hver dag var fyldt med unikke oplevelser baseret på vores ønsker og interesser. Vores guide t...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Opmærksomheden til detaljer

  Dette var vores anden tur kurateret gennem Aarhus Charter, og det oversteg vores højeste forventninger. Hver dag var fyldt med unikke oplevelser baseret på vores ønsker og interesser. Vores guide til turen og alle eksperterne på forskellige dage var yderst kyndige såvel som meget nacn. Det var magiske 12 dage fyldt med grin, vin, slotte og fantastisk mad. Hatten af for Mikael for at give os denne bucket list værdig oplevelse.

  Jeg vil anbefale Aarhus Charter igen og igen! Opmærksomheden på detaljer, der begynder med let at reservere, fantastiske værter og kokke, førsteklasses indkvartering, fremragende logistisk planlægning, topvalg inden for udflugter, aktiviteter og spisning er grunden til, at vi vil fortsætte med at tage til AIV for at få drømmeferier! Åh, de små overraskelser undervejs er kirsebæret på toppen for mig!


Andre læste også

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 anmeldelser

Hvis du skal booke et fly, da har du mange muligheder at vælge mellem – Men hvilket flyselskab skal du montrods rette snuden mod? Qatar...

Logo Emirates

Emirates

1 anmeldelser

Overvejer du at flyve med Emirates, men kender måske ikke så meget til flyselskabet? Hertil er en af de mest brillante egenskaber ved i...

Logo Flyforsinkelse

Flyforsinkelse

1 anmeldelser

At rejse med fly kan give en masse oplevelser. Disse oplevelser er dog ikke altid positive, eftersom den rejse man har brugt tid på at planl&...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Aarhus Charter

De fleste danskere tager på ferie en eller flere gange om året, alt efter hvad budgettet og feriedagene tillader. De fleste kan hurtigt blive enige om, at der i forbindelse med ferie - især hvis turen går til udlandet - er mange ting der skal planlægges, undersøges, bestilles og betales for. For at gøre processen lettere og mere overskuelig, vælger mange at tage på charterferie, hvilket i mange tilfælde kan spare både tid og ressourcer. Her skal man dog være opmærksom på, at man bestiller fra en pålidelig rejsearrangør, der har både kundeservice og pakkerejser på et højt niveau. Her på siden kan man læse nærmere omkring Aarhus Charter, og se kundeanmeldelser fra andre, der kan beskrive deres oplevelse med vægt på netop vigtige disse parametre.

Om Aarhus Charter
I 1988 blev virksomheden Aarhus Charter etableret af de to søstre Jette Rantala og Ulla Stæt Andersen, der sammen er opvokset i Borum nær Aarhus. I september 2014 fik virksomheden nye ejere, og Aarhus Charter ejes i dag af: Bjarke Hansen, Henrik Søndergaard og Henrik G. Jensen, alle med baggrund hos Primo Tours. Virksomhedens kontor kan findes på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus.
Aarhus Charter er medlem af Rejsegarantifonden, og kan findes under medlemsnr. 466. Dette betyder, at man som kunde hos denne virksomhed, er dækket i tilfælde af uhensigtmæssig ændringer såsom  virksomhedskonkurs mm.

Produkter og Services hos Aarhus Charter
Denne virksomhed er en rejsearrangør, med speciale indenfor charterrejser. Man kan bestille rejser hos dem, til populære feriedestinationer såsom Cypern, Mallorca, Kreta, Rhodos og Tenerife. Virksomheden tilbyder desuden afbudsrejser til mange af de samme populære destinationer. Her skal man dog være opmærksom på, at man ikke har mulighed for at vælge frit mellem afrejsedatoer og lufthavne, men er nødt til at købe en forudbestemt pakke, hvis man ønsker den billigere pris forbundet med afbudsrejsen.
Vil man booke en charterrejse gennem denne virksomhed, så kan man via deres hjemmeside, søge på relevante parametre, for at se hvilke rejser og pakker de har tilgængelige. Man kan foretage søgninger på specifikke rejsedatoer, til bestemte destinationer, samt vælge mellem en lang række forskellige former for rejseformer, herunder 5-stjernet hotelophold, all inclusive, havudsigt, lejlighedshotel, familievenlige hoteller, enkeltrejser, samt mange flere. 
Ferierejser med Aarhus Charter kan bestilles via virksomhedens hjemmeside, over telefonen eller ved personlig henvendelse i deres fysiske butik. Ønsker man at bestille og betale for en rejse, så kan man på deres hjemmeside benytte en lang række betalingsmuligheder, herunder: Dankort, Visadankort, Mastercard, Diners Club, Maestro, Visa Electron, JCB og American Express.

Komplimenter, Klager og Tips til Aarhus Charter
Kundeanmeldelser fra kunder, der tidligere har rejst gennem Aarhus Charter, kan være til stor hjælp for andre, der netop nu overvejer at gøre det samme. Lever virksomheden op til den gode service de reklamerer med på deres hjemmeside? Er deres feriedestinationer, hoteller, lejligheder og flyrejser af høj kvalitet, og har de et godt udvalg, således at det er nemt og ligetil at bestille en drømmerejse? Hvis du har gjort dig tidligere erfaringer med Aarhus Charter, så er det til stor gavn for andre handlende, hvis du har mulighed for at skrive en kort beskrivelse af din ferie, med fokus på både positive og negative aspekter.