14 firmaer

Grupperejser

...

  Grupperejser


  Planlægger du at booke din førsteferie uden dine forældre? Leder du efter enfest-ø, hvor du og dine venner kan feste og nyde solskinsdage på stranden? Det er selvfølgelig spændende, men først og fremmest sjovt! Fra tid til anden hører man dog triste historier om rejsebureauer, der tilbyder ferierejser rettet mod unge mennesker. Der er flere rejsearrangører, end du kan tælle, så hvilken er den bedste at booke hos?

  Skal du vælge den billigste løsning, eller er du villig til at betale lidt mere, så du kan være sikker på, at du har truffet et godt valg? Og endelig, har du virkelig gjort det? Hvordan kan kundeservice hjælpe dig, når dit værelse ikke svarer til billederne på hjemmesiden? Er der et sted eller en person, du kan henvende dig til, eller er der en chance for, at du bliver nødt til at aflyse, indse dit tab og tage det næste fly hjem? Sørg for at være velinformeret ved at læse anmeldelser fra erfarne personer, der har været på en lignende ferie før dig. Læs deres erfaringer, kommentarer og klager, og/eller skriv dine egne.

  Grupperejser

  Grupperejser er for dig, der gerne vil ud og rejse, men som ikke har nogen tæt nok på til at tage med på ferie. Det er ikke altid lige nemt at få din ferie til at passe sammen med dine venner og familie, og det er ikke sikkert, at de omkring dig vil rejse til det samme sted, som du har valgt. Der arrangeres grupperejser i landet, i udlandet, i Europa og på kontinenter i hele verden. Det kan være betryggende at mødes med gruppen og ikke være alene, når man først er der, men det kan også føre til utilfredshed. 

  Og det er ikke altid let at rejse alene for at opsøge gruppen på stedet, og hvis du har rejst med din familie eller en stor gruppe venner, ved du, at det ikke bliver nemmere, når der er for mange meninger. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at gruppelederen ved, hvor han/hun skal henvende sig, hvis der opstår et problem. Og hvad sker der, hvis nogen bliver efterladt? Hvilke omkostninger er inkluderet? Hvor stor er gruppen, og hvad er planen egentlig? Er det muligt at finde ud af, om tidligere rejsende har været tilfredse? Det er det faktisk! Her har vi samlet erfaringer, meninger og klager fra dem, der har været der før dig. Har du dine egne erfaringer at dele? Du er velkommen til at efterlade en anmeldelse.