DanCenter

Alle anmeldelser

DanCenter

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frederik U.
Rigtig god oplevelse med at leje sommerhus hos DanCenter. Meget enkel booking- og betalingsproces, let at tilføje valgfri tjenester. De giver også en masse information, der er nødvendig, før de kom...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Sådan!

  Rigtig god oplevelse med at leje sommerhus hos DanCenter. Meget enkel booking- og betalingsproces, let at tilføje valgfri tjenester. De giver også en masse information, der er nødvendig, før de kommer, opholder sig og forlader sommerhuset. Stort hus i en charmerende lille landsby! Velegnet til familier med børn... poolen var et kæmpe hit!

  Feriehuset var lige som annonceret på billederne, velassorteret køkken og rent. Den indendørs pool blev opvarmet til en god temperatur, så vi kunne bruge den med det samme ved ankomsten. Rent, hyggeligt, hurtig service, fremragende værdi for pengene! Vi nød vores påskeferie i et af Dancenter-husene på Loland. Med venlig hilsen Frederik.


Andre læste også

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

DanCenter

Vi elsker vort land - og især om sommeren! Derfor (og muligvis lidt på grund af pandemien) viser undersøgelser, at rekord mange danskere har valgt at leje feriebolig hjemme i Danmark i sommeren 2021. En af de sommerhusudlejere, der har modtaget rigtig mange af bestillingerne er DanCenter. På denne side kan du læse om den erfarnesommerhus formidler.

Om DanCenter

DanCenter Sommerhusudlejning har formidlet ferieboliger i mere end 60 år, og har været med til at forme markedet, som vi kender det i dag. Stadig er DanCenter en af de største formidlere af ferieboliger i Danmark. Formidler vil sige, at DanCenter ikke selv ejer sommerhusene. De formidler kontakt og kontrakt mellem ferieboligejere og gæster, der er interesserede i at leje en feriebolig.

DanCenter formidler ikke kun ferieboliger i det danske sommerland, men også i Sverige, Norge og Tyskland. Dog har virksomheden langt flest ferieboliger beliggende i Danmark i sortimentet.

DanCenter har 60 ansatte på hovedkontoret i København samt 100 ansatte fordelt på 28 lokalkontorer, så mange udlejnings lokationer vil have et DanCenter kontor i nærheden.

Produkter og Services

Gennem DanCenter kan man leje sommerhus næsten hvor det skal være. Virksomheden har nemlig aftaler med 8.000 ferieboligejere. DanCenter reklamerer med deres imponerende udvalg af sommerhuse. De mener at have alt fra romantiske små huse til store luksus sommerhuse med pool og andre moderne faciliteter til gavn for hele familien.

Sommerhusudlejning hører sig ikke kun sommeren til. DanCenter tilbyder udlejning af ferieboliger hele året rundt. Priserne dykker betydeligt uden for højsæsonen, hvilket ofte inspirerer DanCenters kunder til en weekend i det jyske, et par dage ved Vesterhavet eller et rummeligt alternativ til hotelværelset på forretningsrejsen. DanCenter foreslår også deres udlejnings løsninger til længere perioder for eksempel til når man skal flytte, udbedre en skade eller renovere. Man kan leje visse boliger i op til 4 uger ad gangen.

DanCenter tilbyder forskellige muligheder for rabat. Man modtager blandt andet 200 kr. som velkomst rabatkupon, når man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Ved benyttelse af DanCenters sommerhusudlejning, får man også adgang til deres rabathæfte, der giver op til 25% rabat på udvalgte attraktioner og seværdigheder for eksempel dyreparker og museumsoplevelser. Nogle sommerhuse kommer med gratis feriedage i udvalgte perioder. På dancenter.dk kan man også finde deres last-minute udlejningstilbud, hvor man kan spare op til 30%. Så skal man dog være klar til at tage afsted den kommende lørdag.

Ønsker man at sætte sin bolig til leje gennem DanCenter starter dette også på hjemmesiden. DanCenter oplyser, at sommerhusene markedsføres i 29 forskellige lande. Udlejningsprisen fastsættes af DanCenter og beregnes i forhold til udbud og efterspørgsel samt anden data.

Komplimenter, Klager og Tips til DanCenter

Hvad synes du om DanCenter? Hvis du har lejet feriebolig gennem DanCenter, været i kontakt med deres kundeservice, eller bare besøgt deres hjemmeside, kan du hjælpe andre feriegæster ved at efterlade en anmeldelse af din oplevelse med DanCenter. Er deres udvalg så stort som de skriver? Kan man let afbestille sin rejse, hvis man ikke kan tage afsted alligevel? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!