Interhome

Alle anmeldelser

Interhome

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

Interhome

Interhome blev grundlagt i Schweiz i 1965 og er stolte af at se tilbage på mange succesrige årtiers erfaring med udlejning af huse og lejligheder. Interhome er i dag Europas førende udbyder af kvalitetsferiehuse og -lejligheder på verdensplan. Interhome har 15 regionale datterselskaber. Moderselskabet Interhome Group (HHD AG), med base i Glattbrugg, Zürich, er 100% ejet af Hotelplan Holding AG. Dette er igen 100% ejet af Migros, den største schweiziske forhandler med base i Zürich. Interhome's schweiziske servicementalitet garanterer dig en god kundeoplevelse.

Kvalitetsferiehuse og -lejligheder
Uanset hvad du leder efter, med omkring 40.000 feriehuse og lejligheder, der kan bookes online i 27 lande, kan Interhome opfylde stort set ethvert ønske. Uanset om det er en hytte i bjergene, en villa med pool, en lejlighed i byen, et landsted eller et slot - så finder du den rigtige ejendom til dig! Interhomes service omfatter håndtering af hele bookingprocessen, opfyldning, nøgleudlevering og slutrengøring. Derudover nyder du godt af Interhomes kvalitetsstandarder, som er baseret på vores standardiserede og bredt anerkendte stjerneklassificering.

Hvorfor Interhome
Det har aldrig været nemmere at finde din perfekte ferie. Kunne du tænke dig at udforske nye destinationer? Der er ingen bedre måde at gøre dette på end i et sommerhus: Nyd "la dolce vita" i Italien, oplev den charmerende livsstil på den franske riviera eller den spanske livsstil. Bliv inspireret af Interhome's rejseideer og book online - hurtigt, nemt og sikkert med Interhome.

Frihed, privatliv og plads i dit sommerhus
Dit ophold i sommerhus eller lejlighed byder på mange fordele: du kan bruge din tid, som du vil. Ingen forstyrrelser fra andre gæster eller hotellets personale, bare tilbring din ferie efter dine egne regler. Uanset om du vil på bytur, en afslappende ferie med familie eller venner. Bare nyd masser af plads, fleksibilitet og frihed i dit sommerhus.

Interhome's kundeservicecenter - klar 24x7 til at besvare dine spørgsmål
Interhome er her 24/7 for at rådgive dig eller besvare dine spørgsmål. Interhome's kundeservicecenter er kun et telefonopkald væk, tilgængeligt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og på mange sprog. Ring til dem når som helst, så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål eller give dig tips til, hvor og hvornår du skal booke dit sommerhus.

Personlig rådgivning & on-site service på din feriedestination
Et af Interhomes største styrker er, at de altid er der, når du har brug for dem. Interhome-personale, partnerbureauer og nøgleholdere byder velkommen og hjælper gæster på stedet og yder en omfattende service. Denne tilstedeværelse på stedet betyder, at Interhome-gæster nyder en nem nøgleoverdragelse, hjælp til at organisere aktiviteter og en personlig kontakt, hvis du har brug for støtte og rådgivning.

Vi sætter pris på din erfaring
Skriv en anmeldelse idag om din oplvelse med Interhome, så andre også kan få inspiration til deres næste ferie. Fortæl gerne om hvad der var godt og hvad der eventuelt kunne forbedres. Var lejlighederne som anvist på billederne? Var de rengjort ordenligt? Var det let at kommunikere med udlejer? Vi glæder os til at høre fra dig.