Aarhus Charter Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

J
Janne L.
Dette var vores anden tur kurateret gennem Aarhus Charter, og det oversteg vores højeste forventninger. Hver dag var fyldt med unikke oplevelser baseret på vores ønsker og interesser. Vores guide t...Læs om
P
P. Karlsen
God service, venlige guider og dejligt hotelLæs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Opmærksomheden til detaljer

  Dette var vores anden tur kurateret gennem Aarhus Charter, og det oversteg vores højeste forventninger. Hver dag var fyldt med unikke oplevelser baseret på vores ønsker og interesser. Vores guide til turen og alle eksperterne på forskellige dage var yderst kyndige såvel som meget nacn. Det var magiske 12 dage fyldt med grin, vin, slotte og fantastisk mad. Hatten af for Mikael for at give os denne bucket list værdig oplevelse.

  Jeg vil anbefale Aarhus Charter igen og igen! Opmærksomheden på detaljer, der begynder med let at reservere, fantastiske værter og kokke, førsteklasses indkvartering, fremragende logistisk planlægning, topvalg inden for udflugter, aktiviteter og spisning er grunden til, at vi vil fortsætte med at tage til AIV for at få drømmeferier! Åh, de små overraskelser undervejs er kirsebæret på toppen for mig!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Behagelig ferieoplevelse med Århus Charter

  God service, venlige guider og dejligt hotel


Andre læste også