Trip.com

Alle anmeldelser

Trip.com

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Søren O.
Som med de fleste mennesker var tilbagebetalingsprocessen udfordrende efter covid-aflysninger. I samarbejde med det involverede flyselskab blev vores flyvninger med Malaysian Airlines til sidst ref...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak folkens

  Som med de fleste mennesker var tilbagebetalingsprocessen udfordrende efter covid-aflysninger. I samarbejde med det involverede flyselskab blev vores flyvninger med Malaysian Airlines til sidst refunderet. Det tog selvfølgelig længere tid end normalt, hvilket var forventet omkring dette tidspunkt, men jeg blev ved med at tage direkte kontakt med Malaysian Airlines for at spore vores refusionsproces og i samråd med Trip.com. Personalet hos Malaysian Airlines og trip.com var meget lydhøre, og kommunikationen var fremragende.

  Jeg har fløjet malaysisk flere gange, og de skuffer aldrig. Vores eneste tab var reservationsgebyret på 220 $ for 4 passagerer, som jeg overhovedet ikke havde noget imod at betale i betragtning af de forestående rejserestriktioner og lukning af grænser.

  Jeg vil ikke tøve med at bruge dem igen til mine flyreservationer.


Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Emirates

Emirates

1 anmeldelser

Overvejer du at flyve med Emirates, men kender måske ikke så meget til flyselskabet? Hertil er en af de mest brillante egenskaber ved i...

Logo Trivago

Trivago

1 anmeldelser

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenter og brochurer, som det eneste grundlag for deres ...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Trip.com

God kvalitet og troværdighed kan være svært at finde. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. Leder man efter rejses, så er der mange steder kan man kigge. Her kan Trip.com komme en til gode, eftersom de prøver at gøre rejseplanlægning nemmere.

Om Trip.com
Virksomheden har mange år til sit navn, eftersom det blev stiftet i 2003. Aktiv i mere end 200 lande og regioner, med mere end 1,4 millioner hoteller registreret. Trip.com er rejsefirma, som har haft mere end 400 millioner medlemmer. Derudover har de også fokus på at gøre planlægning nemmere. Overvejer du at bruge Trip.com? I dette tilfælde opfordrer vi dig til at tjekke deres et rejsefirma, for at se om det kan hjælpe dig med at planlægge rejser nemmere og hurtigere, så hele processen er mere effektiv.

Produkter og tjenester
Trip.com tilbyder mange rejsemuligheder. Ved at bruge deres tjenester de har til rådighed, lige så vel som at booke rejser. At lede efter en virksomhed der har nem planlægning af rejser som er til at stole på, er ikke ligefrem det nemmeste. Derudover kan det også være meget tidskrævende at planlægge en rejse, finde hotel og det at finde en ordentlig transportmulighed. Men her har Trip.com fokus på at gøre planlægning nemmere. Så hvis du har brug for en rejse der er nem at planlægge eller noget der kan give dig en spændende oplevelse, så kunne Trip.com være en god mulighed. Virksomheden har mange forskellige ting til rådighed, hoteller, fly og meget mere.

Kundeservice og klager
Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Man kan ofte have spørgsmål. Det kan være kompliceret at finde ud af hvem man skal spørge, lige så vel hvordan man skal formulere sit spørgsmål. For at kontakte kundeservice, så kan du bruge deres service chat på hjemmesiden. Hvis du hellere vil ringe til deres kundeservice kan du ringe til 80 83 04 70 døgnet rundt. Man kan også vælge at skrive en mail til deres kundeservice, ved at bruge deres kontaktform. Du har her muligheden for at kontakte deres support omkring deres hjemmeside eller i forhold til booking. Udover dette så har de også en FAQ side med ofte stillede spørgsmål, hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål.

Anmeldelse
Bruger du Trip.com eller har du gjort dette tidligere? Dette kan du vælge at skrive om. Du må have fokus på lige det du vil, så længe det er i forhold til Trip.com lige så vel som hvad de tilbyder. Hvis du skriver om din oplevelse, så kan andre mennesker se din anmeldelse, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af Trip.com. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan er din oplevelse med deres produkter? Hvordan var responstiden på deres kundeservice? Hvad synes du om designet på hjemmesiden? Er der noget andet der har haft en effekt, på din erfaring med Trip.com? Så kan du også vælge at skrive om dette.