TripAdvisor

Alle anmeldelser

TripAdvisor

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

TripAdvisor

TripAdvisor er en rejserådgivningsplatform der hjælper hundredvis af millioner mennesker med at blive bedre rejsende hver måned, lige fra planlægning til booking til at tage en rejse. Rejsende over hele verden bruger Tripadvisors hjemmeside og app til at finde ud af, hvor de skal bo, hvad de skal lave, og hvor de skal spise, afhængigt af anbefalinger fra folk, der har været der. Med mere end 988 millioner anmeldelser og meninger om næsten 8 millioner virksomheder, henvender rejsende sig til Tripadvisor for at finde tilbud på overnatningsmuligheder, booke oplevelser, reservere borde på lækre restauranter og opdage fantastiske steder i nærheden. Som en rejseguide, der er tilgængelig på 43 markeder og 22 sprog, gør TripAdvisor det nemt at planlægge enhver form for rejse.

Datterselskaberne af Tripadvisor, Inc. (NASDAQ:TRIP) ejer og driver en portefølje af rejsemediemærker og virksomheder, der opererer under forskellige websteder og apps.

OBS
Tripadvisor er ikke en bookingagent eller rejsearrangør og opkræver ikke servicegebyrer til brugere af deres hjemmeside. Deres partnere (flyselskaber, rejseleverandører og bookingagenter), der tilbyder flybilletter, ture og rejsepakker på Tripadvisor, er forpligtet til at inkludere alle gebyrer og tillæg i deres prislister. Eksempler inkluderer sikkerhedsgebyret efter 9/11, internationale afgangs- og ankomstskatter og gebyrer, føderale punktafgifter og andre service-, behandlings- og andre gebyrer og tillæg. Hvis du bestiller hos en af ​​deres partnere, bedes du tjekke deres hjemmeside for at sikre, at alle gældende gebyrer er fuldt ud oplyst som krævet af det amerikanske transportministerium. Priser er generelt angivet per person i USD, medmindre andet er angivet.

For nemheds skyld beregner TripAdvisor en gennemsnitspris for hvert hotel baseret på tilgængelige værelsespriser modtaget fra deres bookingpartnere. For ture og attraktioner er den viste pris generelt den laveste tilgængelige pris per person for voksne. For rejsepakker eller tilbud, der er anført, garanterer TripAdvisor ikke specifikke priser eller priser. Derudover opdateres gennemsnitlige hotelpriser hver nat og vises i din foretrukne valuta ved hjælp af de aktuelle omregningskurser. Da disse konverterede priser er skøn, bedes du tjekke med reservationssiden for det nøjagtige beløb og valuta.

Derudover garanterer Tripadvisor ikke tilgængeligheden af ​​de priser, der vises på vores hjemmeside. De viste priser kan antage en bestemt længde af opholdet eller kan inkludere blackout-datoer, kvalifikationer eller begrænsninger.

Tripadvisor er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne websteder. Skatter og afgifter er ikke inkluderet i oversigterne.

Affiliate program
Bliv associeret med verdens største rejseside – og hjælp dine brugere med at finde gode ideer til deres rejser.
Deres affiliate-program giver dig mulighed for at udnytte Tripadvisor-brandet til at forbedre dit indhold, generere en stabil indtægtsstrøm fra hotelbesøg og give brugerne adgang til rigt indhold med 795 millioner anmeldelser og 1,4 millioner overnatningssteder.

TripAdvisor vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside