14 firmaer

Overnatning

...

  Overnatning


  Book en overnatning på et hotel - uanset om det er en weekend, en storbyferie eller en hel sommerferie, er alt muligt. Men hvilket hotel er bedst? Og hvilken hotelvirksomhed kan du stole på? I hvilket omfang kontrollerer rejsebureauerne hotellerne med hensyn til service og kvalitet? Og hvad kan du gøre, når din ferie ikke er, som du havde forventet? Det er alt sammen spørgsmål, som kun folk med praktisk erfaring kan besvare. Ved at dele både positive og negative anmeldelser kan vi informere hinanden om, hvilket rejsebureau du bør eller ikke bør foretage en reservation hos. På denne måde kan du ikke kun finde rejsebureauer med de billigste hoteller, men også dem, der holder, hvad de lover.

  Overnatning

  Hvert år rejser familier og campister til Frankrig, Tyskland eller Spanien for at slå lejr med deres autocamper eller campingvogn. Overvejer du at gøre det samme? Først er det vigtigt at finde ud af - hvordan kan du finde et pålideligt websted, der kontrollerer og holder styr på campingpladserne, så du kan undersøge, hvilket sted der er bedst til at følge op på din booking? Hvordan ved du, om du skal foretage en reservation, eller om de altid har en ledig plads? 

  Hvor er der kulturelle udstillinger, og hvilke steder skal man besøge? Er toiletterne hygiejniske, og bliver de rengjort regelmæssigt? Er der et vandland for børn, og er det så flot, som billederne på hjemmesiden siger, at det er? Er der underholdning for børn? Det er spørgsmål, som turister, der har været der før dig, kan besvare, og derfor har vi samlet en oversigt over alle campingpladserne. Her har andre campister anmeldt og rapporteret om miljø, service og kvalitet. Har du dine egne meninger eller erfaringer med klager, som du gerne vil dele? Du er velkommen til at efterlade din egen anmeldelse.

  Er du på udkig efter et sommerhus eller en feriebolig på landet i f.eks. Italien, Spanien eller Frankrig? Eller snarere en bungalow ikke langt væk? Der er mange rejsebureauer, der tilbyder denne type ferie. Men hvilken er den billigste? Og endnu vigtigere, hvem er den bedste? Hvem holder sine løfter? I hvilken stand finder du hytten eller boligen, og kunne du finde alt det, der skulle være der? Hvordan var kundeservicen under reservationen og under selve ferien? 

  Det er alt sammen spørgsmål, som rejsebureauer ikke vil besvare. Nej, du får kun den slags oplysninger fra folk, der allerede har booket en hytte eller et hus. Derfor har vi samlet en oversigt over alle de rejsebureauer, der tilbyder sommerhuse, lejligheder og bungalows. Folk med erfaring har delt deres anmeldelser, meninger og klager om priser, billetservice og kvalitet, så du kan træffe det bedste valg for dig selv. Har du en oplevelse, som du gerne vil dele med andre turister? Du er velkommen til at efterlade din egen anmeldelse.