Aarhus Charter Anmeldelser

: 21
86% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-26
Køb af rejse til Madeira
Jeg tog med Aarhus Charter til Madeira i uge 7, og det var virkelig en fantastisk oplevelse. Det ...Læs om
Aksel

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-01-20
Billetter til håndboldkamp
Vi var med til en begivenhed kaldet "ferie for alle" og vandt fire billetter til en hån...Læs om
Otto

Mest stemmer anmeldelse

  2022-01-10
Opmærksomheden til detaljer
Dette var vores anden tur kurateret gennem Aarhus Charter, og det oversteg vores højeste forventn...Læs om
Janne L.

Anmeldelser (21)

  (15)

 (3)

  (3)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af rejse til Madeira

  Jeg tog med Aarhus Charter til Madeira i uge 7, og det var virkelig en fantastisk oplevelse. Det var første gang jeg prøvede dette rejseselskab, og jeg blev virkelig positivt overrasket over den gode service, de leverede hele vejen igennem. Fra bestillingen af rejsen til alle de nyttige informationer, jeg modtog før afrejse, samt den handy app med masser af oplysninger. Jeg blev endda ringet op af en guide, der ville sikre sig, at alt var i orden før vi tog af sted. Da vi nåede Madeira, blev vi modtaget så hjerteligt, og hele oplevelsen var bare så positiv. De organiserede møder, byturen i Funchal og specielt guidernes venlighed gjorde turen super behagelig. De tre guider, jeg mødte på Madeira, var alle meget dygtige indenfor deres område, og man kunne virkelig mærke, at de gik op i at sikre en god oplevelse for os gæster. Jeg kan klart anbefale Aarhus Charter og jeg ville helt sikkert rejse med dem igen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Opmærksomheden til detaljer

  Dette var vores anden tur kurateret gennem Aarhus Charter, og det oversteg vores højeste forventninger. Hver dag var fyldt med unikke oplevelser baseret på vores ønsker og interesser. Vores guide til turen og alle eksperterne på forskellige dage var yderst kyndige såvel som meget nacn. Det var magiske 12 dage fyldt med grin, vin, slotte og fantastisk mad. Hatten af for Mikael for at give os denne bucket list værdig oplevelse.

  Jeg vil anbefale Aarhus Charter igen og igen! Opmærksomheden på detaljer, der begynder med let at reservere, fantastiske værter og kokke, førsteklasses indkvartering, fremragende logistisk planlægning, topvalg inden for udflugter, aktiviteter og spisning er grunden til, at vi vil fortsætte med at tage til AIV for at få drømmeferier! Åh, de små overraskelser undervejs er kirsebæret på toppen for mig!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk tur til Di 'Palai - Zakynthos

  Efter vi havde booket vores ferie for 2024, tog vi et kig tilbage på vores seneste oplevelse med charterselskabet. Vi nød virkelig vores tur til Di 'Palai - Zakynthos, med et skønt og roligt hotel i fantastiske omgivelser. Beliggenheden var helt perfekt - tæt på havet, byen og gode restauranter. Men det, der virkelig skilte sig ud, var den ekstraordinære service fra Aarhus Charter. Deres guider var utroligt venlige og vidende om området, hvilket gjorde vores ferie endnu mere mindeværdig. Turene, vi reserverede, var også af høj kvalitet. Vi glæder os virkelig til mange flere fantastiske rejser med dette charterselskab i fremtiden.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk

  Første gang med Århus Charter, og det bliver helt sikkert ikke sidste gang! Normalt plejer vi at stå for alt selv - lige fra flybillet til overnatning og udflugter. Men denne gang imponerede Århus Charter virkelig! Guiderne var utroligt venlige og hjælpsomme, og de gjorde alt for at sikre, at vi havde den bedst mulige oplevelse. Vi havde brug for lægehjælp undervejs, og guiden sørgede for, at en læge var på stedet med den nødvendige medicin på under 1 ½ time. Det er den slags service, jeg kan lide! Alt på turen fungere perfekt med hotel, fly og pension. En virkelig fantastisk rejseoplevelse med Århus Charter.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Rejser til Cypern

  Så jeg har hørt, at du har været der siden 90'erne? Det er næsten lige så lang tid som de gamle bygninger derovre! Hold da op, det er virkelig imponerende. Hotellerne er fantastiske, guiderne er bare i top - kan du overhovedet klage over noget? Og det lyder virkelig som om, at du har styr på, hvornår det er bedst at besøge stedet. 2024 lyder som om det bliver en fantastisk tur!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Ferie i Portugal

  Vi havde en skøn tid på en portugisisk ø med fantastiske ture arrangeret af rejsebureauet. Personalet var venligt og professionelt, og vi følte os virkelig godt taget hånd om hele tiden. Turene var godt planlagte, og guiderne fra bureauet var fantastiske og erfarne. Vi har tidligere rejst med bureauet og er altid imponerede over deres service og kvalitet. Kan klart anbefales til andre, som elsker at rejse!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min hoteloplevelse på The Views Monumental Madeira

  Jeg havde den mest fantastiske oplevelse på hotellet The Views Monumental Madeira. Personalet overraskede mig med en dejlig fødselsdagsmiddag, vin og en fødselsdagssang med kage og champagne - alt sammen uden ekstra omkostninger. Det var virkelig en skøn gestus, som jeg sætter utroligt stor pris på. Personalets opmærksomhed og gæstfrihed gjorde mit ophold ekstra mindeværdigt. Værelset var rent og pænt, og beliggenheden var perfekt med en fantastisk udsigt. Jeg kan varmt anbefale dette hotel og vil bestemt vende tilbage.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min rejseoplevelse

  Min rejse med Aarhus Charter var virkelig fantastisk. Rejselederne var super dygtige, venlige og hjælpsomme. De sørgede for, at alt gik glat med hoteller, flyvninger, ture og biludlejning. Jeg følte mig virkelig værdsat som rejsende. Rejselederne var der altid for os, men de var ikke påtrængende, hvilket skabte en dejlig atmosfære på hele turen. Jeg vil klart anbefale Aarhus Charter til alle, der leder efter en fantastisk rejseoplevelse.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min ferie på en varm og solrig destination

  Jeg har haft en fantastisk ferie et sted med varmt og solrigt vejr. Guiderne var virkelig hjælpsomme og opmærksomme, hvilket gjorde opholdet så meget bedre. Det eneste problem var, at vi fik et værelse mod nord, så vi ikke kunne få sollys hverken om morgenen eller aftenen, selvom vi gerne ville have haft sol på altanen. Det var lidt ærgerligt, men det kunne ikke ødelægge den ellers skønne ferieoplevelse.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fly og hotel

  Jeg er ikke ligefrem en typisk charterturist, der kun tager på ferie med fly og hotel. Jeg har lige været gennem en problemfri bestilling hos Aarhus Charter, og opholdet på Hotel Vila Baleira i Funchal var virkelig fantastisk med en super beliggenhed, der levede op til mine forventninger. Dog var morgenmaden en smule skuffende for et 4-stjernet hotel. Alt i alt var jeg dog tilfreds med min oplevelse.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min ferie på Cypern med Aarhus Charter

  Jeg har haft en fantastisk ferie med Aarhus Charter på Cypern! Hele turen var virkelig skøn, og servicen var bare i top. Hotellet var virkelig lækkert, og rejselederne var virkelig seje og søde. Flyturen derned var lidt træls med maden og kaffen, men vi klarede den, så det er okay. Jeg vil helt sikkert rejse med dem igen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af rejsen til Zakynthos, Villa Nostos, maj 2024

  Min oplevelse på Villa Nostos var lidt skuffende. Selvom stedet og haven var dejlige, så var servicen ringe, og stedet virkede forsømt. Ejeren opførte sig uforskammet og arrogant, og der manglede mange ting på hotellet. Swimmingpoolen virkede ikke, og børnene støjede meget om aftenen. Heldigvis var det kun det gode vejr, der gjorde ferien bedre. Alt i alt var det en skuffende oplevelse.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af rejse

  Jeg havde en virkelig god oplevelse med rejseselskabet fra start til slut. Hele processen med at købe rejsen var nem og problemfri. Jeg satte pris på den tydelige kommunikation og hjælpsomme kundeservice, der gjorde det hele meget enkelt for mig. Jeg følte virkelig, at jeg blev godt taget hånd om fra starten, og det satte jeg stor pris på.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min ferie til Tenerife

  Det var virkelig skønt at have en guide, der kunne vise mig rundt og passe på mig. Jeg følte mig virkelig godt tilpas og tryg hele tiden. Guiden vidste alt om øen og kunne svare på alle mine spørgsmål. Han tog mig endda med til nogle hemmelige steder, som jeg aldrig selv ville have fundet. Jeg vil helt sikkert anbefale denne service til alle, der besøger Tenerife!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min parkeringsoplevelse

  Det ville have været dejligt med en mere overskuelig parkeringsplads med tydelige skilte. Jeg havde lidt besvær med at finde vej.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min families første tur til Tenerife

  Turen til Tenerife med Aarhus Charter var fantastisk! Vi har brugt dem før, og de skuffer aldrig. Alt gik bare perfekt, og guiderne var virkelig søde og hjælpsomme. De fortalte os mange sjove ting og arrangerede endda fælles TV for os at se EM i håndbold. Det eneste minus er, at de desværre ikke rejser til Tenerife om efteråret.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Tur til Madeira

  Det var virkelig fedt at rejse med det her selskab. Hele turen forløb uden problemer. Guiderne på Madeira var så søde og venlige, og udsigten fra hotellet var bare imponerende. Madeira er virkelig et skønt sted at besøge.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Billetter til håndboldkamp

  Vi var med til en begivenhed kaldet "ferie for alle" og vandt fire billetter til en håndboldkamp mellem BSH og GOG på jeres stand. Hele familien var virkelig spændt på at være med til en kamp i denne liga, da det var første gang for os. Men da vi ankom i god tid til hallen, fik vi at vide, at der ikke var flere billetter til rådighed. Vi blev tilbudt ståpladser et sted, hvor vi slet ikke kunne se kampen. Det var virkelig skuffende for os, så vi endte med kun at være der i de første fem minutter af kampen, før vi bestemte os for at tage derfra. Det var ikke særlig sjovt at stå der uden udsyn, så vi ønskede ikke at blive til grin. Og da vi forlod hallen, mødte vi en anden familie, som havde haft den samme oplevelse som os.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af rejser til Aarhus

  Vi fik god vejledning og information om vores rejse, hvilket var virkelig godt. Vores rejseguide var fantastisk! Men ærligt talt, hotellets placering som "centralt placeret" passede ikke helt sammen med den VIRKELIG høje live musik, der spillede hver aften lige under vores værelse fra kl. 21 til 1. Vi er her lige nu og krydser fingre for nogle dage uden den høje musik. Lidt almindelig bystøj kan vi godt klare.


Andre læste også