Trivago

Alle anmeldelser

Trivago

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

G
Gert P.
Vi brugte Trivago til at reservere et hotel til en familieferie på Rhodos kun 1 måned før vores rejse. Deres link førte os igennem til bookingfirmaets hjemmeside, hvor vi fulgte reservationsinstruk...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hav en god dag

  Vi brugte Trivago til at reservere et hotel til en familieferie på Rhodos kun 1 måned før vores rejse. Deres link førte os igennem til bookingfirmaets hjemmeside, hvor vi fulgte reservationsinstruktionerne, men ved modtagelse af fakturaen fandt vi ud af, at et andet hotel med lidt lavere standard var blevet reserveret.

  Vi kontaktede straks bookingfirmaet, som fortalte os, at fejlen skyldtes et forkert link på Trivago's side, og at de ville løse problemet ved at booke os ind på det rigtige hotel uden yderligere omkostninger og ville kontakte os.

  Vi hørte ikke noget i over en uge på trods af, at vi ved mange lejligheder kontaktede bookingfirmaet, som sagde, at de ville blive ved med at kontakte Trivago. Men jeg tvivlede på, at dette var tilfældet, så jeg bad om kontaktoplysninger på Trivago, så jeg selv kunne kontakte mig for kun at få en generel e-mail-adresse. Jeg tænkte, at jeg ville give det en chance og sendte en besked, der forklarede problemet, og modtog i første omgang en automatisk besked for at sige, at dette ville blive set på inden for 48 timer. Inden denne tid var gået, ankom der en besked med en undskyldning og en meget god løsning på problemet, som blev løst næsten øjeblikkeligt. Jeg følte, at Trivago håndterede problemet strålende og effektivt og følte, at de var sympatiske over for mine bekymringer, da hele situationen havde bekymret mig.


Andre læste også

Logo TripX

TripX

0 anmeldelser

Har du gået og grublet over hvor din næste ferieoplevelse skal være, men ved ikke om din økonomi kan række til det? ...

Logo Landal

Landal

1 anmeldelser

Skal du på ferie eller kigger du bare rundt efter muligheder? Her har du flere muligheder, du kan søge rundt og lede efter forskellige...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo DFDS

DFDS

1 anmeldelser

Hvis turen går til Norge, så er et mini-cruise med DFDS en af de ting, der popper op i hovedet på de fleste. Det er at komme om b...

Trivago

Hvor rejsende før i tiden havde få valgmuligheder og måtte benytte rejseagenterog brochurer, som det eneste grundlag for deres ferie, så er der idag flere muligheder end nogensinde før. Online kan man nemt og bekvemt undersøge markedet hjemme fra sofaen, hvor mange især finder brugeranmeldelser fra andre rejsende nyttige, når de skal vælge mellem forskellige hoteller, udbydere og sammenligningssider. Her på siden kan man læse nærmere omkring andres oplevelser med Trivago, således at man bedre kan beslutte, om man skal benytte denne service til at planlægge sin næste rejse.

Om Trivago
Trivago blev grundlagt i en garage i Düsseldorf, beliggende i Tyskland, i 2005. Grundlæggerne var tre venner, der havde mødt hinanden på universitetet: Rolf Schrömgens, Peter Vinnemeier og Stephan Stubner. Virksomhedens mission er "at være den rejsendes første, uafhængige informationskilde til at finde det perfekte hotel."
Trivagos hotelsøgning giver brugerne mulighed for at sammenligne hotelpriser med få klik fra mere end 300 bookingwebsteder for mere end 5,0 millioner hoteller og andre typer overnatningsmuligheder i over 190 lande.

Produkter og Services hos Trivago
Trivago er en hotelsøgningsside, indeholdende en prissammenligning mellem mange forskellige muligheder på market for rejsende. Priserne man kan se via deres sammenligningsside hentes af tjenesten fra en lang række forskellige hoteller og bookingsider. Man benytter derved Trivago som en søgefunktion, hvor man kan se forskellige udbyderes tilbud. Man beslutter via Trivago, hvilket hotel der passer bedst til ens behov, hvorefter man bestiller via tilbuddets egen hjemmeside, hos den respektive udbyder. Man kan klikke på knappen "se tilbud" hvorefter man bliver videresendt til et bookingwebsted, hvor man kan gennemføre sin reservation. Private forbrugere kan få adgang til trivagos søgning online, hvor de kan sammenligne over 5 millioner hoteller og andre typer af overnatningsmuligheder. Derudover kan man søge på over 1,8 millioner alternative overnatningsmuligheder, herunder ting såsom ferieboliger og private lejligheder, hvilket dækker over 190 lande på globalt plan. Man kan tilgå Trivagoes søgefunktion fra mange forskellige enheder, såsom computere, telefoner, tablets m.fl.
På Trivagos hjemmeside indtaster man bare hvor man vil hen, samt sine ønskede rejsedatoer, og derefter sammenligner hotelsøgemaskinen priserne på de forskellige overnatningssteder og viser resultaterne. Man kan søge blandt et stort udvalg af hoteller, lejligheder, værelser og steder i over hele verden, herunder USA, Spanien, Sverige, Italien, Danmark samt mange andre populære feriedestinationer på globalt plan.

Komplimenter, Klager og Tips til Trivago
Har du benyttet Trivago til at finde et hotel, flybiletter eller en ferielejlighed? Hvordan var dine erfaringer processen, var billeder og beskrivelser fyldestgørende, var priserne konkurrencedygtige og føler du, at du fandt frem til det bedste tilbud ved at bruge denne sammenligningstjeneste? Hjælp andre med at træffe en beslutning omkring hvorvidt Trivago er den rette sammenligningstjeneste at benytte i forhold til deres behov, ved at skrive en kundeanmeldelse her på siden omkring Trivago. Ofte bruger folk mange penge og tid på ferier og rejser, for at prøve at sørge for, at de bliver både afslappende og spændende og det er derfor vigtigt, at man vælger en service der kan hjælpe med at opfylde disse behov.