Viator

Alle anmeldelser

Viator

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo TripX

TripX

0 anmeldelser

Har du gået og grublet over hvor din næste ferieoplevelse skal være, men ved ikke om din økonomi kan række til det? ...

Logo Disneyland Paris

Disneyland Paris

0 anmeldelser

Disneyland Paris, der hvor eventyret starter. der er mange, som er vokset op med at se, læse og lege med det legetøj, som er disneykon...

Logo Myholidays

Myholidays

0 anmeldelser

Langt de fleste mennesker bruger meget tid og energi på at planlægge ferier og rejser. Der er derfor en lang række forskellige se...

Logo Brussels Airlines

Brussels Airlines

0 anmeldelser

Skal du også snart oppe og flyve, men ved ikke helt hvilket flyveselskab du skal vælge? I denne anmeldelse handler det om Brussels Airl...

Viator

På globalt plan er oplevelsesindustrien en af de største brancher og rejsende verden over bruger milliarder af kroner på drømmeferier, oplevelsesrejser, bryllupsrejser, familieferier, udflugter, oplevelser og meget mere. Der er derfor et enormt udvalg af rejseselskaber og oplevelsesudbydere: nogle henvender sig til nicher, mens andre generelt tilbyder oplevelser af enhver form, til enhver smag.
Det er derfor vigtigt, at man som rejsende sætter sig ind i, hvad de forskellige udbydere kan levere og garantere, så man kan være sikker på, at man ender med præcis dén oplevelse man leder efter. Her på siden kan du se anmeldelser af selskaber Viator for bedre at få indblik i, om dette er en virksomhed der er relevant for din fremtidige udflugt eller rejse.

Om Viator
Virksomheden, som er en del Tripadvisor, lover deres kunder oplevelser af høj kvalitet i både hjemlandet såvel som udlandet. På deres hjemmeside har de forslag til oplevelser i populære destinationer som New York, Dubai, Bali, Cancun og Rio de Janeiro samt mange flere. Deres sortiment indeholder over 345.000 oplevelser på globalt plan, 24-timers support, samt anmeldelser fra andre kunder, så man kan se andres mening omkring de forskellige oplevelser og attraktioner, før man vælger selv at bestille hos dem. Man kan desuden indtaste hvor man bor på deres hjemmeside, for at se en liste over spændende aktiviteter og oplevelser i omegnen, så man ikke skal rejse langt for at lave noget spændende.
Derudover fokuserer Viator på fleksibilitet. Dette betyder, at man både kan booke, afbestille eller ændre sin bestilling i sidste øjeblik: det er helt gratis at afbestille, så længe man sørger for at gøre det mindst 24 timer i forvejen.

Produkter og Services hos Viator
På virksomhedens hjemmeside kan man indtaste en destination for at se deres lokale udvalg af oplevelser, attraktioner, udflugter og ture. De tilbyder en lang række forskellige kategorier såsom teater, kultur, krydstogt, workshops og spiseoplevelser samt mange andre. Man kan vælge at indtaste forskellige søgskriterier såsom datoer, hvorvidt tingene er børnevenlige, hvilket tidspunkt på dagen man ønsker oplevelsen og man kan altid se, hvor mange stjerner de pågældende resultater er blevet tildelt af andre kunder. Ønsker man helt private udflugter, er der også mulighed for at vælge denne slags ture.
På deres hjemmeside kan man oprette en kundekonto, hvor man kan se kommende og forhenværende bestillinger, gemme favoritter og oplevelser man muligvis vil prøve på et senere tidspunkt, samt ændre og annullere bestillinger

Komplimenter, Klager og Tips til Viator
Kunne du tænke dig at dele din oplevelse omrking Viator med andre potentielle kunder, så de kan træffe en informeret beslutning omkring deres udvalg af udflugter og services? Har du for nyligt bestilt en udflugt gennem virksomheden, eller er du tilbagevendende kunde hos dem? Hvad fik dig til at vælge Viator og ville du bestille din næste oplevelse gennem deres hjemmeside igen? Hjælp andre med at finde den perfekte oplevelsesudbyder til deres næste udflugt, ved at dele din mening om Viators prisniveau, serviceniveau, oplevelsesudbud og andet du synes kan være relevant for folk, der overvejer at booke en oplevelse via deres hjemmeside.