Condor

Alle anmeldelser

Condor

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 anmeldelser

Skyscanner er din mulighed for at vælge mellem tusindvis af destinationer, og de giver dig en mulighed for at lede blandt destinationer og ho...

Logo Primo Tours

Primo Tours

0 anmeldelser

Mange danskere vælger hvert år, at tage på ferie i udlandet. Hvad end det er solferie, skiferie eller grupperejser i forbindelse ...

Logo Brussels Airlines

Brussels Airlines

0 anmeldelser

Skal du også snart oppe og flyve, men ved ikke helt hvilket flyveselskab du skal vælge? I denne anmeldelse handler det om Brussels Airl...

Logo Vegas

Vegas

0 anmeldelser

Hos Vegas.com er deres mission at give dig den nemmeste og hurtigste måde, at researche og booke din Las Vegas-ferie på. For at hj&aeli...

Condor

Condor, lovligt registreret som Condor Flugdienst GmbH, er et tysk charterflyselskab grundlagt i 1955 med hovedbase i Frankfurt Lufthavn. Condor tilbyder ruteflyvninger til fritidsdestinationer og driver mellemdistanceflyvninger fra Tyskland til Middelhavet ogDe Kanariske Øer, samt langdistanceflyvninger til destinationer i Afrika, Asien, Nordamerika, Sydamerika og Caribien. Mens mellemdistanceflyvningerne drives fra mange tyske lufthavne (og Zürich), afgår langdistanceflyvningerne generelt fra Frankfurt, med nogle få rotationer fra Düsseldorf og München. Condor driver også charterflyvninger.

Turistflyvning
Flyselskabet blev oprindeligt grundlagt den 21. december 1955 som Deutsche Flugdienst GmbH. Den oprindelige flåde bestod af tre Vickers VC.1 Viking-fly til 36 passagerer. Flyselskabets første turistflyvning begyndte den 29. marts 1956. I 1961 købte Deutsche Flugdienst sin konkurrent Condor-Luftreederei og opererede efterfølgende under navnet Condor Flugdienst GmbH. I 1966 lancerede Condor sine første langdistanceflyvninger. På dette tidspunkt havde flyselskabet allerede en majoritetsandel af det tyske marked for turistflyrejser. I 1990'erne blev Condor omstruktureret og fusioneret med andre virksomheder for at danne en integreret turismegruppe kaldet C&N Touristik.

Fra 2000 og fremefter blev Condor-aktierne i Lufthansa gradvist overtaget af både Thomas Cook AG og Thomas Cook Group. Den 4. februar 2013 annoncerede Thomas Cook Group, at Thomas Cook Airlines, Thomas Cook Airlines Belgium og Condor ville blive fusioneret til et enkelt driftssegment af Thomas Cook Group, Thomas Cook Group Airlines.

Den 23. september 2019 kollapsede Condors moderselskab, Thomas Cook Group; dog modtog Condor et brolån fra den tyske regering for at holde det i drift. Condor Flugdienst GmbH forblev et aktiv i Thomas Cook Group plc, indtil aktivet blev solgt, eller likvidationen blev gennemført af den officielle modtager. Den 24. januar 2020 blev det annonceret, at Polish Aviation Group, ejer af LOT Polish Airlines, ville købe Condor. [6] Opkøbet forventedes at være gennemført i april 2020, når antitrust-godkendelser var opnået. Den 2. april 2020 blev det dog meddelt, at salget til LOT Polish Airlines var faldet igennem. Siden da er en aktiemajoritet blevet solgt til et investeringsselskab. 

Historie
Den 24. januar 2020 meddelte Condor, at PGL Polish Aviation Group ville købe Condor, og at handlen forventedes at lukke i april 2020, når antitrust-godkendelser var opnået. Det var forventet, at PGL fuldt ud ville tilbagebetale brolånet fra Tyskland med denne aftale. Condor ville have fortsat driften under sit eksisterende varemærke og ledelse. Den 2. april 2020 blev det dog meddelt, at salget til LOT Polish Airlines var faldet igennem. Aftalen forventedes at lukke i april 2020.

Den 20. maj 2021 købte Attestor Capital 51 % af flyselskabet. Den meddelte, at den ville stille med 200 millioner euro i egenkapital og yderligere 250 millioner euro til at modernisere Condors langdistanceflåde. [9] Flyselskabet blev solgt til Attestor Capital.

I juli 2021 fandt Europa-Kommissionen, at en støttepakke, som den tyske stat havde leveret til Condor, var forenelig med EU's statsstøtteregler. Godkendelsen af ​​støttepakken på i alt 240 millioner USD og omstruktureringsstøtten på 378,7 millioner USD havde til formål at gøre det muligt for Condor at vende tilbage til rentabilitet.

Den 28. juli 2021 annoncerede flyselskabet en ordre på 16 Airbus A330-900 til at erstatte dets nuværende flåde af Boeing 767-300ER.

Tak fordi du læste om Condor
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Condor kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.