Trivago Anmeldelser

: 31
39% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-24
Køb af hotelophold i Thailand
Jeg valgte at booke et billigt hotelophold i Thailand, da jeg skulle besøge min partner i en af d...Læs om
philip

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-26
Min booking gennem en hotel bo
Jeg valgte at booke gennem en hotel bookingside med fri afbestilling, fordi jeg gerne ville have ...Læs om
Sabrina

Mest stemmer anmeldelse

  2022-01-12
Hav en god dag
Vi brugte Trivago til at reservere et hotel til en familieferie på Rhodos kun 1 måned før vores r...Læs om
Gert P.

Anmeldelser (31)

  (10)

 (2)

  (11)

  (7)

  (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Hav en god dag

  Vi brugte Trivago til at reservere et hotel til en familieferie på Rhodos kun 1 måned før vores rejse. Deres link førte os igennem til bookingfirmaets hjemmeside, hvor vi fulgte reservationsinstruktionerne, men ved modtagelse af fakturaen fandt vi ud af, at et andet hotel med lidt lavere standard var blevet reserveret.

  Vi kontaktede straks bookingfirmaet, som fortalte os, at fejlen skyldtes et forkert link på Trivago's side, og at de ville løse problemet ved at booke os ind på det rigtige hotel uden yderligere omkostninger og ville kontakte os.

  Vi hørte ikke noget i over en uge på trods af, at vi ved mange lejligheder kontaktede bookingfirmaet, som sagde, at de ville blive ved med at kontakte Trivago. Men jeg tvivlede på, at dette var tilfældet, så jeg bad om kontaktoplysninger på Trivago, så jeg selv kunne kontakte mig for kun at få en generel e-mail-adresse. Jeg tænkte, at jeg ville give det en chance og sendte en besked, der forklarede problemet, og modtog i første omgang en automatisk besked for at sige, at dette ville blive set på inden for 48 timer. Inden denne tid var gået, ankom der en besked med en undskyldning og en meget god løsning på problemet, som blev løst næsten øjeblikkeligt. Jeg følte, at Trivago håndterede problemet strålende og effektivt og følte, at de var sympatiske over for mine bekymringer, da hele situationen havde bekymret mig.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Hotelreservationer gennem Trivago

  Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at booke hoteller igennem Trivago. Jeg fandt ud af, at selvom jeg først fandt hotellet på en anden bookingside, så var prisen faktisk lavere, når jeg søgte via Trivago. Derudover kunne jeg også tit finde bedre tilbud ved at booke direkte gennem hotellets hjemmeside. Trivago gjorde det virkelig nemt for mig at sammenligne priser og finde den bedste løsning for mine hotelreservationer. Jeg er rigtig tilfreds med deres service og vil helt sikkert fortsætte med at bruge dem til mine kommende rejser.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af hotelophold i Thailand

  Jeg valgte at booke et billigt hotelophold i Thailand, da jeg skulle besøge min partner i en af de mindre velhavende landsbyer. Da vi ankom, blev jeg virkelig overrasket over den store suite, vi havde fået tildelt, og min partner blev meget begejstret. Vi havde en fantastisk tid sammen, og opholdet blev en uforglemmelig oplevelse, som nu har fået os til at tænke på fremtidige planer om at blive gift og flytte til Danmark. Alt i alt var det den bedste rejse nogensinde.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Motorcycle road trip through Europe

  Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at booke hoteller til vores motorcykel road trip gennem Tyskland, Tjekkiet og Polen via Trivago. Vi besøgte 5 forskellige byer og fandt alle hoteller gennem Trivago. Processen var hurtig, nem og problemfri, og vi kunne finde de bedste priser og hoteller i de områder, vi ønskede at besøge. Jeg vil helt klart anbefale Trivago til alle, der leder efter en nem måde at booke hoteller på.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Booking af hotel i Rom

  Da jeg besluttede mig for at booke et hotel i Rom, googlede jeg lidt rundt og fandt en hjemmeside gennem Trivago. Desværre var det en svindelside, så jeg endte med at tabe en del penge. Jeg er virkelig skuffet over Trivago, fordi de ikke ser ud til at kontrollere de sider, de henviser til. Jeg håber, de tager ansvar for det her og refunderer mig.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min booking gennem en hotel bookingside med fri afbestilling

  Jeg valgte at booke gennem en hotel bookingside med fri afbestilling, fordi jeg gerne ville have mulighed for at ændre mine planer. Desværre viste det sig at være en dårlig beslutning. Selvom de sagde, de samarbejdede med mange hoteller, undgik de alt ansvar, da der opstod problemer med min booking. Jeg har nu ventet på at få mine penge tilbage i næsten et år, og det er virkelig frustrerende. Jeg vil ikke anbefale nogen at bruge denne bookingside.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  vores hotelreservation i London

  Vi havde booket et hotel gennem Trivago til vores rejse til London. Da vi så en fejl på kortet, ringede vi til dem, og de tilbød at dække eventuelle gebyrer ved afbestilling. Det var virkelig god kundeservice! Vi vil dog være mere forsigtige med at tjekke, om kortet og hoteladressen er ens fremover. Heldigvis var både hotellet og booking.com enige om fejlen, så vi kunne aflyse reservationen uden ekstra omkostninger.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Vores sjove ferie på Mallorca

  Vi havde den fedeste ferie på Mallorca! Hele vores familie på 10 personer boede på et hotel i Alcudia, hvor personalet var så venlige. Vi fik den bedste service i poolbaren og spisesalen, hvor vi nød den lækre mad. Børnene elskede slik-skålene, og aktiviteterne var både sjove om dagen og om aftenen. Vi havde det så hyggeligt, og stranden var lige ved siden af hotellet. Det var virkelig en fantastisk ferie!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Overnatning på smukt hotel med god mad og service

  Jeg vil virkelig anbefale dette hotel til alle, der gerne vil have en afslappende og luksuriøs oplevelse. Værelserne var virkelig rummelige og behagelige, og placeringen var bare fantastisk med en smuk natur lige udenfor. Maden var virkelig velsmagende, og vinen var af høj kvalitet. Personalet var utroligt imødekommende og venligt, hvilket bare gjorde opholdet endnu bedre.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min oplevelse som kunde

  Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor nogle mennesker har svært ved at bruge denne platform. Det er så nemt at finde de bedste hoteltilbud, og jeg har altid haft en god oplevelse med at bruge den. Det irriterer mig virkelig, når folk ikke gider bruge tid på at lære at bruge de forskellige funktioner.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fundet hotel gennem platformen

  Jeg fandt et hotel sidste uge og betalte med firmaet. Jeg fik bekræftelse, men dagen efter fik jeg besked om, at der ikke var plads på hotellet. Jeg har stadig ikke fået nogen refusion, hvor er mine penge?


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Priser der vises på deres søgemaskine

  Jeg blev skuffet over de priser, der blev vist på søgemaskinen, for de var ikke de samme priser, som jeg endte med at betale, da jeg valgte tilbuddet. Det virkede som om, det var lokkemad, og jeg blev ærligt talt skuffet over den manglende ærlighed i priserne. Jeg havde forventet mere pålidelighed og gennemsigtighed, især når det handler om penge.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Hotel booking cancellation

  Da jeg fik mit hotel gennem Trivago, blev jeg skuffet over, at min reservation var blevet aflyst, fordi virksomheden var gået konkurs. Personalet på hotellet forklarede, at udbyderen ikke havde betalt, så de stoppede samarbejdet. Jeg er virkelig frustreret over det og ved ikke, hvordan jeg kan få mine penge tilbage. Jeg vil ikke bruge Trivago igen efter den oplevelse, jeg føler mig narret og skuffet.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Hotelreservation på Trivago

  Jeg ledte efter et godt hotel i New York til en fair pris på Trivago. Jeg valgte en fleksibel sats, men da jeg forsøgte at afbestille reservationen, var betingelserne anderledes. Vær opmærksom, når du booker gennem dem.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Søgning på hoteller i Oslo

  Jeg brugte Trivago til at finde hoteller i Oslo, men det var virkelig skuffende. Andre sider har ofte billigere priser, og nogle hoteller vises slet ikke i søgeresultaterne. Da jeg forsøgte at finde et enkeltværelse i Oslo, kunne jeg enten ikke vælge Oslo eller fik jeg besked om, at der ikke var nogen muligheder, der opfyldte mine kriterier. Sammenlignet med Momondo, der viste mange tilgængelige hoteller på samme datoer, så er Trivago bare ikke særlig konkurrencedygtig.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Reservations through Trivago

  Jeg havde reserveret et ophold gennem Trivago, men endte med at blive snydt af Rehlat.com og Nomadtickets.com. Efter at have betalt for min reservation og annulleret den, indså jeg, at prisen var for god til at være sand. Jeg opdagede, at Rehlat er kendt som en svindelvirksomhed, der narer folk online. Der er kun begrænset information om Nomadtickets, og deres hjemmeside er ikke sikker. Jeg tog kontakt til Trivagos kundesupport og de påstod, at Rehlat er en pålidelig virksomhed, men det passer ikke for mig og andre narrede kunder. Der er noget mistænkeligt ved dette system, uanset om det drejer sig om Rehlat, Nomadtickets eller Trivago.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Reservation af hotel

  Jeg prøvede at booke et hotel gennem Trivago, men jeg blev virkelig irriteret over de konstante reklamer, der hele tiden poppede op. Det var svært at koncentrere mig og finde det rigtige hotel, når jeg hele tiden blev forstyrret af Trivagos reklamer.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Hotel i Gøteborg

  Jeg skulle finde et hotel i Gøteborg og fandt et, der virkede virkelig fedt! Men desværre kunne jeg ikke reservere det, så jeg prøvede et andet hotel, men det fungerede heller ikke. Jeg kontaktede Trivago for at få hjælp, men desværre ingen succes. Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse og har nu slettet min Trivago app. Ærgerligt!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Vores booking blev stjålet

  Vi havde bestilt en ferie gennem en hjemmeside, men da vi ankom til hotellet, var vores reservation pludselig væk! Det viste sig, at det hele var et svindelnummer, og de havde snydt os for vores penge. Det var virkelig irriterende og vi følte os virkelig narret.


Andre læste også