8 firmaer

Specielle Rejser

...

  Specielle Rejser


  Har du altid drømt om en lang rejse? Eller har en bestemt destination tiltrukket dig? Måske er det på tide at tage et skridt og bestille den rejse til Færøerne. Eller vil du se, hvordan livet er uden for Europa? Kan du se dig selv dykke blandt fisk i klart blåt vand eller vandre gennem Bolivias saltørkener? Hvilke er de bedste rejsebureauer, der har specialiseret sig i rejser ud over det sædvanlige? Vi har samlet en oversigt over alle de rejsebureauer, der tilbyder traditionelle langdistancerejser til f.eks. Japan og USA, samt specialiserede bureauer med erfaring med mindre kendte destinationer. I alle tilfælde er det vigtigt, at rejsebureauet ved præcis, hvad det gør, og at det har fundet ud af, hvordan det kan hjælpe, hvis der sker noget. Så hvilken skal du vælge? Læs anmeldelser, erfaringer, meninger og klager her for at få et bedre overblik. Eller efterlad din egen anmeldelse.

   

  Specielle Rejser

  Har du nogensinde tænkt på at booke en golfrejse? Det er en tanke, som mange deler! Derfor findes der flere udbydere af golfferier, end du kan forestille dig. De er ikke alle velkendte, men de findes. Derfor har vi samlet en oversigt over alle de rejsebureauer, der tilbyder golfrejser. Blandt de populære rejsemål er Tyskland, Frankrig og især Spanien, som også har den fordel at have godt vejr. Costa del Sol og Gran Canaria er fremragende destinationer for dem, der søger en god golfoplevelse. Golfbanernes miljø og indretning er også værd at se på, hvis du er en stor fan af golf. Mindre kendte, men lige så smukke muligheder findes f.eks. i Tyrkiet eller USA. Læs praktiske erfaringer fra golfkyndige brugere, der har booket via rejsebureauer, så du kan vælge den bedste og mest prisvenlige løsning, der matcher dine forventninger.

  Hvem drømmer ikke om at sejle over Middelhavet, slappe af på dækket i solen en hel dag, nyde en cocktail med liveunderholdning eller måske en film i biografen. Lad dig rive med over det store ocean til solrige caribiske øer, Fiji, New Zealand eller måske Dubai. Men hvem tilbyder krydstogter? Hvem har det bedste tilbud, og hvem har det billigste? Hvilken hjemmeside er god til at sammenligne og se anmeldelser, bedømmelser, erfaringer og meninger fra folk, der har været der før dig? 

  Hvordan er maden, og hvordan er kvaliteten af værelserne? Det er spørgsmål, som ikke kan besvares ved at se på udbyderens websted. Spørgsmålene vil kun blive besvaret gennem anmeldelser fra folk, der har været på samme krydstogt som dig. Og selvfølgelig vil du gerne vide, hvordan udbyderne håndterer dine personlige oplysninger. Hvordan bookingprocessen fungerer, og hvordan du får dine billetter med de rigtige oplysninger til tiden. Derfor har vi samlet en oversigt over alle de rejsebureauer, der tilbyder krydstogtsferier. Gennemgå tidligere kunders erfaringer, anmeldelser og klager for at danne dig din egen mening og træffe det bedste valg.

  Den perfekte biltur - hvor finder man den? Måske har du din egen bil eller foretrækker du at leje en bil? For nogle er en bilferie den ultimative spontane udflugt, hvor du ikke behøver at arrangere eller planlægge noget og så se, hvor du ender. Måske er det starten på mange gode historier. Uanset om historierne er positive eller negative, er det bare en del af hele oplevelsen. Andre foretrækker at planlægge turen omhyggeligt ved at booke flere steder undervejs, så du i det mindste har et hotel eller en campingplads sikret.

  Det er her, at rejsebureauer kommer ind i billedet. De kan give dig en klar tidsplan, så du ved præcis, hvor du skal hen. Forestil dig f.eks. en biltur gennem Skotland eller gennem den spanske kyst. Med en sådan rejse er du garanteret en oplevelse, hvor du får lov til at se nogle af de smukkeste landskaber, som landene har at byde på. Men hvad er de mest populære bilture i løbet af året? Er det Frankrig, Italien eller Tyskland? Læs anmeldelser fra folk, der har taget en bilferie før dig, og se, hvad de har at sige gennem deres erfaringer, meninger og klager.