16 firmaer

Flybilletter

...

  Flybilletter


  Vil du rejse til London, den franske riviera, New York eller Istanbul? I dag er der mange måder at købe en flybillet på. Du kan bestille din billet gennem et rejsebureau, gennem en lang række websteder eller gennem leverandører med særlige tilbud. Der findes mange platforme, der kan hjælpe dig med at sammenligne forskellige rejsebureauer og tilbud til dit billetsalg. Men er de forskellige, og på hvilken måde? I pris? Bekvemmelighed? Kundeservice? Er det nemt at arrangere en overførsel, hvis du virkelig har brug for det? Hvilket er det bedste flyselskab, og er det billigere at booke gennem en anden end gennem flyselskabet selv? Du kan læse om det og meget mere her. Du kan læse om erfaringer, meninger, anmeldelser og klager fra rejsende, der har været der før dig. Har du selv en oplevelse, du kan dele? Du er velkommen til at efterlade en anmeldelse!

  Flybilletter

   

  I dag er der et hav af flybilletter, lige fra billige, dyre, last minute, korte og længere ture. Når du bestiller en flyrejse, er det vigtigt at tjekke alle detaljer, da en lille fejl kan resultere i, at rejsen ikke forløber som planlagt. Ofte står de vigtigste ting med småt, og du lægger ikke altid mærke til det med småt, som ikke er tydeligt synligt, før du foretager reservationen. En billig flyrejse kan være lige det, du leder efter, men det kan også være en mareridtsrejse, fordi du ikke så, at det fly, der kun kostede et par hundrede kroner, havde en mellemlanding, hvor du skulle vente i tolv timer. Det er derfor vigtigt at vide, hvad du får for pengene, og hvordan du bliver behandlet, hvis noget går galt, når du bestiller, under rejsen eller på hjemvejen. 

  Er der hjælp at hente hos kundeservice, før du bestiller en billet? Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille en flyrejse? Hvordan har tidligere kunder oplevet flyselskabets kundeservice og service om bord? Og hvordan er kvaliteten? Alt dette besvares af erfarne kunder, som deler deres anmeldelser, meninger og klager om priser, billetservice og kvalitet, så du kan træffe det bedste valg. Har du en oplevelse, som du gerne vil dele med andre turister? Du er velkommen til at efterlade din egen anmeldelse.