HotelSpecials

Alle anmeldelser

HotelSpecials

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Kiwi

Kiwi

1 anmeldelser

Prisen på flybilletter og anden transport kan ofte være svær at gennemskue for forbrugere, da mange flyselskaber benytter unikke ...

Logo Risskov-Bilferi

Risskov-Bilferi

1 anmeldelser

Ved du, hvor din næste ferie går til? Har du overvejet at tage på bilferie rundt i vores smukke hjørne af verden? Hvert &a...

Logo Jet Radar

Jet Radar

1 anmeldelser

Jet Radar startede i 2007 som en flyrejseblog drevet af grundlæggeren Konstantin Kalinov. Fremdriften for selskabet kom året efter, da ...

Logo Trainline

Trainline

1 anmeldelser

Find en billig togbillet, når du skal ud og rejse. Det er hvad denne hjemmeside tilbyder dig, for selvom toget er en gennemprøvet rejs...

HotelSpecials

HotelSpecials er mere end blot en hotelside. De er rejsespecialister og har sendt ferieglade besøgende på alt fra tiltrængte weekendophold og storbyferier til romantiske udflugter og luksuriøse spaophold i mere end 15 år. Hos HotelSpecial håndplukker de de bedste hoteller, hotelpakker og tips til dig. Deres passion er at skabe det perfekte ophold, hvor komfort, velvære, oplevelser og kvalitetstid udgør en højere helhed. HotelSpecials ved, at de fleste laver andre ting på ferien end blot at være på hotel. De går på indkøb, spiser godt og udforsker nye steder. Hos HotelSpecials tilbyder vi et ophold, der inkluderer det hele - bedre og billigere. Det er præcis, hvad vi kalder en "special".

Rejsespecialister
Hver dag arbejder deres rejsespecialister på at inspirere dig med de bedste hoteller, seværdigheder, begivenheder og tips til dit næste ophold. Velkommen til HotelSpecials!

Du har sikkert gennemsøgt utallige bookingsider på jagt efter det rigtige hotel til den rigtige pris. Men så ved du sikkert, hvor svært og forvirrende det kan være.

HotelSpecials er et opgør med alt det, der har lavet rod på bookingmarkedet. De tilbyder dig alt, hvad du kender fra de kendte bookingsider, men med mere overskuelighed og brugervenlighed.

HotelSpecials er godt på vej til at revolutionere måden, hoteller bookes på. De er ikke bare en bookingside som alle andre, der tilbyder nøjagtig de samme overnatninger som hotellerne selv. De samarbejder med hotellerne om at sammensætte unikke tilbud til de rigtige gæster. Hvorfor ikke samarbejde med hotellerne om at tilbyde middag som en del af aftalen – eller måske en romantisk overraskelse på værelset? Det er en af ​​de ting, der adskiller os fra alle andre – og vi er stolte af det!

100% fokus på brugervenlighed
I 2018 vandt HotelSpecials kategorien 'Best Travel/Leisure Search' ved Dutch Search Awards, og de har nok den mest brugervenlige hotelbooking-side på markedet i ikke mindre end 7 lande - inklusive på mobilen.

HotelSpecials's medarbejdere i Danmark, Sverige, Tyskland og Holland arbejder hver dag på at gøre hotelbooking mere overskuelig og mere brugervenlig – og de bestræber sig på at tilbyde deres kunder bedre værdi for pengene, på en mere overskuelig og mere gennemsigtig måde.

Annulleringer
Annulleringer skal ske ved at bruge linket i den ordrebekræftelse, du modtager. Du skal altid oplyse dit navn, ankomstdato og ordrenummer, og din fortrydelse er først gyldig, når du har modtaget en endelig bekræftelse på afbestilling på e-mail.

Afbestillinger foretaget direkte gennem hotellet er ikke gyldige og vil derfor blive betragtet som sene aflysninger. Hvis fortrydelsesfristen er overskredet, kan hotellet og HotelSpecials.dk opkræve dig for det (se handelsbetingelser). HotelSpecials anbefaler altid, at du melder afbud så tidligt som muligt.
 

Din mening er vigtig
Har du også bestilt hotel gennem HotelSpecials? Så fortæl os om din erfaring og skriv en anmeldelse.